בירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?
- 
מ מחובר סימן נושא זה כשאלה
- 
יש לי כמויות מודלים למגיסק שמסתמכים על אקספוסד, אני רק לא יודע מאיפה משיגים את הקובץ ואיך מתקינים אותו על אנדרואיד 13 
- 
יש לי כמויות מודלים למגיסק שמסתמכים על אקספוסד, אני רק לא יודע מאיפה משיגים את הקובץ ואיך מתקינים אותו על אנדרואיד 13 @מחובר האלה שפיתחו נושא לפני דקה ואין שום תגובה עדין ויסמנו כלא נפתר..  
 לענינו אתה צריך רוט זה א. ב. תתקין מגיסק ואז תכנס למודלים ותבחר קובץ הפעלה מחדש וזהו פשוט..
 ג. אשמח תשתף איתנו את המיליון מודלים שיש לך..
- 
@מחובר תתקין את המודול מאגי'סק הזה: 
 https://github.com/LSPosed/LSPosed/releases/download/v1.9.2/LSPosed-v1.9.2-7024-zygisk-release.zipזה LSposed שזה הגרסה החדשה של xposed 
 רק תפעיל zygisk בהגדרות של מאג'יסק@עדלאידע סתם ככה מה ההבדל בין הרגיל למה ששלחת? 
- 
@עדלאידע סתם ככה מה ההבדל בין הרגיל למה ששלחת? @הרב-של-השכונה כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: @עדלאידע סתם ככה מה ההבדל בין הרגיל למה ששלחת? מה זה "הרגיל"? 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: @עדלאידע סתם ככה מה ההבדל בין הרגיל למה ששלחת? מה זה "הרגיל"? @עדלאידע מגיסק הרגיל עם האייקון הרובוט הירוק או המתקדם על השועל האדום.. 
- 
@עדלאידע מגיסק הרגיל עם האייקון הרובוט הירוק או המתקדם על השועל האדום.. @הרב-של-השכונה כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: @עדלאידע מגיסק הרגיל עם האייקון הרובוט הירוק או המתקדם על השועל האדום.. הוא לא ביקש את אפליקציית מאג'יסק, 
 הוא רק רצה לדעת איך להתקין xposed כדי שיעבדו לו המודולים שמסתמכים על זה,
 ו-xposed כבר לא פעיל,
 אז שלחתי לו את LSposed שזה המשך של xposed.
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: @עדלאידע מגיסק הרגיל עם האייקון הרובוט הירוק או המתקדם על השועל האדום.. הוא לא ביקש את אפליקציית מאג'יסק, 
 ו-xposed כבר לא פעיל,
 אז שלחתי לו את LSposed שזה המשך של xposed.@עדלאידע אה.. 
- 
@מחובר האלה שפיתחו נושא לפני דקה ואין שום תגובה עדין ויסמנו כלא נפתר..  
 לענינו אתה צריך רוט זה א. ב. תתקין מגיסק ואז תכנס למודלים ותבחר קובץ הפעלה מחדש וזהו פשוט..
 ג. אשמח תשתף איתנו את המיליון מודלים שיש לך..@הרב-של-השכונה כתב בירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: האלה שפיתחו נושא לפני דקה ואין שום תגובה עדין ויסמנו כלא נפתר.. בדיוק לכן לענינו אתה צריך רוט זה א. בן אדם ששואל איך מתקינים מודלים מתקדמים במגיסק, מסתבר שיש לו רוט, לא? ב. תתקין מגיסק ואז תכנס למודלים ותבחר קובץ הפעלה מחדש וזהו פשוט.. פשוט מאוד, רק אם לא שמת לב כתבתי "אני רק לא יודע מאיפה משיגים את הקובץ" ג. אשמח תשתף איתנו את המיליון מודלים שיש לך.. אולי בהמשך 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: @עדלאידע מגיסק הרגיל עם האייקון הרובוט הירוק או המתקדם על השועל האדום.. הוא לא ביקש את אפליקציית מאג'יסק, 
 ו-xposed כבר לא פעיל,
 אז שלחתי לו את LSposed שזה המשך של xposed.
- 
@הרב-של-השכונה כתב בירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: האלה שפיתחו נושא לפני דקה ואין שום תגובה עדין ויסמנו כלא נפתר.. בדיוק לכן לענינו אתה צריך רוט זה א. בן אדם ששואל איך מתקינים מודלים מתקדמים במגיסק, מסתבר שיש לו רוט, לא? ב. תתקין מגיסק ואז תכנס למודלים ותבחר קובץ הפעלה מחדש וזהו פשוט.. פשוט מאוד, רק אם לא שמת לב כתבתי "אני רק לא יודע מאיפה משיגים את הקובץ" ג. אשמח תשתף איתנו את המיליון מודלים שיש לך.. אולי בהמשך @מחובר כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: בדיוק לכן עקיצה בצחוק.. @מחובר כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: בן אדם ששואל איך מתקינים מודלים מתקדמים במגיסק, מסתבר שיש לו רוט, לא? נכון סתם הבהרתי את העניין.. @מחובר כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: פשוט מאוד, רק אם לא שמת לב כתבתי "אני רק לא יודע מאיפה משיגים את הקובץ" כן הבנתי עכשיו נפל לי האסימון.. @מחובר כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: אולי בהמשך  
- 
 ו-xposed כבר לא פעיל,
 אז שלחתי לו את LSposed שזה המשך של xposed.@עדלאידע כתב בבירור | איך מתקינים את מודל המגיסק "אקספוסד"?: הוא לא ביקש את אפליקציית מאג'יסק, 
 ו-xposed כבר לא פעיל,
 אז שלחתי לו את LSposed שזה המשך של xposed.למה זה עוזר כלומר מה אפשר לעשות עם זה?