בקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד
- 
שאלה שלא ראיתי שנשאלה עדיין בפורום, 
 האם ניתן לשלב סינון מכשיר בגישת mdm בנוסף לסינון מכשיר באמצעות חברת סינון כמו כושר פליי?@שאול-208 כתב בבקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד: שאלה שלא ראיתי שנשאלה עדיין בפורום, 
 האם ניתן לשלב סינון מכשיר בגישת mdm בנוסף לסינון מכשיר באמצעות חברת סינון כמו כושר פליי?אם יש אפשרויות מפתחים אז כן 
- 
 האם ניתן לשלב סינון מכשיר בגישת mdm בנוסף לסינון מכשיר באמצעות חברת סינון כמו כושר פליי?
- 
 האם ניתן לשלב סינון מכשיר בגישת mdm בנוסף לסינון מכשיר באמצעות חברת סינון כמו כושר פליי?@שאול-208 כתב בבקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד: שאלה שלא ראיתי שנשאלה עדיין בפורום, 
 האם ניתן לשלב סינון מכשיר בגישת mdm בנוסף לסינון מכשיר באמצעות חברת סינון כמו כושר פליי?כמו ש @נוחעם-FM אמר רוב הסינונים ובכללם כושר פליי עובדים (גם) על MDM ולכן ברגע שאחד מותקן כMDM אי אפשר לתת לאחר הרשאה (כמו להתקין כשיש חשבונות במכשיר) 
- 
מה שמעצבן אותי בכל הסינונים האלה זה שאני לא יכול להעלים מהמסך איזה אפליקציה שאני רוצה, 
 אלא הכל נשאר אבל חסום, וזה נראה לא טוב...
 בשונה מגישת mdm שאני יכול לעשות מה שאני רוצה במכשיר.
- 
@שאול-208 
 אתה יכול להשבית את כל מה שאתה לא אוהב בעין, ורק אחר כך לשים כשר פליי...או אפילו לעשות רוט למחוק את כל מה שאתה רוצה לצרוב בחזרה בוט בלי רוט ורק אחר כך לשים כושר פליי. 
- 
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד: אפשר כשר פליי בלי MDM. רק הגרסאות החדשות שלהם עם MDM אפשר מידע על זה? תודה מראש. 
- 
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד: אפשר כשר פליי בלי MDM. רק הגרסאות החדשות שלהם עם MDM אפשר מידע על זה? תודה מראש. @שאול-208 כתב בבקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד: @מישהו12 כתב בבקשת מידע | שילוב שתי סוגי חסימות למכשירי אנדרואיד: אפשר כשר פליי בלי MDM. רק הגרסאות החדשות שלהם עם MDM אפשר מידע על זה? תודה מראש. הגירסאות הישנות זה רק עם הרשאות נגישות ולכן צריך ניפוי באגים חד"פ ואז אפשר לשים גם mdm ולחסום דרכו ניפוי באגים. 
- 
 האם ניתן לשלב סינון מכשיר בגישת mdm בנוסף לסינון מכשיר באמצעות חברת סינון כמו כושר פליי?