בקשת מידע | עריכת מסמכים סרוקים.
-
שבוע טוב לכולם.
סליחה מראש על הבורות הזועקת.
אבקש את עזרתכם.
מי שיכול, נא להסביר לי ברחל בתך הקטנה, אלו סוגי מסמכים יכולים לערוך בתוכנות כאקרובט ודומותיה, ואלו לא, ומה הכלים לטפל בהם.
אמקד:
אני מוריד מאוצר החכמה עמוד גמרא 'עוז והדר', וההורדה היא 'הדפסה כקובץ PDF', ואני לא יכול לשנות שם טקסט ע"י אדובי אקרובט.
מה הסיבה, ומה הפתרון.
האם זה קשור ל 'OCR' או לא, כי גם טיפול ע"י 'PDF-X TOOL' לא הועיל.תודה רבה מראש!
נ.ב. חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי.
-
שבוע טוב לכולם.
סליחה מראש על הבורות הזועקת.
אבקש את עזרתכם.
מי שיכול, נא להסביר לי ברחל בתך הקטנה, אלו סוגי מסמכים יכולים לערוך בתוכנות כאקרובט ודומותיה, ואלו לא, ומה הכלים לטפל בהם.
אמקד:
אני מוריד מאוצר החכמה עמוד גמרא 'עוז והדר', וההורדה היא 'הדפסה כקובץ PDF', ואני לא יכול לשנות שם טקסט ע"י אדובי אקרובט.
מה הסיבה, ומה הפתרון.
האם זה קשור ל 'OCR' או לא, כי גם טיפול ע"י 'PDF-X TOOL' לא הועיל.תודה רבה מראש!
נ.ב. חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי.
-
@הנגבי
אתה לא יכול לערוך את זה, כי אוצר החכמה זה לא טקסט שהמירו לPDF רגיל, אלא תמונות סרוקות שנשמרו בפורמט PDF. לכן- עם שום תוכנה לא תוכל לערוך ישירות.
מה כן אפשר לעשות: להמיר את התמונה לטקסט (מובנה בוינדווס 11- אופליין), ואז לערוך מחדש בוורד.@5elisha
?
זה פי די אף רגיל. אתה צריך לעשות המרה (OCR) ואז אפשר לערוך. -
@5elisha
?
זה פי די אף רגיל. אתה צריך לעשות המרה (OCR) ואז אפשר לערוך.@מענין-לשמוע
כתבתי שהמרה לא הועילה.
יש לך המלצה על תוכנה קלה נוחה וטובה? -
@הנגבי
אתה לא יכול לערוך את זה, כי אוצר החכמה זה לא טקסט שהמירו לPDF רגיל, אלא תמונות סרוקות שנשמרו בפורמט PDF. לכן- עם שום תוכנה לא תוכל לערוך ישירות.
מה כן אפשר לעשות: להמיר את התמונה לטקסט (מובנה בוינדווס 11- אופליין), ואז לערוך מחדש בוורד. -
@אלי-ויל
ואיך מחזירים לאות המקורית וצורת הדף
הגמרא שהבאתי זו דוגמא, פשוט אני מנסה להבין אלו מסמכים ניתנים לעריכה באדובי ואלו לאו