בקשת מידע | פעולה אחרי id_listוכו' בימות ראוטר
-
אני צריך מידי פעם להשמיע הודעה ושהמערכת תמשיך אח"כ לתקשר עם המאזין.
לדוגמא, יש לי במערכת אפשרות לעריכת מודעות, שזה לולאה שמשמיעה את המודעה ותפריט בחירה, אני רוצה שיהיה לפני הלולאה איזה הודעה שתכניס את המאזין לעניינים לא ישר המודעה היא XX לעריכה 1 וכו'. ולעשות את ההדעה הזאת כל הלולאה זה לא שייך.
יש דרך?@עידו300 אם מגדירים
prependToNextAction: true
זה לא יוצא מהשלוחה אלא רק מוסיף את ההודעה לתור פנימי ואז פעם הבאה שהקוד יעשה read או id_list_message בלי prependToNextAction ההודעה שבתור תושמע ג"כ ותימחק מהתורלמעשה זה די מבלבל ו "magic", היום הייתי עושה את זה אחרת
-
@עידו300 אם מגדירים
זה לא יוצא מהשלוחה אלא רק מוסיף את ההודעה לתור פנימי ואז פעם הבאה שהקוד יעשה read או id_list_message בלי prependToNextAction ההודעה שבתור תושמע ג"כ ותימחק מהתורלמעשה זה די מבלבל ו "magic", היום הייתי עושה את זה אחרת
@צדיק-תמים מגדירים את זה עם כל הoptions (מינימום/מקסימום ספרות וכו')?
-
@צדיק-תמים מגדירים את זה עם כל הoptions (מינימום/מקסימום ספרות וכו')?
-
@צדיק-תמים תודה רבה!
אחלה ספריה, עושה חיים קלים.
-
אני צריך מידי פעם להשמיע הודעה ושהמערכת תמשיך אח"כ לתקשר עם המאזין.
לדוגמא, יש לי במערכת אפשרות לעריכת מודעות, שזה לולאה שמשמיעה את המודעה ותפריט בחירה, אני רוצה שיהיה לפני הלולאה איזה הודעה שתכניס את המאזין לעניינים לא ישר המודעה היא XX לעריכה 1 וכו'. ולעשות את ההדעה הזאת כל הלולאה זה לא שייך.
יש דרך? -
@צדיק-תמים אפשר להשבית את כל המקשים
-
@צדיק-תמים אפשר להשבית את כל המקשים
-
@עידו300 אם מגדירים
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | פעולה אחרי id_listוכו' בימות ראוטר:
ואז פעם הבאה שהקוד יעשה read או id_list_message בלי prependToNextAction ההודעה שבתור תושמע ג"כ ותימחק מהתור
לא הבנתי, הוא לא משמיע את זה מיד אלא רק בהשמעה הבאה - ע"י read או id_list_message?
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | פעולה אחרי id_listוכו' בימות ראוטר:
ואז פעם הבאה שהקוד יעשה read או id_list_message בלי prependToNextAction ההודעה שבתור תושמע ג"כ ותימחק מהתור
לא הבנתי, הוא לא משמיע את זה מיד אלא רק בהשמעה הבאה - ע"י read או id_list_message?