בעיה | מדריך מחוות החלקה
-
@yoda כתב בבעיה | מדריך מחוות החלקה:
עשיתי את כל המדריך כבר כמה פעמים ובכל זאת זה לא נותן
לא יודע מה להגיד לך, מתייג את יוצר המדריך @Harwona
-
עשיתי את המדריך ושלב א עבד מצוין אבל בשלב שלהסתיר את החיצים בהגדרות זה לא נותן לי עוד אופציה חוץ מהשלוש נקודות אם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעינין !

-
@נחום-גמזו ניסיתי לעשות כמה פעמים את אותו מדריך וזה לא עזר אני שואל אם יש דרך למחוק את זה מההגדרות לגמרי ואז לעשות שוב
-
@נחום-גמזו ניסיתי לעשות כמה פעמים את אותו מדריך וזה לא עזר אני שואל אם יש דרך למחוק את זה מההגדרות לגמרי ואז לעשות שוב
@yoda כתב בבעיה | מדריך מחוות החלקה:
הוא הבין מה שאלת, והוא הסביר לך מה לעשות, להסתכל על המדריך שוב מההתחלה עד הסוף, ואם רשום במדריך לשנות את X מA לB אז אתה צריך לשנות בחזרה לA
כדוגמה בשלב הראשון של המדריך להפעלת לחצני הניווט אז אתה צריך להחזיר את ה# לשורה שהוא רשם וכן הלאה -
@yoda אני לא נתקלתי אף פעם במישהו שעשה את כלל השלבים במדוייק, וזה לא עבד, בא נוודא כמה דברים, על איזה מכשיר אתה עושה את המדריך? האם ערכת את האפליקציה 'מערכת אנדרואיד' ווידאת שהכנסת אותה חזרה למקום הנכון? האם ביצעת הפעלה מחדש אחרי זה? כי לפי מה שאתה מציג העריכה של האפליקציה מערכת אנדרואיד לא נעשתה כראוי, ממליץ לך לעבור לפרטי ונעבור יחד שלב שלב, בתקווה שאצליח לעזור לך.
-
@yoda מצטרף לנ"ל גם לי זה קרה חשבתי שעשיתי משהו לא נכון - וחזרתי על הפעולות 3 פעמים ולא עזר...
-
גם לי הייתה את הבעייה שצויינה אך לאחר התבוננות שמתי לב שאות אחת לא החלפתי מאות קטנה לגדולה והוא האות O לאחר האות l הקטנה NavigationBarModeGesturalOverlay.apk
דהיינו במקור האות o היא קטנה וצריך להחליף אותה לגדולה צריך להשים לב לזה כי זה מבלבל ולאחר שחזרתי על התהליך עם התיקון (לא הוצרכתי למחוק כל מה שעשיתי קודם לכן) חזר לי המחוות החלקה עם התיקון של המגרעת.