הסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול
-
@עזרא-0 כל הנקודה בפורט האדום שהוא עם da אחר והגירסא ההיא אמורה להתאים לו.
הצלחת להתחיל צריבה וזה השגיאה? -
@נוחעם-FM אני אביא לך קישור של sp flash מעודכן
https://spflashtools.com/windows/sp-flash-tool-v5-2404#google_vignette
-
@עזרא-0
אני ממליץ להוריד את תוכנת SP Flash Tool, לבחור באפשרות DA All In One, ולבחור את הגרסה המתאימה. לאחר מכן לחבר את הכבל, ללחוץ לחיצה ארוכה עד שהתוכנה מזהה את המכשיר – וברגע שהתהליך מתחיל, הצריבה יוצאת לדרך.דרך אגב יש לי את הגירסה המקורית עם שירותי גוגל פליי, מחר אני אעלה את זה
-
@עזרא-0
אני ממליץ להוריד את תוכנת SP Flash Tool, לבחור באפשרות DA All In One, ולבחור את הגרסה המתאימה. לאחר מכן לחבר את הכבל, ללחוץ לחיצה ארוכה עד שהתוכנה מזהה את המכשיר – וברגע שהתהליך מתחיל, הצריבה יוצאת לדרך.דרך אגב יש לי את הגירסה המקורית עם שירותי גוגל פליי, מחר אני אעלה את זה
-
@ערב טוב ננסה שוב אני יתחיל מהתחלה יתקין דרייברים של Mediatek Driver . לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או על שני הכפתורים העליונים או על ווליום תחתון +ינשוף?
-
@ערב טוב ננסה שוב אני יתחיל מהתחלה יתקין דרייברים של Mediatek Driver . לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או על שני הכפתורים העליונים או על ווליום תחתון +ינשוף?
-
@עזרא-0
-
@עזרא-0 אני לא אוחז מה הולך פה, רק אם אני רואה שאתה עם התוכנה הזאת, אתה לא במקום הנכון...
-
@עזרא-0 אני לא אוחז מה הולך פה, רק אם אני רואה שאתה עם התוכנה הזאת, אתה לא במקום הנכון...
-
@ערב זה עצות מה GEMINI? גם לי הוא כותב את זה הוא מבלבל את השכל כנ''ל לשנות שם משתמש לאנגלית. לענ''ד
-
@עזרא-0 תעשה את הדבר הבא:
- תסמן download only
- תסמן רק את ה preloader וששאר המחיצות לא יהיו מסומנות תלחץ על download
ותצרוב, ולאחר מכן בצריבה הבאה זה אמור לעבוד. בהצלחה!
מקור:
https://xdaforums.com/t/sp-flash-tool-error-status_da_hash_mismatch.3888759/