בקשת מידע | איירפודס 4 לא עובד תקין אם 4X4
-
קניתי איירפודס 4 והוא לא עובד תקין אם טלפון מסוג 4X4 . בשיחות הוא עובד אבל שומעים מאד חלש (אולי קשור להגדרות האוזניות אשמח להסבר איך מגבירים את עוצמת השמע כי באוזניות עצמם הכפתור מגע בצד לא מגיב )
ונגן מוזיקה רק מראה שזה מחובר אבל לא שומעים כלום .
חיברתי אותם למחשב וזה עובד מצוין
האם זה יעבוד על 5X5 ?
אשמח להדרכה ואיך מגדירים אותם
תודה לכולם -
לחבר שלי גם היה בעיה עם אוזניות (אנקר) הוא עשה עדכון גירסא ועבד.
-
קניתי איירפודס 4 והוא לא עובד תקין אם טלפון מסוג 4X4 . בשיחות הוא עובד אבל שומעים מאד חלש (אולי קשור להגדרות האוזניות אשמח להסבר איך מגבירים את עוצמת השמע כי באוזניות עצמם הכפתור מגע בצד לא מגיב )
האם זה יעבוד על 5X5 ?
תודה לכולם@דילר
4X4 זה לא יעבוד,
5X5 מסתבר שכן,(יש לי איירפודס פרו 2, וזה עובד.)
הגדרות האוזניות-רק עם אייפון, -
האם זה יעבוד על 5X5 ?
תודה לכולם@דילר גם לי היה חבר שקנה איירפודס פרו 2 ממש מקורי ולא עבד לא עם טלפון כשר אז החליף לנוקיה 215 נראלי עובד לו כנראה ההתקנים לא יכולים להשתלב אחד עם השני..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות