בקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר
- 
@RearmostPant23 
 תקליד את ה imei שלך באתרים לבדיקת imei כגון IMEI info ותראה איזה של איזה טלפון זה....@נוחעם-FM זה לא קשור לטלפון יותר נכון תקליד באתר את הimei ואז תסתכל ברשימה של הimei כמדומני יש קובץ אקסל כזה שמקבץ רשימות של כשר ולא כשר.. 
- 
@נוחעם-FM זה לא קשור לטלפון יותר נכון תקליד באתר את הimei ואז תסתכל ברשימה של הimei כמדומני יש קובץ אקסל כזה שמקבץ רשימות של כשר ולא כשר.. @הרב-של-השכונה 
 בטח שזה קשור יופיע לו בדיוק של איזה פלאפון הimei שלו.
 ואפילו כולל תמונה!
 ככה זה ברוב ה imei שיש.
- 
תודה מראש @RearmostPant23 כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר אני מצטרף לשאלה @נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: ותראה איזה של איזה טלפון זה.. אני לא חושב שיעזור לראות מאיזה טלפון זה כי יש טלפון של נוקיה שחלקם עם IMEI כשר וחלקם לא @הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: קובץ אקסל האם אפשר לקבל או לדעת איפה לחפש אותו? משיהו פעם אמר לי אם זה מתחיל במספרים מסויימים, האם זה נכון? 
- 
@RearmostPant23 כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר אני מצטרף לשאלה @נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: ותראה איזה של איזה טלפון זה.. אני לא חושב שיעזור לראות מאיזה טלפון זה כי יש טלפון של נוקיה שחלקם עם IMEI כשר וחלקם לא @הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: קובץ אקסל האם אפשר לקבל או לדעת איפה לחפש אותו? משיהו פעם אמר לי אם זה מתחיל במספרים מסויימים, האם זה נכון? @y0508352872 כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: אני לא חושב שיעזור לראות מאיזה טלפון זה כי יש טלפון של נוקיה שחלקם עם IMEI כשר וחלקם לא צודק. משיהו פעם אמר לי אם זה מתחיל במספרים מסויימים, האם זה נכון? כן. עיין פה. 
- 
מספר IMEI הוא בן 15 ספרות רק ה9 הראשונות מסמלות את הדגם של המכשיר , בחיפוש פשוט בגוגל תמצא אתרים עם כל המספרים שתואמים לטלפונים כשרים למשל https://neshermobile.co.il/מספרי-imei-כשרים/ 
- 
מספר IMEI הוא בן 15 ספרות רק ה9 הראשונות מסמלות את הדגם של המכשיר , בחיפוש פשוט בגוגל תמצא אתרים עם כל המספרים שתואמים לטלפונים כשרים למשל https://neshermobile.co.il/מספרי-imei-כשרים/ @yz522257 ה imei 867603050000010 באתר שנתת לי יש רשימה של 10 מספרים וזהו 
- 
@yz522257 ה imei 867603050000010 באתר שנתת לי יש רשימה של 10 מספרים וזהו @RearmostPant23 שים לב שהאתר מביא 8 ספרות כול פעם (ואילו מספר imei תקין מכיל 15 ספרות), 
 זה בגלל שכדי שimei יוחשב ככשר צריך את אחד מהצירופים שמובאים באתר בהתחלה שלו ההמשך לא משנה.אם אתה רוצה פשוט תכתוב את ה 8 ספרות הראשונות מהמספר שלך ויאמרו לך אם זה כשר. 
- 
@RearmostPant23 שים לב שהאתר מביא 8 ספרות כול פעם (ואילו מספר imei תקין מכיל 15 ספרות), 
 זה בגלל שכדי שimei יוחשב ככשר צריך את אחד מהצירופים שמובאים באתר בהתחלה שלו ההמשך לא משנה.אם אתה רוצה פשוט תכתוב את ה 8 ספרות הראשונות מהמספר שלך ויאמרו לך אם זה כשר. @cfopuser אין שם התאמה למספר שלי 
- 
@cfopuser אין שם התאמה למספר שלי אם אתה רוצה פשוט תכתוב את ה 8 ספרות הראשונות מהמספר שלך ויאמרו לך אם זה כשר. 
- 
@cfopuser אין שם התאמה למספר שלי @RearmostPant23 כתב בבקשת מידע | איך אני יכול לדעת האם יש לי IMEI כשר: @cfopuser אין שם התאמה למספר שלי אם אין שם התאמה כנראה הטלפון לא כשר או שעבר הכשרה והוא לא כשר "אורגינל" . בכל אופן יש המון מדריכים איך לשנות IMEI אם סים כשר לא עובד לך כרגע