באג | שינוי IMEI נכשל
-
פעלתי לפי ההוראות שכתוב במדריך ואני מנתק את הטלפון ומחבר סים כשר ואין קליטה מה לעשות אני לוחץ בסים 2 11111111111111111111111111 ועושה התחל הוא משנה את המספר הראשון ל 9 סתם אולי זה הבעיה אשמח לדעת מה לעשות תודה -
פעלתי לפי ההוראות שכתוב במדריך ואני מנתק את הטלפון ומחבר סים כשר ואין קליטה מה לעשות אני לוחץ בסים 2 11111111111111111111111111 ועושה התחל הוא משנה את המספר הראשון ל 9 סתם אולי זה הבעיה אשמח לדעת מה לעשות תודה@הישבשר-המלומד
תעשה כוכבית סולמית 06 סולמית
מה מופיע לך ? -
פעלתי לפי ההוראות שכתוב במדריך ואני מנתק את הטלפון ומחבר סים כשר ואין קליטה מה לעשות אני לוחץ בסים 2 11111111111111111111111111 ועושה התחל הוא משנה את המספר הראשון ל 9 סתם אולי זה הבעיה אשמח לדעת מה לעשות תודה -
@הישבשר-המלומד הפלאפון עכשיו לא מוציא שיחות? יכול להיות שנית בimei 1?
@שלוםפ כתב בבאג | שינוי IMEI נכשל:
@הישבשר-המלומד הפלאפון עכשיו לא מוציא שיחות? יכול להיות שנית בimei 1?
שינתי ב2 בוודאות לא נגעתי ב1 תסתכל בתמונה ששלחתי למעלה
-
@הישבשר-המלומד
תעשה כוכבית סולמית 06 סולמית
מה מופיע לך ? -
ודרך הגב הטלפון מהאליקספרס ללא ועדת הרבנים
-
ודרך הגב הטלפון מהאליקספרס ללא ועדת הרבנים
-
@הישבשר-המלומד אל תכתוב כזה מספר זה לא ייקלט תכתוב מספר imei תקין תעתיק מפלאפון ועדה.
@הישבשר-המלומד אל תכתוב כזה מספר זה לא ייקלט תכתוב מספר imei תקין תעתיק מפלאפון ועדה.
מה המספר התקין שלטלפון ועדדה
-
מה המספר התקין שלטלפון ועדדה
@הישבשר-המלומד 357464055627381
-
פעלתי לפי ההוראות שכתוב במדריך ואני מנתק את הטלפון ומחבר סים כשר ואין קליטה מה לעשות אני לוחץ בסים 2 11111111111111111111111111 ועושה התחל הוא משנה את המספר הראשון ל 9 סתם אולי זה הבעיה אשמח לדעת מה לעשות תודה@הישבשר-המלומד נו זה עבד לך
איזה מכשיר זה? לי זה לא עובד -
@הישבשר-המלומד נו זה עבד לך
איזה מכשיר זה? לי זה לא עובד@y0508352872 כתב בבאג | שינוי IMEI נכשל:
איזה מכשיר זה? לי זה לא עובדעבד כמו מלך תודה רבה כמה זה פשוט!!!
-
@y0508352872 כתב בבאג | שינוי IMEI נכשל:
איזה מכשיר זה? לי זה לא עובדעבד כמו מלך תודה רבה כמה זה פשוט!!!
-
@הישבשר-המלומד 357464055627381
-
@10110000 מומלץ או לא מומלץ היום בכשרים נראלי 100 מכשירים על אותו imei של איזה נוקיה215..

-
@מצ-ופצ-ף אני יכול להסביר לך על אייפון, יש בו שלוש מצבים לא זוכר איך הם נקראים.. שאני מאפס אייפון עם חשבון אפל ID אז הוא דורש אחרי האיפוס סיסמה של בעל החשבון אם אני מנסה הרבה פעמים ולא מצליח האייפון נחסם כנ"ל שאני גונב אייפון אז אפל חוסמת את המכשיר על ידי ה imei במצב כזה צריך לפנות אליהם ולאמת את זהותך ואז הם ישחררו זה מצב אחד מצב שני שהם חוסמים את הטלפון לגמרי מסיבות לא יודע ואז באפל מצויין שהimei ככה וככה חסום לצמיתות אז אם תשים עוד טלפון על הimei החסום כרגע גם הוא יחסם לצמיתות ולא תבין מה רוצים ממך.. אבל מישהו שינה את הטלפון שלך לimei שחסום כרגע.. אז לעניננו אין לי מושג איך זה בטלפונים כשרים אבל כדאי שלכל אחד יהיה את הimei שלו
-
@מצ-ופצ-ף אני יכול להסביר לך על אייפון, יש בו שלוש מצבים לא זוכר איך הם נקראים.. שאני מאפס אייפון עם חשבון אפל ID אז הוא דורש אחרי האיפוס סיסמה של בעל החשבון אם אני מנסה הרבה פעמים ולא מצליח האייפון נחסם כנ"ל שאני גונב אייפון אז אפל חוסמת את המכשיר על ידי ה imei במצב כזה צריך לפנות אליהם ולאמת את זהותך ואז הם ישחררו זה מצב אחד מצב שני שהם חוסמים את הטלפון לגמרי מסיבות לא יודע ואז באפל מצויין שהimei ככה וככה חסום לצמיתות אז אם תשים עוד טלפון על הimei החסום כרגע גם הוא יחסם לצמיתות ולא תבין מה רוצים ממך.. אבל מישהו שינה את הטלפון שלך לimei שחסום כרגע.. אז לעניננו אין לי מושג איך זה בטלפונים כשרים אבל כדאי שלכל אחד יהיה את הimei שלו
@הרב-של-השכונה זה משנה משהו בקליטה ה"שמונה ספרות אחרונות"?
-
@הרב-של-השכונה זה משנה משהו בקליטה ה"שמונה ספרות אחרונות"?
@מצ-ופצ-ף לא. רק אם המכשיר שלך דור 4 +וולטה ולא עובד לך הוולטה כי אולי כי הimei שלך הוא של טלפון דור 3 אבל בכללי לא אמור להשפיע על הקליטה..