בעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב
- 
אמרו שכל שבועיים הוואצאפ מתנתק אם לא פותחים אותו במקור. 
 היום התנתק לי אחרי יום.
 מה עושים?
 גם החיבור לא תמיד עובד משום מה. מנסה קוד לפי הסדר או הפוך. יום עסל יום בסל.באפליקציה על המכשיר כתוב שהווב כן מחובר. והאקטביציה האחרונה מהבוקר 
  @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: אמרו שכל שבועיים הוואצאפ מתנתק אם לא פותחים אותו במקור. 
 היום התנתק לי אחרי יום.
 מה עושים?
 גם החיבור לא תמיד עובד משום מה. מנסה קוד לפי הסדר או הפוך. יום עסל יום בסל.באפליקציה על המכשיר כתוב שהווב כן מחובר. והאקטביציה האחרונה מהבוקר 
  על איזה דפדפן את משתמשת? 
- 
@mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: אמרו שכל שבועיים הוואצאפ מתנתק אם לא פותחים אותו במקור. 
 היום התנתק לי אחרי יום.
 מה עושים?
  על איזה דפדפן את משתמשת? @מגנוס-קרלסן משתמש בכרום 
- 
@מגנוס-קרלסן משתמש בכרום 
- 
@מגנוס-קרלסן כן. הקטע שרשום במקורי שיש חיבור. 
- 
@מגנוס-קרלסן כן. הקטע שרשום במקורי שיש חיבור. @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: @מגנוס-קרלסן כן. הקטע שרשום במקורי שיש חיבור. זה ככה היה גם לי 
 אבל בהתחלה אני השתמשתי באדג' רק לווטסאפ וזה כל הזמן התנתק
 וכשעברתי לכרום אז זה לא התנתק.
- 
@מגנוס-קרלסן משתמש בכרום 
- 
@mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: @מגנוס-קרלסן כן. הקטע שרשום במקורי שיש חיבור. זה ככה היה גם לי 
 אבל בהתחלה אני השתמשתי באדג' רק לווטסאפ וזה כל הזמן התנתק
 וכשעברתי לכרום אז זה לא התנתק.
- 
@פבב-הראשון כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: משתמש בכרום אז תנסה להתקין WhatsApp על המחשב עצמו. יש לי. התנתק ממנו לפני כמה ימים ולא מצליח להתחבר. קוד שגוי שגיאה כל מיני הודעות מוזרות. יכול להיות שיד "אתרוג" במעל? 
- 
@פבב-הראשון כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: משתמש בכרום אז תנסה להתקין WhatsApp על המחשב עצמו. יש לי. התנתק ממנו לפני כמה ימים ולא מצליח להתחבר. קוד שגוי שגיאה כל מיני הודעות מוזרות. יכול להיות שיד "אתרוג" במעל? @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: יכול להיות שיד "אתרוג" במעל? כן בהחלט, גם לחבר שלי הסתבך באתרוג, אך לא ודאי שזה אשמתם, הסנכרון בווצאפ עושה תמיד מלא בעיות, לפעמים זה לא עובד (כל פעם בצורה אחרת) ולמחרת חוזר לעבוד כרגיל. 
- 
@mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: יכול להיות שיד "אתרוג" במעל? כן בהחלט, גם לחבר שלי הסתבך באתרוג, אך לא ודאי שזה אשמתם, הסנכרון בווצאפ עושה תמיד מלא בעיות, לפעמים זה לא עובד (כל פעם בצורה אחרת) ולמחרת חוזר לעבוד כרגיל. @פבב-הראשון כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: יכול להיות שיד "אתרוג" במעל? כן בהחלט, גם לחבר שלי הסתבך באתרוג, אך לא ודאי שזה אשמתם, הסנכרון בווצאפ עושה תמיד מלא בעיות, לפעמים זה לא עובד (כל פעם בצורה אחרת) ולמחרת חוזר לעבוד כרגיל. מכיר. אבל עכשיו חיברתי מחדש את הווב. בפעם השניה הצליח ובתוכנה של הווינדוס מתעקש לא להצליח 
- 
@פבב-הראשון כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: יכול להיות שיד "אתרוג" במעל? כן בהחלט, גם לחבר שלי הסתבך באתרוג, אך לא ודאי שזה אשמתם, הסנכרון בווצאפ עושה תמיד מלא בעיות, לפעמים זה לא עובד (כל פעם בצורה אחרת) ולמחרת חוזר לעבוד כרגיל. מכיר. אבל עכשיו חיברתי מחדש את הווב. בפעם השניה הצליח ובתוכנה של הווינדוס מתעקש לא להצליח @mdy כתב בבעיה | וואצאפ באימולטור מתנתק בווב: אבל עכשיו חיברתי מחדש את הווב. בפעם השניה הצליח ובתוכנה של הווינדוס מתעקש לא להצליח על וואצפ אין שאלות הכל יכול להיות...