שיתוף | דרוש מפתח אנדרואיד ניסיון של שנתיים - הזדמנות מיוחדת לצוות חרדי!
- 
שלום, חברים יקרים, פנה אליי חבר וביקש עזרה דחופה למצוא מפתח Android נוסף לחברה שלהם. אני מכיר את המקום: מדובר בחברה רצינית, בבעלות חרדית מחו"ל, וכל הצוות כאן הוא חרדי בלבד. זו סביבת עבודה מעולה, רגועה ומקצועית, שמתאימה בול לאורח החיים שלנו. למה אני מפרסם דווקא כאן? אמרתי לו שדבר ראשון, אנחנו מפרסמים בפורום שלנו. באמת מגיע לכם לשמוע על ההזדמנות הזו לפני שזה רץ בכל מקום. הצוות ממש צריך חיזוק עם מישהו רציני שיודע אנדרואיד . אז, אם אתם: - מפתחי אנדרואיד תותחים .
- מחפשים את המקום הבא שלכם עם צוות חרדי מלא.
 זו ההזדמנות שלכם!  למי שמעוניין: למי שמעוניין:
 אנא שלחו קורות חיים ישירות למייל של החברה (כדי לחסוך זמן)
 mattisw@c2p.group
 תודה מראש על כל הפניה/שיתוף! מקווה למצוא את המועמד המעולה מכאן.
- 
שלום, חברים יקרים, פנה אליי חבר וביקש עזרה דחופה למצוא מפתח Android נוסף לחברה שלהם. אני מכיר את המקום: מדובר בחברה רצינית, בבעלות חרדית מחו"ל, וכל הצוות כאן הוא חרדי בלבד. זו סביבת עבודה מעולה, רגועה ומקצועית, שמתאימה בול לאורח החיים שלנו. למה אני מפרסם דווקא כאן? אמרתי לו שדבר ראשון, אנחנו מפרסמים בפורום שלנו. באמת מגיע לכם לשמוע על ההזדמנות הזו לפני שזה רץ בכל מקום. הצוות ממש צריך חיזוק עם מישהו רציני שיודע אנדרואיד . אז, אם אתם: - מפתחי אנדרואיד תותחים .
- מחפשים את המקום הבא שלכם עם צוות חרדי מלא.
 זו ההזדמנות שלכם!  למי שמעוניין: למי שמעוניין:
 אנא שלחו קורות חיים ישירות למייל של החברה (כדי לחסוך זמן)
 mattisw@c2p.group
 תודה מראש על כל הפניה/שיתוף! מקווה למצוא את המועמד המעולה מכאן.
- 
@איש-אמת תסתכל בsitemap יש שם טיפה יותר פירוט מביקורות של לקוחות וכדו' ( הentry האלה זה מפריע לאינדוקס בגוגל) 
- 
@איש-אמת תסתכל בsitemap יש שם טיפה יותר פירוט מביקורות של לקוחות וכדו' ( הentry האלה זה מפריע לאינדוקס בגוגל) 
- 
- 
@cfopuser תכלס, לא הבנתי מה זה מפתח אנדרואיד? 
 מה הדרישות, קוטליין ג׳אווה ui ux אפיון עיצוב עריכת קושחאות או בכלל קוד מקור... שמישהו יפרט בבקשה. (אולי אני מתאים ) )@איש-אמת כתב בשיתוף | דרוש מפתח אנדרואיד ניסיון של שנתיים - הזדמנות מיוחדת לצוות חרדי!: @cfopuser תכלס, לא הבנתי מה זה מפתח אנדרואיד? 
 מה הדרישות, קוטליין ג׳אווה ui ux אפיון עיצוב עריכת קושחאות או בכלל קוד מקור... שמישהו יפרט בבקשה. (אולי אני מתאים ) )סליחה רק עכשיו ראיתי את זה 
 אני ישאל אותו יותר פרטים ואני יבקש ממנו שיכנס לפה ויכתוב לבד מה הוא רוצה