בירור | טלפון של ישיבת חברון
-
@שלומ תלוי, מה הצלחת לפרוץ
אם מצאת תפריט סודי ולא מוכר שמכניס אותך לדפדפן איכשהו זה לא אומר שתוכל למנוע מערכת עדכונים שנמצאת בסיסטם
אם הצלחת לצרוב גירסה אז אתה צודק
במקרה של חברון להבנתי זה לא המקרה, הם סה"כ פיספסו משהו בחסימה, אם היה להם ערוץ עדכונים הם היו יכולים לפתור את זה מייד -
-
-
נציג עולם הישיבות אורי וייס חושף בחצות בזירת החדשות: בחורי ישיבת חברון הצליחו לפרוץ את החסימה בפלאפונים החדשים שהישיבה רכשה במיוחד עבורם. המכשיר הפך להיות אנדרואיד לכל דבר. בחורים יכלו להתחבר לעמדות של הישיבה ולגלוש.
להאזנה חייגו 0795-500-500 -
נציג עולם הישיבות אורי וייס חושף בחצות בזירת החדשות: בחורי ישיבת חברון הצליחו לפרוץ את החסימה בפלאפונים החדשים שהישיבה רכשה במיוחד עבורם. המכשיר הפך להיות אנדרואיד לכל דבר. בחורים יכלו להתחבר לעמדות של הישיבה ולגלוש.
להאזנה חייגו 0795-500-500 -
@רוצהלדעת קווי נייעס, זה לא משהו אמין במיוחד
אבל לגופו של עניין, כן, הפירצה כן כללה אפשרות לגשת לאינטרנט -
@צדיק-0 מאמין שלאחר הפירצה הזאת ישלבו מערכת עידכונים אוטומטית ברגע שיש חיבור של המכשיר לאינטרנט
הלוואי, אבל לדעתי זה לא יקרה
אף אחד לא הולך לבנות מערכת שלמה בשביל מקרה שאם אתה עושה את העבודה שלך כמו שצריך לא אמור לקרות בכלל
אני במקום הייתי רק משחיל אפשרות של דיווח למערכת ברגע שמתחבר לאינטרנט ובמידה וזה מתחבר נועל את המכשיר מרחוק או משהו,
אבל אנחנו יכולים לדבר עד מחר, זה לא אומר שהם יעשו את מה שאני אומר. -
@צדיק-0 מאמין שלאחר הפירצה הזאת ישלבו מערכת עידכונים אוטומטית ברגע שיש חיבור של המכשיר לאינטרנט
הלוואי, אבל לדעתי זה לא יקרה
אף אחד לא הולך לבנות מערכת שלמה בשביל מקרה שאם אתה עושה את העבודה שלך כמו שצריך לא אמור לקרות בכלל
אני במקום הייתי רק משחיל אפשרות של דיווח למערכת ברגע שמתחבר לאינטרנט ובמידה וזה מתחבר נועל את המכשיר מרחוק או משהו,
אבל אנחנו יכולים לדבר עד מחר, זה לא אומר שהם יעשו את מה שאני אומר. -
-
-
באיזה רמת פריצה מדובר ואיך נשלח העדכון?
לא ברור
אבל מה שבטוח שעל פריצה מוחלטת לא מדובר
כלומר בצריבה לא יכול לדווח
אלא אם מדובר על משהו כמו שהרבה זמן לא יצר קשר עם החברה{לדרך בטוחה הכניסו גם את זה}
-
@טופטופיסט דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,
מכיר?
אני לא יכול להגיד שאין בזה מן האמת כי אני לא יודע, אני יכול להגיד משהו אחד "בלי חיבור לאינטרנט אין איך לדווח שום דבר לשום מקום. נקודה"
יכול להיות שהם בנו מערכת ששומרת לוגים וכשתבוא להחזיר את הטלפון לפני החתונה הם יבדקו בלוג ויגידו, אה, ניסת לפרוץ לפני חצי שנה, לא תקבל חזרה את הצ'יק שלך...
סביר?? בכלל לא, מציאותי כן.
מערכת ששולחת התראות בלי חיבור לרשת, לא מציאותי. -
-
@טופטופיסט דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,
מכיר?
אני לא יכול להגיד שאין בזה מן האמת כי אני לא יודע, אני יכול להגיד משהו אחד "בלי חיבור לאינטרנט אין איך לדווח שום דבר לשום מקום. נקודה"
יכול להיות שהם בנו מערכת ששומרת לוגים וכשתבוא להחזיר את הטלפון לפני החתונה הם יבדקו בלוג ויגידו, אה, ניסת לפרוץ לפני חצי שנה, לא תקבל חזרה את הצ'יק שלך...
סביר?? בכלל לא, מציאותי כן.
מערכת ששולחת התראות בלי חיבור לרשת, לא מציאותי. -
@צדיק-0
הבנתי שיש עמדת עדכון גירסא פיזית בישיבה, כנראה שיש שם לוג שנשמר במכשיר וכשמתחברים לעמדה הוא נשלח למערכת אוטומטית@טופטופיסט או שכן או שלא, מה שבטוח שזה נועד לשמש כאיום כדי שלא ינסו לפרוץ.
כי אינני מצליח להבין למה הוא היה צריך את זה בכלל.
התשובה לכל השאלות זה "כסף" ואני לא מבין מה אתה לא מבין
בכל מקרה אני רואה שכבר היה שרשור על הנושא הזה ונמחק אז למה אנחנו ממשיכים בזה???
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות