עזרה | שגיאה בהתקנת קיידרואיד או אייבלוק
-
@avrasha כתב בעזרה | שגיאה בהתקנת קיידרואיד או אייבלוק:
או דרך אבטחה מנהלי התקנים
אני לא רואה כזאת אופציה באבטחה
עשיתי חיפוש יש רק העדפות מנהל התקן גרפי לא נראה לי קשור@נחום-גמזו תנסה להסיר עם הפקודה הזאת
adb shell su -c "pm uninstall --user 0 com.duoqin.remoteservice" -
@נחום-גמזו תנסה להסיר עם הפקודה הזאת
adb shell su -c "pm uninstall --user 0 com.duoqin.remoteservice" -
@נחום-גמזו
לא נראה לי שזה יקריס אבל אתה צודק אם יש לך חומר חשוב כדאי לגבות קודם. אבל בכל מקרה זאת אפליקציה שמוגדרת עכשיו בתור מנהל ולכן אתה לא יכול להפעיל את קיידרואיד. אם אתה מגבה תוכל לבדוק את זה בשביל פעמים הבאות לדעת שזה עזר -
@נחום-גמזו
לא נראה לי שזה יקריס אבל אתה צודק אם יש לך חומר חשוב כדאי לגבות קודם. אבל בכל מקרה זאת אפליקציה שמוגדרת עכשיו בתור מנהל ולכן אתה לא יכול להפעיל את קיידרואיד. אם אתה מגבה תוכל לבדוק את זה בשביל פעמים הבאות לדעת שזה עזר -
@נחום-גמזו תנסה
adb shell am force-stop com.duoqin.remoteservice -
@נחום-גמזו תנסה
adb shell am force-stop com.duoqin.remoteservice -
@avrasha זה בעיה ידועה במכשירי קין.. אני ועוד כמה ניסינו לסדר את זה ולא הצלחנו..
זה אפליקציה של בקרת הורים של הסינים, ויצרי הגרסאות מוחקים את האפליקציה, ומשום מה עדיין נשאר החשבון הזה..
אם תצליח להסיר אותו איכשהו, אתה תותח.. אבל לא נראה לי שתצליח.. -
@avrasha זה בעיה ידועה במכשירי קין.. אני ועוד כמה ניסינו לסדר את זה ולא הצלחנו..
זה אפליקציה של בקרת הורים של הסינים, ויצרי הגרסאות מוחקים את האפליקציה, ומשום מה עדיין נשאר החשבון הזה..
אם תצליח להסיר אותו איכשהו, אתה תותח.. אבל לא נראה לי שתצליח..@שניאור-שמח כתב בעזרה | שגיאה בהתקנת קיידרואיד או אייבלוק:
אם תצליח להסיר אותו איכשהו, אתה תותח.. אבל לא נראה לי שתצליח..זה לא המכשיר שלי ראית זה של @נחום-גמזו ככה שרק הוא יכול לבדוק אבל שווה בדיקה. יש םבה גם משהו שני לא מבין שהוא כותב שכן עבד לו במכשירם אחרים דומים ורק במכשיר הזה לא עובד. אם יש לך מכשיר גם אתה יכול לנסות.
אם זה יצליח נצטרך לתת לייק ל chat gpt
-
@שניאור-שמח כתב בעזרה | שגיאה בהתקנת קיידרואיד או אייבלוק:
אם תצליח להסיר אותו איכשהו, אתה תותח.. אבל לא נראה לי שתצליח..זה לא המכשיר שלי ראית זה של @נחום-גמזו ככה שרק הוא יכול לבדוק אבל שווה בדיקה. יש םבה גם משהו שני לא מבין שהוא כותב שכן עבד לו במכשירם אחרים דומים ורק במכשיר הזה לא עובד. אם יש לך מכשיר גם אתה יכול לנסות.
אני יודע, אבל תייגתי אותך כי אתה ניסית לעזור לו בזה..
ולגבי זה שחלק מהמכשירים כן הצליח, כי זה גרסה שונה, בלי הבקרת הורים -
אני יודע, אבל תייגתי אותך כי אתה ניסית לעזור לו בזה..
ולגבי זה שחלק מהמכשירים כן הצליח, כי זה גרסה שונה, בלי הבקרת הורים@שניאור-שמח אם יש לך מכשיר כזה הפקודה הזאת שווה בדיקה
-
@שניאור-שמח אם יש לך מכשיר כזה הפקודה הזאת שווה בדיקה
יש לי כזה מכשיר, אבל עם גרסה ללא הבקרת הורים
-
יש לי כזה מכשיר, אבל עם גרסה ללא הבקרת הורים
@שניאור-שמח טוב אז נראה אם למישהו כאן מהפורום יש והוא רוצה לנסות
-
@נחום-גמזו תנסה
adb shell am force-stop com.duoqin.remoteservice@avrasha כתב בעזרה | שגיאה בהתקנת קיידרואיד או אייבלוק:
@נחום-גמזו תנסה
adb shell am force-stop com.duoqin.remoteservice@avrasha @שניאור-שמח זה נשמע לא מסוכן לא? זה בסהכ אילוץ עצירה?
-
@נחום-גמזו תנסה
adb shell am force-stop com.duoqin.remoteservice@avrasha @שניאור-שמח זה נשמע לא מסוכן לא? זה בסהכ אילוץ עצירה?
@נחום-גמזו אמרתי לך גם השבתת דפדפן לא היה נשמע מסוכן. לכן כדאי שתגבה
-
@נחום-גמזו אמרתי לך גם השבתת דפדפן לא היה נשמע מסוכן. לכן כדאי שתגבה
-
@נחום-גמזו תן פלט של מה שהוא כתב
-
@נחום-גמזו @avrasha
בעיקרון אמור להיות פקודה כדי להשבית/להסיר פרופילים. (לא זוכר בדיוק אני יחפש.)עריכה: מצאתי ויש פקודה להשבתת חשבונות ללא הסרה שלהם
והיאadb shell pm disable-userמכניסים לאחר מיכן את המשתמש והשם חבילה.
לדוג' עבור חשבונות גוגל במכשירadb shell pm disable-user --user 0 com.google.android.gms
אגב עדיף להשבית כי כך אתה יכול פשוט לבטל את ההשבתה בקלות במקום להסיר ואז לרשום את החשבון שוב.אבל למעשה שאני קורא את הפלט שלך נראה שהבעיה שכבר האפליקצייה של duqin מוגדרת כמנהל כך שזה כנראה
לא יפתור את הבעיה.
היה פה טיפה שיחת חרשים אז רק הבהרהאז שתדעו כול פעם @נחום-גמזו שהרצת את הפקודה של @avrasha,
שים לב שהדבקת את הפקודה עם המילה adb בהתחלה למרות שכבר היית בתוך הshell של המכשיר,
פשוט תוריד את הadb בהתחלה או תריץ את הפקודה מחוץ לadb.לכן היו את כול השגיאות של הNot found.
-
@נחום-גמזו נראה שמצאתי פתרון אבל מצריך רוט זמנית.
-
@נחום-גמזו נראה שמצאתי פתרון אבל מצריך רוט זמנית.