הסרת חשבונות גוגל ממכשיר גלקסי S6
- 
יש ברשותי מכשיר גלקסי 6 עם חשבונות גוגל איך אפשר להסיר אותם? הבנתי שאם מאפסים את המכשיר הוא דורש סיסמה של החשבון גוגל האחרון שהיה על המכשיר. המכשיר כרגע פתוח אבל אני לא יודע את הסיסמה של החשבון גוגל שעליו ואני רוצה לאפס אותו. 
 תודה לעוזרים אשמח אם מישהו שמבין מניסיון אישי
- 
יש ברשותי מכשיר גלקסי 6 עם חשבונות גוגל איך אפשר להסיר אותם? הבנתי שאם מאפסים את המכשיר הוא דורש סיסמה של החשבון גוגל האחרון שהיה על המכשיר. המכשיר כרגע פתוח אבל אני לא יודע את הסיסמה של החשבון גוגל שעליו ואני רוצה לאפס אותו. 
 תודה לעוזרים אשמח אם מישהו שמבין מניסיון אישי@TelegApps בהגדרות חשבונות, אין אפשרות להסיר אותם? 
- 
@TelegApps בהגדרות חשבונות, אין אפשרות להסיר אותם? @שניאור-שמח לא. האפשרות היחידה היא לבטל סנכרון או להפעיל סנכרון 
- 
@שניאור-שמח לא. האפשרות היחידה היא לבטל סנכרון או להפעיל סנכרון @TelegApps כתב בהסרת חשבונות גוגל ממכשיר גלקסי S6: @שניאור-שמח לא. האפשרות היחידה היא לבטל סנכרון או להפעיל סנכרון מוזר, זה אמור להיות הגדרה סטנדרטית.. 
 תנסה לעשות חיפוש..
- 
@TelegApps כתב בהסרת חשבונות גוגל ממכשיר גלקסי S6: @שניאור-שמח לא. האפשרות היחידה היא לבטל סנכרון או להפעיל סנכרון מוזר, זה אמור להיות הגדרה סטנדרטית.. 
 תנסה לעשות חיפוש..@שניאור-שמח זה מוזר גם לי. אבל אני לא מוצא כל דרך להסיר 
- 
T TelegApps סימן נושא זה כשאלה
- 
@שניאור-שמח זה מוזר גם לי. אבל אני לא מוצא כל דרך להסיר @TelegApps כתב בהסרת חשבונות גוגל ממכשיר גלקסי S6: @שניאור-שמח זה מוזר גם לי. אבל אני לא מוצא כל דרך להסיר אז כנראה יש אופציה דרך ADB 
 מתייג את @cfopuser שירשום לך פקודה מתאימה
- 
@TelegApps כתב בהסרת חשבונות גוגל ממכשיר גלקסי S6: @שניאור-שמח זה מוזר גם לי. אבל אני לא מוצא כל דרך להסיר אז כנראה יש אופציה דרך ADB 
 מתייג את @cfopuser שירשום לך פקודה מתאימה@שניאור-שמח אין דרך להסיר בadb בלי רוט. כדי להסיר תלך להגדרות המכשיר בקטגוריה של Google ותחפש שם ניהול חשבונות, 
 או לחילופין תחפש קטגורית חשבונות ותחפש שם ניהול חשבונות.הדרך היחידה אולי להסיר עם adb זה לתכנת מראש את כול הלחיצות  
- 
@שניאור-שמח אין דרך להסיר בadb בלי רוט. כדי להסיר תלך להגדרות המכשיר בקטגוריה של Google ותחפש שם ניהול חשבונות, 
 או לחילופין תחפש קטגורית חשבונות ותחפש שם ניהול חשבונות.הדרך היחידה אולי להסיר עם adb זה לתכנת מראש את כול הלחיצות  
- 
 תודה לעוזרים אשמח אם מישהו שמבין מניסיון אישי@TelegApps אין לך את זה???