הסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול
-
בגירסה של @מישהו12 הכנסתי סים של 019 והסטטוס של ההודעות RCS מופיע כמחובר, אולם בפועל כל ההודעות נשלחות כ SMS ולא כ RCS.
אם יש למישהו מידע איך לפתור את הבעיה אני אשמח, תודה!פוסט זה נמחק! -
@דוד-המלך-3 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
עד היום לא הצלחת לאמת את המספר לשימוש ב RCS?
האמת שחשבתי ש 019 לא תומכים בזה, אבל אז עברתי למכשיר jelly star ולהפתעתי זה עבד בצורה אוטומטית, אז ביררתי וגיליתי שאין צורך דווקא בתמיכה של הספק כי גוגל בעצמה מקצה את השרתים שלהם למקרה שהספק לא תומך.
ומכאן אני שואל כיצד אני יכול להוסיף תמיכה בזה גם לשיאומי.
ניסיתי בגירסה החדשה של @מישהו12 וזה כותב לי האימות נכשל כנראה בגלל שהמכשיר מצפה לתמיכה של הספק ולא עובר לשימוש דרך גוגל. מזכיר מאוד את הבעיה עם הוולטה ומרגיש לי שהפתרון לזה דומה מאוד לאיך ש @urielk הוסיף תמיכה בוולטה.
אגב, הודעות rcs יכולות לעזור מאוד למי שרוצה ממשק של אסמס גם אם המנוי שלו חסום לסמסים.@dudu כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
אגב, הודעות rcs יכולות לעזור מאוד למי שרוצה ממשק של אסמס גם אם המנוי שלו חסום לסמסים
@dudu אתה יכול להסביר מה התכוונת פה?
-
@urielk כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
זה קשור לצד המקבל הוא גם צריך שיהיה לו rcs אחרת זה שולח sms רגיל.
ברור שבדקתי את זה על משתמש שבוודאות תומך ב rcs .
יותר מזה, אותו סים של 019 במכשיר גילי סטאר עובד RCS, אני מכניס אותו למכשיר שיאומי בגירסה של @מישהו12 לא עובד RCS אפילו שבסטטוס כתוב מחובר, מפה אני מניח שזה כן משהו שקשור לגירסה של המכשיר. -
@dudu כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
אגב, הודעות rcs יכולות לעזור מאוד למי שרוצה ממשק של אסמס גם אם המנוי שלו חסום לסמסים
@dudu אתה יכול להסביר מה התכוונת פה?
@דוד-המלך-3 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
אתה יכול להסביר מה התכוונת פה?
התכוונתי שגם מנוי כשר כל עוד גוגל מצליחה לאמת את המספר (בדרך כלל על ידי סמס מוסתר) הוא יוכל להשתמש באפליקציה של הודעות גוגל בממשק אסמס כל עוד הוא מחובר ל WiFi .
-
בגירסה של @מישהו12 הכנסתי סים של 019 והסטטוס של ההודעות RCS מופיע כמחובר, אולם בפועל כל ההודעות נשלחות כ SMS ולא כ RCS.
אם יש למישהו מידע איך לפתור את הבעיה אני אשמח, תודה! -
@dudu יתכן שזה קשור להגדרות במודם של ה volte (כמה שזה נשמע מוזר) בל"נ אבדוק את זה גם אצלי אני שם לב עכשיו שכתוב לי מתחת להודעה sms אז כנראה הוא שולח דרך sms ולא rcs
@urielk כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
יתכן שזה קשור להגדרות במודם של ה volte (כמה שזה נשמע מוזר)
אתה צודק, זה כמעט בוודאות קשור לזה, הראיה היא שאחרי שצרבתי את הגירסה החדשה של @מישהו12 הוולטה לא עבד לי כמו שהוא ציין במפורש שב 019 זה לא תומך, ובשלב הזה גם באפליקציה של סמס גוגל היה כתוב שלא ניתן להתחבר ל RCS , אבל מיד אחרי שהרצתי את המודול שלך להוספת וולטה הסטטוס של ה RCS השתנה למחובר, אבל בפועל ההודעות נשלחות כאסמס.
אפשר לזהות באיזה תצורה ההודעה נשלחת, כשכתוב בשורת ההקלדה 'הודעת טקסט' הכוונה ל sms לעומת הודעת RCS שכתוב 'הודעת RCS' בשורת ההקלדה.
