בעיה | נגן M36 נתקע בהפעלה
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבעיה | נגן M36 נתקע בהפעלה:
זה חייב להיות בעיה באיפוס
נו ואתה תחכה למשיח שיתסדר תצרוב כבר גרסה מה הבעיה..
@הרב-של-השכונה אתה צודק ניסיתי להבין איך לעשות את זה בנתיים לא הסתדרתי
-
@הרב-של-השכונה אתה צודק ניסיתי להבין איך לעשות את זה בנתיים לא הסתדרתי
@אברהם-ס אין מה לנסות הנגן פשוט קיבל ג'ננה מה אתה רוצה לחכות תצרוב גרסה כשרה נורמלית וחלקה הכי פשוט..
מבין אותך גם אני הייתי רוצה לחקור ממה זה נובע אבל סתם שלא יהיה לי נגן עד אז.. -
@אברהם-ס אין מה לנסות הנגן פשוט קיבל ג'ננה מה אתה רוצה לחכות תצרוב גרסה כשרה נורמלית וחלקה הכי פשוט..
מבין אותך גם אני הייתי רוצה לחקור ממה זה נובע אבל סתם שלא יהיה לי נגן עד אז..@הרב-של-השכונה לא הבנת ניסיתי להבין איך לצרוב גירסה חדשה (החברה פה שיודעים לעשות את זה גרים רחוק....)
-
@הרב-של-השכונה לא הבנת ניסיתי להבין איך לצרוב גירסה חדשה (החברה פה שיודעים לעשות את זה גרים רחוק....)
@אברהם-ס אהה נו והמדריכים מסובכים לך?
איפה אתה גר? -
@אברהם-ס אהה נו והמדריכים מסובכים לך?
איפה אתה גר?@הרב-של-השכונה בית שמש
-
@הרב-של-השכונה בית שמש
@אברהם-ס ואני בירושלים או ביתר קרובים ממש..
רק שבחיים לא צרבתי M36 אוכל לנסות אבל זה דורש ממך להביא מחשב וכו אז תחכה למישהו יותר ממני קרוב אליך אם לא אז אני.. -
@הרב-של-השכונה אבל שואל השאלה אמר שהוא לא מצליח לאפס גם דרך הריקוברי.
אז כנראה שגם בנגן M36 יעבוד טוב קיידרואיד ללא אפשרות איפוס@יונימדיה כתב בבעיה | נגן M36 נתקע בהפעלה:
אז כנראה שגם בנגן M36 יעבוד טוב קיידרואיד ללא אפשרות איפוס
לא נכון - מנסיון
-
@יונימדיה כתב בבעיה | נגן M36 נתקע בהפעלה:
אז כנראה שגם בנגן M36 יעבוד טוב קיידרואיד ללא אפשרות איפוס
לא נכון - מנסיון
@יאיר-דניאל ברור הנושא הזה כבר טחון שm36 לא תומך בmdm כי אין שרותי גוגל רשמיים=אין FRP ואז איפוס מוחק הכל..
-
@הרב-של-השכונה בית שמש
-
@הרב-של-השכונה בית שמש
-
@הרב-של-השכונה בית שמש
@אברהם-ס אני יכול לצרוב מרחוק
-
@יאיר-דניאל ברור הנושא הזה כבר טחון שm36 לא תומך בmdm כי אין שרותי גוגל רשמיים=אין FRP ואז איפוס מוחק הכל..
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | נגן M36 נתקע בהפעלה:
ברור הנושא הזה כבר טחון שm36 לא תומך בmdm כי אין שרותי גוגל רשמיים=אין FRP ואז איפוס מוחק הכל..
(אלא אם שינית גירסה לgsi עם גוגל וכו')
-
@יונימדיה כי לm36 אין שרותי גוגל רשמיים=אין FRP ואז אם תשים עליו כל סינון MDM האיפוס דרך רייקוברי הנגן יתאפס אז מה שווה ההגנה..
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | נגן M36 נתקע בהפעלה:
@יונימדיה כי לm36 אין שרותי גוגל רשמיים=אין FRP ואז אם תשים עליו כל סינון MDM האיפוס דרך רייקוברי הנגן יתאפס אז מה שווה ההגנה..
אני ירחיב על זה לא רק שבm36 אין הגנה,
הסינים עשו שם שטויות בsystem שאתה גם לא יכול להסיר את הmdm אחרי ההתקנה בלי איפוס.