בקשת מידע | אימייל עם דומיין
- 
אני זקוק לאימייל עם דומיין מותאם/אימייל קל מאוד בגוגל עבור שליחת מייל חוזר אוטו' [אנשים שולחים הודעה ומקבלים מייל חוזר עם קישור]. 
 כרגע לא נראה שאני זקוק לאחסון/אתר אבל אשמח לשמוע פרטים גם על הנ"ל אם לא מייקר.אשמח למידע איפה אני יכול לקבל את הנ"ל הכי בקלות והכי זול ובלי בלאגנים. תודה רבה 
- 
אני זקוק לאימייל עם דומיין מותאם/אימייל קל מאוד בגוגל עבור שליחת מייל חוזר אוטו' [אנשים שולחים הודעה ומקבלים מייל חוזר עם קישור]. 
 כרגע לא נראה שאני זקוק לאחסון/אתר אבל אשמח לשמוע פרטים גם על הנ"ל אם לא מייקר.אשמח למידע איפה אני יכול לקבל את הנ"ל הכי בקלות והכי זול ובלי בלאגנים. תודה רבה 
- 
@DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. @ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. אני צריך שישלח אוטו' מייל חוזר לכל מי ששולח מייל. 
- 
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. אני צריך שישלח אוטו' מייל חוזר לכל מי ששולח מייל. @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. אני צריך שישלח אוטו' מייל חוזר לכל מי ששולח מייל. אם לא איכפת לך שהמייל החוזר יישלח מכתובת אחרת, אז מספיק שהדומיין הקל יהיה רק לקבלת מייל (זה מפנה את המיילים לג'ימייל שלך, או כל ספק דוא"ל אחר. 
- 
- 
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. אני צריך שישלח אוטו' מייל חוזר לכל מי ששולח מייל. אם לא איכפת לך שהמייל החוזר יישלח מכתובת אחרת, אז מספיק שהדומיין הקל יהיה רק לקבלת מייל (זה מפנה את המיילים לג'ימייל שלך, או כל ספק דוא"ל אחר. @ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. אני צריך שישלח אוטו' מייל חוזר לכל מי ששולח מייל. אם לא איכפת לך שהמייל החוזר יישלח מכתובת אחרת, אז מספיק שהדומיין הקל יהיה רק לקבלת מייל (זה מפנה את המיילים לג'ימייל שלך, או כל ספק דוא"ל אחר. וזה איך עושים? 
- 
@DANIEL-4 
 אני יכול להביא לך במחיר של 25 שח לשנה בדיוק מה שאתה רוצה.
 תפנה אליי בפרטים שמופיעים בפרופיל שלי.
- 
- 
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 אתה צריך רק לקבלה או גם לשליחה? כי לקבלה מספיק לקנות דומיין (יש כאלו זולים מאוד), והקבלה של מיילים היא בחינם על פי רוב, ולשליחה צריך לשלם על תיבת מייל. אני צריך שישלח אוטו' מייל חוזר לכל מי ששולח מייל. אם לא איכפת לך שהמייל החוזר יישלח מכתובת אחרת, אז מספיק שהדומיין הקל יהיה רק לקבלת מייל (זה מפנה את המיילים לג'ימייל שלך, או כל ספק דוא"ל אחר. וזה איך עושים? 
- 
לאשתי יש עסק, ורציתי מייל עם הדומיין שלי – בחינם כמובן. 
 אז עשיתי הפניה מ-Cloudflare למייל שלה, והוספתי אצלה כתובת נוספת לשליחת מיילים.
 בהתחלה הכול עבד פיקס (והכי חשוב – בחינם!).אבל אחרי כמה חודשים התחילו תקלות – מיילים לא נשלחו, חלק בכלל לא הגיעו… בקיצור, לא יציב ולא אמין. 
 ניסיתי להבין למה זה קורה ולא הצלחתי, אז בסוף נכנעתי ומשלם היום לגוגל בערך 35 ₪ בחודש על Google Workspace – וזה עובד חלק לגמרי.אם זה מעניין מישהו, אני יכול להכין מדריך קצר איך להגדיר קבלת מיילים דרך Cloudflare ושליחה דרך Gmail – אבל כמו שאמרתי, לא ממש מומלץ 
- 
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 
 cloudflare email routingאם הבנתי נכון אם אני לא רוצה להיכנס לסרט של @.moti שיתכן ואנשים לא יקבלו הודעות וכו' - אז צריך לשלם... 
 אשמח להמלצה איך אני משלם הכי זול בסוף אין לי עניין בנפח תיבה וכו' אלא רק בדומיין.
 [ובענין הדומיין- איך אני משיג הכי קצר קליט וכו' [מספרים וכו' שיותאם לכלל הציבור לזכור בע"פ וכו']
- 
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | אימייל עם דומיין: @DANIEL-4 
 cloudflare email routingאם הבנתי נכון אם אני לא רוצה להיכנס לסרט של @.moti שיתכן ואנשים לא יקבלו הודעות וכו' - אז צריך לשלם... 
 אשמח להמלצה איך אני משלם הכי זול בסוף אין לי עניין בנפח תיבה וכו' אלא רק בדומיין.
 [ובענין הדומיין- איך אני משיג הכי קצר קליט וכו' [מספרים וכו' שיותאם לכלל הציבור לזכור בע"פ וכו']