בירור | מה ההבדל בין סוגי הכרטיסי זיכרון האלו
-
שלום וברכה
ראיתי שלסאנדיסק יש שני סוגי כרטיסי זיכרון מסדרת ה"אולטרה" האחד אדום ואפור והאחד לבן ואפור, מישהו יודע אם יש הבדל ביניהם, כי ממה שאני רואה במפרט לשניהם מהירות כתיבה וקריאה של 100MB , ההבדל שאני רואה הוא שעל האחד יש סמל A1 ועל הלבן אינו דבר שני האדום עולה כמה פרוטות יותר

-
שלום וברכה
ראיתי שלסאנדיסק יש שני סוגי כרטיסי זיכרון מסדרת ה"אולטרה" האחד אדום ואפור והאחד לבן ואפור, מישהו יודע אם יש הבדל ביניהם, כי ממה שאני רואה במפרט לשניהם מהירות כתיבה וקריאה של 100MB , ההבדל שאני רואה הוא שעל האחד יש סמל A1 ועל הלבן אינו דבר שני האדום עולה כמה פרוטות יותר

תשובת AI:
ההבדל העיקרי בין שני כרטיסי הזיכרון הוא התקן A1.
כרטיס הזיכרון משמאל כולל את התקן A1, שמעיד על ביצועים אופטימליים ליישומי אנדרואיד. התקן A1 מבטיח:
מהירות קריאה של 1500 IOPS (פעולות קלט/פלט בשנייה).
מהירות כתיבה של 500 IOPS.
מהירות קריאה רציפה של 10MB/s. -
שלום וברכה

@יצחק-רשטונ היקר יותר (האדום) הוא חדש יותר מהיר יותר וגם יש לו אחריות של 10 שנים מול 7 של הכרטיס האפור (אבל עוד לא ראיתי מישהו שהשתמש באחריות הזאת) וגם קל יותר... ב 2 גרם
תוכל לקרוא עליהם קצת פה
אדום
אפור -
@יצחק-רשטונ היקר יותר (האדום) הוא חדש יותר מהיר יותר וגם יש לו אחריות של 10 שנים מול 7 של הכרטיס האפור (אבל עוד לא ראיתי מישהו שהשתמש באחריות הזאת) וגם קל יותר... ב 2 גרם
תוכל לקרוא עליהם קצת פה
אדום
אפור@מתכנת-חובב כתב בבירור | מה ההבדל בין סוגי הכרטיסי זיכרון האלו:
היקר יותר (האדום) הוא חדש יותר מהיר יותר (וגם קל יותר... ב 2 גרם) וגם יש לו אחריות של 10 שנים מול 7 של הכרטיס האפור (אבל עוד לא ראיתי מישהו שהשתמש באחריות הזאת
תוכל לקרוא עליהם קצת פה
אדום
אפורתודה רבה
אפשר לסכם את זה ככה
האדום עדיף ב 4 פרמטרים- מהירות כתיבה קריאה רציפה של עד 140MBS לאומת 100MBS בלבן
- תומך בתקן A1 שמתאים לטעינת אפליקציות [הוא יכול לקבל יותר פקודות לשניה, זה איכשהו שונה מקצב קריאה וכתיבה אפשר לקרוא קצת פה ]
- היצרן יותר מאמין בו - 10 שנות אחריות מול 7 [בעיני האחריות עצמה לא חשובה כי מה שחשוב זה החומר שמאוחסן בו ולא המוצר עצמו, אבל אפשר להבין שאולי המוצר יותר איכותי]
- לכאו משקל נמוך יותר [יש פערים קיצוניים של 0.26 מול 4.56, אני חושב שיש כאן איזשהוא טעות]
חבל ששמתי לב שיש להם שני סוגים רק אחרי שקניתי את הלבן , כמובן שהייתי מעדיף לשלם עוד כמה זהובים על המוצר האיכותי יותר