להורדה | 🔄 UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב)
-
שלום לכל המתמחים!
נמאס לכם מהבאגים והזיופים באורורה סטור? גם לי. אז בניתי אלטרנטיבה — UUUpdater, מנהל עדכונים חדש שעובד גם עם רוט ונותן חוויה חלקה ויציבה הרבה יותר.
האפליקציה יודעת למשוך גרסאות חדשות ממקורות שונים: איי־פי־קיי פיור (APKPure), אפ־טויד (Aptoide), גוגל פליי, וגם אף־דויד (F-Droid) ו־איזי־און־דויד (IzzyOnDroid).
שלושת הראשונים עובדים מצוין — והשניים האחרים עדיין בתהליך בדיקה.אפשר גם להעלות עדכונים משלכם — פשוט שלחו Pull Request לקובץ
uuupdate.json בריפו עם קישור לאפליקציה שלכם.
אין צורך בהרשאות מיוחדות.אם יש לכם רוט, תוכלו להפעיל את האפשרות “Install with root” מהתפריט הצדדי ולהתקין עדכונים ישירות וללא צורך באישור נוסף.
בגלל ריבוי המקורות, זמן הסריקה הראשונית יכול לקחת כמה שניות בהתאם לחיבור שלכם — אבל ניתן להשבית מקורות לא רצויים בהגדרות, למשל אם אתם רוצים עדכונים רק דרך גוגל פליי.
נבנה במיוחד לקהילת JTech

GitHub – TripleU613/uuupdater_public
להורדה לחץ כאן

-
@TripleU תודה רבה!
אולי כדאי להוסיף כניסה אנונימית כמו באורורה.
ושלא יהיו חייבים להכנס עם גוגל.@נוחעם-FM כתב בלהורדה |
UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב):ושלא יהיו חייבים להכנס עם גוגל

כפי שאתם רואים — אני לא עושה כלום ולא אוסף שום נתונים מחשבון הגוגל שלכם.
אני רוצה רק אפשרות להתחברות כדי למנוע הפצה המונית של האפליקציה או שימוש מסחרי.
את זה אני עושה בכל האפליקציות שלי — פשוט אימות גוגל קליל, בסגנון טוקן. -
@TripleU יש שם אופציה להתקין בלי רוט ובלי מתקין חבילה הבנתי שהיה אופציה כזאת באורורה סטור
למי שבונה גירסה חוסם את המתקין חבילה ומעדיף שלא יהיה רוט
אני לא יודע איך קוראים לאופציה הזאת -
שלום לכל המתמחים!
נמאס לכם מהבאגים והזיופים באורורה סטור? גם לי. אז בניתי אלטרנטיבה — UUUpdater, מנהל עדכונים חדש שעובד גם עם רוט ונותן חוויה חלקה ויציבה הרבה יותר.
האפליקציה יודעת למשוך גרסאות חדשות ממקורות שונים: איי־פי־קיי פיור (APKPure), אפ־טויד (Aptoide), גוגל פליי, וגם אף־דויד (F-Droid) ו־איזי־און־דויד (IzzyOnDroid).
שלושת הראשונים עובדים מצוין — והשניים האחרים עדיין בתהליך בדיקה.אפשר גם להעלות עדכונים משלכם — פשוט שלחו Pull Request לקובץ
אין צורך בהרשאות מיוחדות.אם יש לכם רוט, תוכלו להפעיל את האפשרות “Install with root” מהתפריט הצדדי ולהתקין עדכונים ישירות וללא צורך באישור נוסף.
בגלל ריבוי המקורות, זמן הסריקה הראשונית יכול לקחת כמה שניות בהתאם לחיבור שלכם — אבל ניתן להשבית מקורות לא רצויים בהגדרות, למשל אם אתם רוצים עדכונים רק דרך גוגל פליי.
נבנה במיוחד לקהילת JTech

להורדה לחץ כאן

@TripleU תודה!
אשמח לזיפ. -
אני יוצר גרסאות מותאמות אישית לרומים — גרסאות שמותקנות יחד עם קובץ permissions.xml בתיקיית priv-app.
@TripleU כתב בלהורדה |
UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב):אני יוצר גרסאות מותאמות אישית לרומים — גרסאות שמותקנות יחד עם קובץ permissions.xml בתיקיית priv-app.
תוכל לפרט יותר? ומה זה בדיוק עושה?
-
אני יוצר גרסאות מותאמות אישית לרומים — גרסאות שמותקנות יחד עם קובץ permissions.xml בתיקיית priv-app.
-
@נוחעם-FM כתב בלהורדה |
UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב):ושלא יהיו חייבים להכנס עם גוגל

כפי שאתם רואים — אני לא עושה כלום ולא אוסף שום נתונים מחשבון הגוגל שלכם.
אני רוצה רק אפשרות להתחברות כדי למנוע הפצה המונית של האפליקציה או שימוש מסחרי.
את זה אני עושה בכל האפליקציות שלי — פשוט אימות גוגל קליל, בסגנון טוקן. -
שלום לכל המתמחים!
נבנה במיוחד לקהילת JTech

להורדה לחץ כאן

@TripleU כתב בלהורדה |
UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב):אפ־טויד (Aptoide)
חנות לא אמינה (יתכנו וירוסים)