בירור | האם צריך בארה"ב מכשיר תומך 5G?
-
@אבי100 כתב בבירור | האם צריך בארה"ב מכשיר תומך 5G?:
אמרו לי שיש מקומות או חברות בארה"ב שלא תומכות ב-4G. האם זה נכון ועד כמה משמעותי?
אני חזרתי מארה״ב, ויש g4… אומנם עדיף שיהיה לך g5 אבל יש g4
-
@אבי100 כתב בבירור | האם צריך בארה"ב מכשיר תומך 5G?:
אמרו לי שיש מקומות או חברות בארה"ב שלא תומכות ב-4G. האם זה נכון ועד כמה משמעותי?
אני חזרתי מארה״ב, ויש g4… אומנם עדיף שיהיה לך g5 אבל יש g4
@שניאור-שמח במה העדיפות? יותר חברות?
ועל אילו אזורים אתה מדבר? -
ועל אילו אזורים אתה מדבר?@אבי100 כתב בבירור | האם צריך בארה"ב מכשיר תומך 5G?:
כי אם לא יהיה לך כיסוי טוב של g4 אז שיהיה לך תחליף אחר.. ושם בעקרון זה בסיסי בחבילה הg5
ועל אילו אזורים אתה מדבר?
ברוקלין ניו יורק
-
@הסקרן חרטה בדקתי עכשיו אם המכשיר שלי יעבוד בארה"ב וכתב לי שלא ויש לי S25 עם G5
-
@הסקרן חרטה בדקתי עכשיו אם המכשיר שלי יעבוד בארה"ב וכתב לי שלא ויש לי S25 עם G5
@הרב-של-השכונה יש מקומות שמתמשים בTDD ויש בFDD לפני שאתה קובע מה חרטה תקרא על זה קצת
-
@הרב-של-השכונה יש מקומות שמתמשים בTDD ויש בFDD לפני שאתה קובע מה חרטה תקרא על זה קצת
-
@nte בדקתי עכשיו אייפון 17 שנקנה בארה״ב ועבד G5 ורשום שלא תומך..
אז בהחלט נראה משהו חרטה@שניאור-שמח יכול להיות שזה לא הבעיה באתר אלא בגלל שאנחנו כרגע בישראל אז הוא מזהה שהתדרים לא של ארה"ב לכן לא משנה איזה טלפון הכי מתקדם זה יהיה צריך להיות נוכח שם בשביל שיכתוב שזה פועל שם כפי שהבנתי ואם הבנתי לא נכון אז האתר חארטה..
-
@שניאור-שמח יכול להיות שזה לא הבעיה באתר אלא בגלל שאנחנו כרגע בישראל אז הוא מזהה שהתדרים לא של ארה"ב לכן לא משנה איזה טלפון הכי מתקדם זה יהיה צריך להיות נוכח שם בשביל שיכתוב שזה פועל שם כפי שהבנתי ואם הבנתי לא נכון אז האתר חארטה..
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | האם צריך בארה"ב מכשיר תומך 5G?:
@שניאור-שמח יכול להיות שזה לא הבעיה באתר אלא בגלל שאנחנו כרגע בישראל אז הוא מזהה שהתדרים לא של ארה"ב לכן לא משנה איזה טלפון הכי מתקדם זה יהיה צריך להיות נוכח שם בשביל שיכתוב שזה פועל שם כפי שהבנתי ואם הבנתי לא נכון אז האתר חארטה..
מה הקשר, אם אני רוצה לבדוק אם המכשיר שלי תומך בארה״ב אז כנראה שאני לא בארה״ב, כי אם הייתי שם הייתי פשוט מכניס סים..
וגם למה שהוא יבקש IMEI ויגיד שהוא לא תומך, הוא יצטרך לרשום אתה לא בארה״ב..
בקיצור… -
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | האם צריך בארה"ב מכשיר תומך 5G?:
מה הקשר, אם אני רוצה לבדוק אם המכשיר שלי תומך בארה״ב אז כנראה שאני לא בארה״ב, כי אם הייתי שם הייתי פשוט מכניס סים..
וגם למה שהוא יבקש IMEI ויגיד שהוא לא תומך, הוא יצטרך לרשום אתה לא בארה״ב..
בקיצור…@שניאור-שמח בקיצור...חארטה