נשמח ממש אם תמצא לזה פיתרון
-
קושחה יחודית לQin F21Pro!
- מוסיפה תמיכה לשיחות VoLTE (דור 4) ברשתות הישראליות (יתכן שחלק מהחברות לא יעבדו, אך רובן המוחלט עובד. לי ידוע כרגע רק על 019 מובייל שלא עובד)
- שירותי גוגל.
- בוטלואדר נעול! אין צורך לפתוח את הבוטלואדר, רק לצרוב. יתכן שצריך Format all&Download - כלומר גם לצרוב IMEI.
כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid... ושזה יעבוד ככל הנראה (אם הבנתי נכון את תוכניותיו של @לא-מתייאש ) גם בKdroid גרסא 1!
כדי לתמוך בי, ולקדם את רכישת מכשיר הQin F25 החדש, וגם להגיד תודה
על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל,
אפשר לרכוש את הקושחה הזו בעלות של 10$ - פחות מ40 שח, זה אומר פחות מעלות צריבה רגילה בחנות, בקישור הזה:
אבקש כמובן מהקונים לא להפיץ את הקושחה, ולא לעשות שימוש מסחרי
https://ko-fi.com/s/110f9facd6
מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה
-
@מישהו12
ראשית ייש"כ על הגרסה, גרסה מעולה!!
משהו קטן, התקנתי את הגרסה אך אין אפשרות להקלטת שיחות מהחייגן
מה ניתן לעשות בנדון
תודה רבה,@מוישל-ה כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
תודה רבה,משום מה הסירו את זה שם.. למה שלא תתקין חייגן אחר? או אפליקציה להקלטת שיחות?
אם עשית רוט לגרסה אולי אפשר להוסיף לחייגן המובנה.. -
@מוישל-ה כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
תודה רבה,משום מה הסירו את זה שם.. למה שלא תתקין חייגן אחר? או אפליקציה להקלטת שיחות?
אם עשית רוט לגרסה אולי אפשר להוסיף לחייגן המובנה..@שניאור-שמח יש אפשרות לעשות רוט לגרסה הזאת?
לא יתאים לו הבוט המושרש הרגיל לכאו' -
@שניאור-שמח יש אפשרות לעשות רוט לגרסה הזאת?
@שניאור-שמח יש אפשרות לעשות רוט לגרסה הזאת?
@מוישל-ה כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@מישהו12 צריך לפתוח בוטלודר?
כן
-
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
אם עשית רוט לגרסה אולי אפשר להוסיף לחייגן המובנה..@שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
אם עשית רוט לגרסה אולי אפשר להוסיף לחייגן המובנה..איך להוסיף לחייגן המובנה אם יש רוט?
-
@שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
אם עשית רוט לגרסה אולי אפשר להוסיף לחייגן המובנה..איך להוסיף לחייגן המובנה אם יש רוט?
@שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול:
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
הכי קל זה לקחת מגרסה אחרת את החייגן ולהחליף..
אולי יהיה מישהו שידע איך לערך את החייגן ולהוסיף בלי להחליף.. -
@מישהו12
מה ניתן לעשות בנדון
הכי קל זה לקחת מגרסה אחרת את החייגן ולהחליף..
אולי יהיה מישהו שידע איך לערך את החייגן ולהוסיף בלי להחליף..@שניאור-שמח וזה יעבוד גם בלי רוט?
-
@urielk כי אנחנו לא יודעים לחלץ את ה boot .img
-
מה לחלץ? הוא נמצא בקושחה שקנית.. רק להשריש עם מגיסק ולצרוב
-
@שניאור-שמח וזה יעבוד גם בלי רוט?
@שניאור-שמח וזה יעבוד גם בלי רוט?
אפשר לפתוח בוטלאודר ואז לערוך את הקושחה במחשב ולהחליף.. אבל לא רואה בזה עניין.. תערוך ואז תסיר את הרוט אם אתה לא רוצה רוט..
-
מה לחלץ? הוא נמצא בקושחה שקנית.. רק להשריש עם מגיסק ולצרוב
הוא נמצא בקושחה שקנית
לא קניתי
עניתי לו שלא יודעים לחלץ מגרסה שיש על המכשיר