בירור | טלפון של ישיבת חברון
-
@נוחעם-FM לצערי הכול פריץ... השאלה היא עד כמה קשה
פה זה באמת מטומטם הרמה, אבל עכשיו שיהיה להם בהצלחה לעדכן, סיוט חחח, מאמין שיצליחו -
@נוחעם-FM לצערי הכול פריץ... השאלה היא עד כמה קשה
פה זה באמת מטומטם הרמה, אבל עכשיו שיהיה להם בהצלחה לעדכן, סיוט חחח, מאמין שיצליחו -
@תלת-פאזי נדרים+ הרבה יותר קל... וד"ל
-
@תלת-פאזי כבר היו סיפורים מעולם,
באופן כללי מכשיר שמחובר לרשת אתה יכול לתת לו עדכונים אז גם כשמתגלה פירצה, צ'יק צ'ק סוגרים אותה, משא"כ כשאין רשת במכשיר ואז אין להם שליטה על זה
-
@שלומ תלוי, מה הצלחת לפרוץ
אם מצאת תפריט סודי ולא מוכר שמכניס אותך לדפדפן איכשהו זה לא אומר שתוכל למנוע מערכת עדכונים שנמצאת בסיסטם
אם הצלחת לצרוב גירסה אז אתה צודק
במקרה של חברון להבנתי זה לא המקרה, הם סה"כ פיספסו משהו בחסימה, אם היה להם ערוץ עדכונים הם היו יכולים לפתור את זה מייד -
@שלומ תלוי, מה הצלחת לפרוץ
אם מצאת תפריט סודי ולא מוכר שמכניס אותך לדפדפן איכשהו זה לא אומר שתוכל למנוע מערכת עדכונים שנמצאת בסיסטם
אם הצלחת לצרוב גירסה אז אתה צודק
במקרה של חברון להבנתי זה לא המקרה, הם סה"כ פיספסו משהו בחסימה, אם היה להם ערוץ עדכונים הם היו יכולים לפתור את זה מייד -
-
-
נציג עולם הישיבות אורי וייס חושף בחצות בזירת החדשות: בחורי ישיבת חברון הצליחו לפרוץ את החסימה בפלאפונים החדשים שהישיבה רכשה במיוחד עבורם. המכשיר הפך להיות אנדרואיד לכל דבר. בחורים יכלו להתחבר לעמדות של הישיבה ולגלוש.
להאזנה חייגו 0795-500-500 -
נציג עולם הישיבות אורי וייס חושף בחצות בזירת החדשות: בחורי ישיבת חברון הצליחו לפרוץ את החסימה בפלאפונים החדשים שהישיבה רכשה במיוחד עבורם. המכשיר הפך להיות אנדרואיד לכל דבר. בחורים יכלו להתחבר לעמדות של הישיבה ולגלוש.
להאזנה חייגו 0795-500-500 -
@רוצהלדעת קווי נייעס, זה לא משהו אמין במיוחד
אבל לגופו של עניין, כן, הפירצה כן כללה אפשרות לגשת לאינטרנט -
@צדיק-0 מאמין שלאחר הפירצה הזאת ישלבו מערכת עידכונים אוטומטית ברגע שיש חיבור של המכשיר לאינטרנט
הלוואי, אבל לדעתי זה לא יקרה
אף אחד לא הולך לבנות מערכת שלמה בשביל מקרה שאם אתה עושה את העבודה שלך כמו שצריך לא אמור לקרות בכלל
אני במקום הייתי רק משחיל אפשרות של דיווח למערכת ברגע שמתחבר לאינטרנט ובמידה וזה מתחבר נועל את המכשיר מרחוק או משהו,
אבל אנחנו יכולים לדבר עד מחר, זה לא אומר שהם יעשו את מה שאני אומר. -
@צדיק-0 מאמין שלאחר הפירצה הזאת ישלבו מערכת עידכונים אוטומטית ברגע שיש חיבור של המכשיר לאינטרנט
הלוואי, אבל לדעתי זה לא יקרה
אף אחד לא הולך לבנות מערכת שלמה בשביל מקרה שאם אתה עושה את העבודה שלך כמו שצריך לא אמור לקרות בכלל
אני במקום הייתי רק משחיל אפשרות של דיווח למערכת ברגע שמתחבר לאינטרנט ובמידה וזה מתחבר נועל את המכשיר מרחוק או משהו,
אבל אנחנו יכולים לדבר עד מחר, זה לא אומר שהם יעשו את מה שאני אומר. -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות