הסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול
- 
קושחה יחודית לQin F21Pro! - מוסיפה תמיכה לשיחות VoLTE (דור 4) ברשתות הישראליות (יתכן שחלק מהחברות לא יעבדו, אך רובן המוחלט עובד. לי ידוע כרגע רק על 019 מובייל שלא עובד)
- שירותי גוגל.
- בוטלואדר נעול! אין צורך לפתוח את הבוטלואדר, רק לצרוב. יתכן שצריך Format all&Download - כלומר גם לצרוב IMEI.
 כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid... ושזה יעבוד ככל הנראה (אם הבנתי נכון את תוכניותיו של @לא-מתייאש ) גם בKdroid גרסא 1! כדי לתמוך בי, ולקדם את רכישת מכשיר הQin F25 החדש, וגם להגיד תודה  על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל, על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל,
 אפשר לרכוש את הקושחה הזו בעלות של 10$ - פחות מ40 שח, זה אומר פחות מעלות צריבה רגילה בחנות, בקישור הזה:
 אבקש כמובן מהקונים לא להפיץ את הקושחה, ולא לעשות שימוש מסחרי
 https://ko-fi.com/s/110f9facd6 מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה @מישהו12 אני הייתי שמח לקנות ולנסות אבל אני ולא רק לא יכולים כי אנחנו בחורי ישיבה שאין להם אפשרת. 
 אז לפחות כאן אני יגיד לך תודה על מה שאתה נותן לציבור 
- 
קושחה יחודית לQin F21Pro! - מוסיפה תמיכה לשיחות VoLTE (דור 4) ברשתות הישראליות (יתכן שחלק מהחברות לא יעבדו, אך רובן המוחלט עובד. לי ידוע כרגע רק על 019 מובייל שלא עובד)
- שירותי גוגל.
- בוטלואדר נעול! אין צורך לפתוח את הבוטלואדר, רק לצרוב. יתכן שצריך Format all&Download - כלומר גם לצרוב IMEI.
 כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid... ושזה יעבוד ככל הנראה (אם הבנתי נכון את תוכניותיו של @לא-מתייאש ) גם בKdroid גרסא 1! כדי לתמוך בי, ולקדם את רכישת מכשיר הQin F25 החדש, וגם להגיד תודה  על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל, על הפיתוחים השונים שלי לטובת הכלל,
 אפשר לרכוש את הקושחה הזו בעלות של 10$ - פחות מ40 שח, זה אומר פחות מעלות צריבה רגילה בחנות, בקישור הזה:
 https://ko-fi.com/s/110f9facd6 מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה 
- 
- שירותי גוגל.
 https://ko-fi.com/s/110f9facd6 מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה 
- 
- שירותי גוגל.
 https://ko-fi.com/s/110f9facd6 מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה @מישהו12 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid תודה! 
 למה עכשיו לא עובד בחצי טאצ' כל אלא?
- 
@מישהו12 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid תודה! 
 למה עכשיו לא עובד בחצי טאצ' כל אלא?@הרב-של-השכונה לענות לך יכנס לגדר של פריצת סינונים! 
- 
@מישהו12 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: כמובן, שהבוטלואדר נעול+שירותי גוגל אומר שזה גם יתאים להגנת FRP של סינוני MDM כגון Kdroid תודה! 
 למה עכשיו לא עובד בחצי טאצ' כל אלא?@הרב-של-השכונה כי בקושחה שיש לנו אין תמיכה בספקים הישראלים הם פשוט לא מופיעים בטבלה של הספקים שקיימת במודם 
- 
@הרב-של-השכונה לענות לך יכנס לגדר של פריצת סינונים! @נוחעם-FM סתם שואל מה אתה רוצה מהחיים שלי? 
 רק רציתי לדעת סתם ככה איך יכול להיות שכל אלא לא עובד בחצי טאצ' עד היום היה לי בראש שכן
 (בקיצור זה כמו m36)
- 
@נוחעם-FM סתם שואל מה אתה רוצה מהחיים שלי? 
 רק רציתי לדעת סתם ככה איך יכול להיות שכל אלא לא עובד בחצי טאצ' עד היום היה לי בראש שכן
 (בקיצור זה כמו m36)@הרב-של-השכונה כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @נוחעם-FM סתם שואל מה אתה רוצה מהחיים שלי? 
 (בקיצור זה כמו m36)כי אין שירותי גוגל רשמיים, וכן הבוטלאודר פתוח.. 
