באג | צילום מסך לא עובד טוב
-
-
אני עושה צילום מסך עם ווינ+שיפט+S אבל יש משהו לאחרונה שאני מסמן למשל קטע בצד ימין והוא מצלם לי בפועל את המסך בצד שמאל
מישהו נפגש בזה?
כמו שאפשר לראות בגיפ המצורף - צילמתי את הנושא בצד ימין והוא צילם בפועל את הפוסט האחרון בצד שמאל

מה עושים?
-
@שמואל-ש. אני לא יודע מה הפתרון לבעייה הספציפית, מסתבר בעיות דרייברים, אבל רציתי להציע תוסף צילום מסך, הוא מאוד נח ועובד גם במקרי חסימת צילום, הנה הקישור. Lightshot
@סתם-יהודי זה לכרום וזה לא עוזר כלום במקרה של צילום המסך לא בכרום או כשכרום סגור
יש למישהו הסבר/פיתרון לבעיה?
-
@סתם-יהודי זה לכרום וזה לא עוזר כלום במקרה של צילום המסך לא בכרום או כשכרום סגור
יש למישהו הסבר/פיתרון לבעיה?
@שמואל-ש. כן בהחלט.
שמעתי על זה ממספר אנשים - והמכנה המשותף שכולם רשומים לאינסיידר
(הגרסאות המוקדמות של ווינדוס).אני חושב שאם תכנס להגדרות-אפליקציות מותקנות-תבחר את כלי החיתוך-הגדרות מתקדמות ותבצע איפוס- זה נראה לי יעזור. תעדכן.
ואם אתה באמת רשום לתוכנית למשתתפי Windows Insider אולי כדאי שתסמן יציאה בנקודת היציאה הבאה...
-
@שמואל-ש. כן בהחלט.
שמעתי על זה ממספר אנשים - והמכנה המשותף שכולם רשומים לאינסיידר
(הגרסאות המוקדמות של ווינדוס).אני חושב שאם תכנס להגדרות-אפליקציות מותקנות-תבחר את כלי החיתוך-הגדרות מתקדמות ותבצע איפוס- זה נראה לי יעזור. תעדכן.
ואם אתה באמת רשום לתוכנית למשתתפי Windows Insider אולי כדאי שתסמן יציאה בנקודת היציאה הבאה...
@בנימין-מחשבים כתב בבאג | צילום מסך לא עובד טוב:
אני חושב שאם תכנס להגדרות-אפליקציות מותקנות-תבחר את כלי החיתוך-הגדרות מתקדמות ותבצע איפוס- זה נראה לי יעזור. תעדכן.
אכן עזר לכאורה
תודה רבה לך! -
@בנימין-מחשבים כתב בבאג | צילום מסך לא עובד טוב:
אני חושב שאם תכנס להגדרות-אפליקציות מותקנות-תבחר את כלי החיתוך-הגדרות מתקדמות ותבצע איפוס- זה נראה לי יעזור. תעדכן.
אכן עזר לכאורה
תודה רבה לך!@שמואל-ש. שמח לעזור

אתה באמת רשום לאינסיידר?
-
@שמואל-ש. שמח לעזור

אתה באמת רשום לאינסיידר?
-
ש שמואל ש. התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות