בקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?
-
טלפון שולחני לא צריך חשמל קבוע, יש דגמים שיש מקום לסוללות, אבל בדגם הזה (שעדיין נמכר,אגב) -אין
-
טלפון שולחני לא צריך חשמל קבוע, יש דגמים שיש מקום לסוללות, אבל בדגם הזה (שעדיין נמכר,אגב) -אין
@ליטאי-פשוט כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
אני מכיר טלפונים שולחניים שיש להם חיבור לחשמל. אבל אולי זה נובע מייתר שכלול.
-
לדעתי יש, הייתה לנו קרובת משפחה מבוגרת ממש שבדקה כמה טלפונים אצלנו ורק הוא מצא חן בעיניה. הוא ממש ממש טוב!! היה קשה להיפרד ממנו....
@aiib כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
לדעתי רק מרכזיות וכו'
-
לדעתי יש, הייתה לנו קרובת משפחה מבוגרת ממש שבדקה כמה טלפונים אצלנו ורק הוא מצא חן בעיניה. הוא ממש ממש טוב!! היה קשה להיפרד ממנו....
לדעתי רק מרכזיות וכו'
-
מישהו ביקש ממני לבדוק למה הטלפון שלו לא עובד. ברגע הראשון אמרתי שהבעיה היא שאין לטלפון חיבור לחשמל אבל במבט שני פשוט לא מצאתי חיבור לחשמל... איך זה יכול להיות?

-
טלפון ללא חיבור לחשמל?
כן.
הקו של הטלפון מספק מתח חשמל מאוד קטן שמספיק להאיר את המסך של הטלפון הזה.@עדלאידע כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
כן.
הקו של הטלפון מספק מתח חשמל מאוד קטן שמספיק להאיר את המסך של הטלפון הזה.אגב לא מתח מאד נמוך, קראתי פעם שזה כמה עשרות וולטים, יותר מ12, כלומר יותר משנאי ממוצע עבור טלפון משוכלל כזה,
ומרכזיות כמובן לא מחוברים ישירות לקו של בזק והנתב לא נותן להם את המתח הזה, לכן יש להם שנאי נפרד.
קיצור יש לו חיבור לחשמל, של בזק (לא בזק אנרג'י...) -
@עדלאידע כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
טלפון ללא חיבור לחשמל?
כן.
הקו של הטלפון מספק מתח חשמל מאוד קטן שמספיק להאיר את המסך של הטלפון הזה.ככה צריך לומר... אבל זה לא רק מסך קטן, זה טלפון עם זכרונות ועם תפריט וכו'.
ככה צריך לומר... אבל זה לא רק מסך קטן, זה טלפון עם זכרונות ועם תפריט וכו'.
יש לו גם אפשרות לשמור שמות אנשי קשר?
אם כן
אני מחפש כזה טלפון כבר המון זמן
שלא צריך חשמל ושיש לו יומן שיחות ואנשי קשר
אם משהו מכיר אני ישמח לדעת -
@עדלאידע כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
כן.
הקו של הטלפון מספק מתח חשמל מאוד קטן שמספיק להאיר את המסך של הטלפון הזה.אגב לא מתח מאד נמוך, קראתי פעם שזה כמה עשרות וולטים, יותר מ12, כלומר יותר משנאי ממוצע עבור טלפון משוכלל כזה,
ומרכזיות כמובן לא מחוברים ישירות לקו של בזק והנתב לא נותן להם את המתח הזה, לכן יש להם שנאי נפרד.
קיצור יש לו חיבור לחשמל, של בזק (לא בזק אנרג'י...)@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
קראתי פעם שזה כמה עשרות וולטים, יותר מ12
כ-48V
@א.ר. כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
@aiib הטלפונים שבישיבות (משהו כמו איי פי קונקט) אין להם חיבור לחשמל חוץ מהחיבור לשקע הטלפון
נקראים טלפוני POTS (בכל אופן אצלנו) לא נראה לי שהישיבה תשים טלפוני ip גם בגלל העלות וגם בגלל שאתה נותן רשת לבחורים (כן חומת אש וכדו׳ אבל לא תמיד היא מוגדרת...)
מה שיש בכמה ישיבות זה מרכזיה חכמה שמדברת ב SIP שבדברת עם FXS Gateway שהוא בתורו מתרגם את חיבור SIP ל RJ11 ונותן מתח לטלפון -
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
קראתי פעם שזה כמה עשרות וולטים, יותר מ12
כ-48V
@א.ר. כתב בבקשת מידע | טלפון ללא חיבור לחשמל?:
@aiib הטלפונים שבישיבות (משהו כמו איי פי קונקט) אין להם חיבור לחשמל חוץ מהחיבור לשקע הטלפון
נקראים טלפוני POTS (בכל אופן אצלנו) לא נראה לי שהישיבה תשים טלפוני ip גם בגלל העלות וגם בגלל שאתה נותן רשת לבחורים (כן חומת אש וכדו׳ אבל לא תמיד היא מוגדרת...)
מה שיש בכמה ישיבות זה מרכזיה חכמה שמדברת ב SIP שבדברת עם FXS Gateway שהוא בתורו מתרגם את חיבור SIP ל RJ11 ונותן מתח לטלפון -
מישהו ביקש ממני לבדוק למה הטלפון שלו לא עובד. ברגע הראשון אמרתי שהבעיה היא שאין לטלפון חיבור לחשמל אבל במבט שני פשוט לא מצאתי חיבור לחשמל... איך זה יכול להיות?