עזרה | קישור שיוקי אלי אקספרס
- 
שלום לכולם
רציתי לדעת איך אני עושה קישור שיווקי לאלי אקספרס אבל לא דרך אלי אקספרס פה (מכמה סיבות אחד בגלל שכל משיכה אני צריך לשלם 15 דולר...)
אני רוצה דרך קאשדו או משהו כזה מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עוסה דבר כזה (יש אפשרות דרך קאשדו לעשות קישור לחנות אבל לא מצאתי קישור למוצר מסוים...)
תודה רבה - 
שלום לכולם
רציתי לדעת איך אני עושה קישור שיווקי לאלי אקספרס אבל לא דרך אלי אקספרס פה (מכמה סיבות אחד בגלל שכל משיכה אני צריך לשלם 15 דולר...)
אני רוצה דרך קאשדו או משהו כזה מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עוסה דבר כזה (יש אפשרות דרך קאשדו לעשות קישור לחנות אבל לא מצאתי קישור למוצר מסוים...)
תודה רבה@דגש-2 כתב בעזרה | קישור שיוקי אלי אקספרס:
שלום לכולם
תודה רבהאאלט זאת לא המטרה של קאשדו (או כל אתר קאשבק אחר)
תשתמש בתוכנית של עליאקספרס, מה לעשות זאת הדרך - 
@דגש-2 כתב בעזרה | קישור שיוקי אלי אקספרס:
שלום לכולם
תודה רבהאאלט זאת לא המטרה של קאשדו (או כל אתר קאשבק אחר)
תשתמש בתוכנית של עליאקספרס, מה לעשות זאת הדרך - 
@לעכשיו כתב בעזרה | קישור שיוקי אלי אקספרס:
אאלט זאת לא המטרה של קאשדו (או כל אתר קאשבק אחר)
אני מסכים שזה לא המטרה
אבל יש דרך לשלוח גם לחנות אז כן יש אופציה כזו@דגש-2 כתב בעזרה | קישור שיוקי אלי אקספרס:
@לעכשיו כתב בעזרה | קישור שיוקי אלי אקספרס:
אאלט זאת לא המטרה של קאשדו (או כל אתר קאשבק אחר)
אני מסכים שזה לא המטרה
אבל יש דרך לשלוח גם לחנות אז כן יש אופציה כזוזה גם יתן לך הרבה פחות כסף