הסבר | איך EUFI מעלה USB עם מערכות הפעלה - הסבר איך זה עובד
- 
@אלישע-מואב-0 אה הבנתי איפה אתה מסתבך תפתח את diskpart(דרך ווינדוס + R או מחלון cmd עם הרשאות מנהל)תלחץ: lis diskיופיע לך רשימה של כול הכווננים שמחוברים למחשב. תזהה את הכונן הרצוי (הדיסק אונקי) ותבחר אותו (לדוג' disk 1)ותבחר אותו כך sel disk 1עכשיו תריץ lis partותזהה את מספר המחיצה שאתה רוצה (זאת שקבצי הiso בתוכה) ותבחר אותה (לדוג' part 2).part 2עכשיו תגדיר אותה כמחיצת efi כך set id c12a7328-f81f-11d2-ba4b-00a0c93ec93bוזהו סיימנו להגדיר את המחיצה תפעיל מחדש לביוס אם אתה רוצה בקלות תכתוב shutdown /r /t 0 /f /fwתבחר את המחיצב מכאן והלאה זה משנה. @cfopuser כתב בהסבר | איך EUFI מעלה USB עם מערכות הפעלה - הסבר איך זה עובד: זהו סיימנו להגדיר את המחיצה תפעיל מחדש לביוס אם אני מכוון למחיצה השני זה לא יעבוד כי במחיצת הEFI הראשונה יש את הגרוב ובשני אין אז איך הוא ידע לעלות??? 
- 
@cfopuser כתב בהסבר | איך EUFI מעלה USB עם מערכות הפעלה - הסבר איך זה עובד: זהו סיימנו להגדיר את המחיצה תפעיל מחדש לביוס אם אני מכוון למחיצה השני זה לא יעבוד כי במחיצת הEFI הראשונה יש את הגרוב ובשני אין אז איך הוא ידע לעלות??? @אלישע-מואב-0 לא קשור. 
- 
@אלישע-מואב-0 לא קשור. @cfopuser אפשר הסבר?????????? 
- 
@cfopuser אפשר הסבר?????????? @אלישע-מואב-0 אתה לא צריך grub מוגדר במחיצה נפרדת אם מה שאתה רוצה לעשות זה מערכת live, 
 אתה תצטרך אם אתה מתקין את המערכת למחיצה בusb מה שהבנתי שאתה לא רוצה לעשות.
- 
@אלישע-מואב-0 אתה לא צריך grub מוגדר במחיצה נפרדת אם מה שאתה רוצה לעשות זה מערכת live, 
 אתה תצטרך אם אתה מתקין את המערכת למחיצה בusb מה שהבנתי שאתה לא רוצה לעשות.@cfopuser הפוך אני רוצה מערכות מותקנות לא גירסאות לייב אבל אני רוצה לנייד אותם מממחשב למחשב (כשאני מתקין לינוקס לבד על יו אס בי וכן כרומאוס זה עובד אני שואל עם אפשר כמה מערכות במחיצות כאילו קשיח שלמחשב רק נייד) 
- 
@cfopuser הפוך אני רוצה מערכות מותקנות לא גירסאות לייב אבל אני רוצה לנייד אותם מממחשב למחשב (כשאני מתקין לינוקס לבד על יו אס בי וכן כרומאוס זה עובד אני שואל עם אפשר כמה מערכות במחיצות כאילו קשיח שלמחשב רק נייד) @אלישע-מואב-0 אז איפה אתה מסתבך? 
 בלשלב את הgrub של שתיהם שיהיה dual boot שעובד חלק,
 ושלא תצטרך לשנות דברים בביוס כול פעם?אז את זה אתה יכול לשנות מלינוקס עצמו לא זוכר איפה בדיוק אבל יש קובץ שאתה משנה ונותן לkernal להריץ סקריפט 
 שמכניס את זה לgrub בפועל (חשוב לא לערוך את מה שהקרנל מיצר אלא את הקובץ הראשוני)
- 
למען ד', מה העניין בכל זה? 
 למה לא וונטוי וזהו?
- 
למען ד', מה העניין בכל זה? 
 למה לא וונטוי וזהו?@מיגו-להוציא כתב בהסבר | איך EUFI מעלה USB עם מערכות הפעלה - הסבר איך זה עובד: מה העניין בכל זה? 
 למה לא וונטוי וזהו?אני רוצה להעלות fydeos ושישמר נתונים שזה ונטוי לא תומך 
- 
@מיגו-להוציא כתב בהסבר | איך EUFI מעלה USB עם מערכות הפעלה - הסבר איך זה עובד: מה העניין בכל זה? 
 למה לא וונטוי וזהו?אני רוצה להעלות fydeos ושישמר נתונים שזה ונטוי לא תומך @אלישע-מואב-0 כמדומני יש בפורום מדריך לעשות את זה עם אובונטו 
- 
@אלישע-מואב-0 כמדומני יש בפורום מדריך לעשות את זה עם אובונטו @דאבל ומה זה עוזר לי????? 
 זה בנוי אחרת!!!!