 גם בm36 זה לא תומך.. אפשר לאפס תוך 2 שניות דרך הריקוברי..
 אבל זה לא הנושא של הפוסט אז בוא נחזור לנושא המקורי..
- 
@מישהו12 דבר ראשון תודה. 
 דבר שני כדאי שתפרט את פרטי הגירסא.
 פתוח להתקנות או עם החנות הכשרה שלך וכו' כו'@נוחעם-FM כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @מישהו12 דבר ראשון תודה. 
 פתוח להתקנות או עם החנות הכשרה שלך וכו' כו'פתוח לגמרי, כולל WiFi התקנות נקודה חמה והכל.. 
 איך אני יודע? כי זה הגרסה שלי בעיקרון.. ושל @מישהו12 כמובן..
- 
@מישהו12 דבר ראשון תודה. 
 פתוח להתקנות או עם החנות הכשרה שלך וכו' כו'@נוחעם-FM כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @מישהו12 דבר ראשון תודה. 
 פתוח להתקנות או עם החנות הכשרה שלך וכו' כו'גרסת סטוק. @urielk כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @מישהו12 אני רק רוצה לדעת מהיכן זה הגיע כדי שאדע אם זה בסדר מבינה הלכתית שאני לא גוזל. 
 למשל שזה שהביא לך לא שאב מדיין תקשורת או משהו דומה... גילוי נאות אני שילמתי לך בקופי בלי קשר גם אם לא אוכל להשתמשלא אפרט מה המקורות שלי אבל רואים שאתה לא אותי  כאן בפורום אני יודע כמחמיר גדול בתחום... כאן בפורום אני יודע כמחמיר גדול בתחום...אז אל דאגה, לא גזול. @שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: איך אני יודע? כי זה הגרסה שלי בעיקרון.. ושל @מישהו12 כמובן.. עבדנו ביחד להשיג אותה  לא לגלות סודות מדינה לא לגלות סודות מדינה
- 
@נוחעם-FM כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @מישהו12 דבר ראשון תודה. 
 פתוח להתקנות או עם החנות הכשרה שלך וכו' כו'פתוח לגמרי, כולל WiFi התקנות נקודה חמה והכל.. 
 איך אני יודע? כי זה הגרסה שלי בעיקרון.. ושל @מישהו12 כמובן..@שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: פתוח לגמרי, כולל WiFi התקנות נקודה חמה והכל.. @מישהו12 אם ככה אז באמת תמהני עליך שלא כתבת את זה מראש... 
 ככה להכשיל את מי שלא יודע... לא כולם רוצים פתוחה...
- 
- שירותי גוגל.
 https://ko-fi.com/s/110f9facd6 מקור הקושחה סודי כמובן, @שניאור-שמח ואני הפעלנו מאמצים להשיג אותה @מישהו12 אפשר להשתמש בגרסה שלך למסחר? 
- 
@שניאור-שמח כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: פתוח לגמרי, כולל WiFi התקנות נקודה חמה והכל.. @מישהו12 אם ככה אז באמת תמהני עליך שלא כתבת את זה מראש... 
 ככה להכשיל את מי שלא יודע... לא כולם רוצים פתוחה...
- 
@מישהו12 אפשר להשתמש בגרסה שלך למסחר? @RearmostPant23 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @מישהו12 אפשר להשתמש בגרסה שלך למסחר? לא. אם אתה מעוניין בה לשימוש מסחרי, דבר איתי. 
- 
@RearmostPant23 כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: @מישהו12 אפשר להשתמש בגרסה שלך למסחר? לא. אם אתה מעוניין בה לשימוש מסחרי, דבר איתי. @מישהו12 אה בשאלה התכווני לצריבה לחברים בתשלום. 
- 
@נוחעם-FM כתב בהסבר | קושחה מיוחדת במינה לF21Pro... VoLTE | שירותי גוגל | בוטלואדר נעול: ככה להכשיל את מי שלא יודע... לא כולם רוצים פתוחה... בוטלואדר נעול. 
 זה אומר קושחה חתומה על ידי המפעל... מקורית... על כל המשתמע
- 
@מישהו12 
 שיערתי כך אבל לא כל אחד יודע.
 דבר שני אני ראיתי בעיני F21 PRO גירסא כשרה עם וולטה עם גשת רוט ובוטלאודר נעול!
 (הכפתור "ביטול נעילה של OME" לחיץ!!)
 ככה שזה לא ראיה..נקנה בדווידקה. 
- 
@מישהו12 אה בשאלה התכווני לצריבה לחברים בתשלום.