בקשה | אפליקציה לסורק OBD לשיואמי F21 PRO
-
יש בפורום רכבים זה לזה טורק מתורגמת לעברית שעובד על F21 PRO , [גם שם @YOLEVI מרא דשמעתא]
@יצחק-רשטונ עיין 3 הודעות מעליך
-
@יצחק-רשטונ עיין 3 הודעות מעליך
@YOLEVI
אויש
לא נכנסתי לקישור שלך -
@YOLEVI
אויש
לא נכנסתי לקישור שלך@יצחק-רשטונ השכר על המאמץ לא על התוצאה

-
@יצחק-רשטונ השכר על המאמץ לא על התוצאה

-
הבנתי שיש 2 אפליקציות מובילות:
Car Scanner ELM OBD2
Torque_Proראיתי עוד כמה..
אם למישהו יש סבלנות ממש להוריד את האפליקציות האלו [ועוד אם מכירים] ישירות מגוגל פלי ואז לחלץ את קובץ הAPKS מהמכשיר עם MT MANAGER או כל סייר או אפליקציה שעושה גיבוי APK ולהעלות לכאן- זה הכי טוב, כי ככה זה מביא את הגרסא העדכנית ביותר [מנסיון שניסיתי מכל אתרי הAPK למיניהם ורק ככה עבד לי אפליקציה מסוימת...]אני עם נטפרי אז משהו שפתוח בנטפרי
ובשיאומי שלי זאת גרסא כשרה [שיכולה להתקין APK חיצוני] אין גישה לאינטרנט בכלל אז אם מישהו מכיר אפליקציה שתתממשק טוב עם הסורק ללא צורך באינטרנט בכלל אני ממש ממש אודה לו!!
תודה מראש :))@נתנאל-לוי שתי אלה הטובות ביותר הם כוללות פריצה והוספתי להם תרגום מובנה
-
@נתנאל-לוי שתי אלה הטובות ביותר הם כוללות פריצה והוספתי להם תרגום מובנה
@בניית-גרסאות מקווה שיעבור בF21 PRO בודק ומעדכן
תודה רבה אלוף!!! -
@בניית-גרסאות מקווה שיעבור בF21 PRO בודק ומעדכן
תודה רבה אלוף!!!@בניית גרסאות
EOBD_Facile_Pro עובדת מושלם וגם הממשק שלה הרבה יותר נוח ומסודר לעין
אם כי זה מרגיש שהכל על ריק, לא ניתן באמת לעקוב אחר מצבים או תהליכים ברכב ולראות בזמן אמת וכד'... לא נראתה שום תקלה ברוך ה', אבל מרגיש קצת שזה לא יקרא גם אם יהיה כל הנתונים של הרכב על 0 אין אינטרקציה באמת חוץ מזה שהחיבור נקלט והוא כאילו סורק....השנייה לא קוראת בכלל את הOBD
הייתי שמח לנסות עוד אפליקציה ...
תודה
-
@בניית גרסאות
אם כי זה מרגיש שהכל על ריק, לא ניתן באמת לעקוב אחר מצבים או תהליכים ברכב ולראות בזמן אמת וכד'... לא נראתה שום תקלה ברוך ה', אבל מרגיש קצת שזה לא יקרא גם אם יהיה כל הנתונים של הרכב על 0 אין אינטרקציה באמת חוץ מזה שהחיבור נקלט והוא כאילו סורק....השנייה לא קוראת בכלל את הOBD
תודה
@נתנאל-לוי כתב בבקשה | אפליקציה לסורק OBD לשיואמי F21 PRO:
השנייה לא קוראת בכלל את הOBD
תיכנס להגדרות חיבור ושם יש אופצייה של בחירת התקן בלוטוס, תבחר משם את ההתקן ואמור לעבוד
-
@בניית גרסאות
תודה
@נתנאל-לוי טורק אחת הטובות עובדת מצויין כולל איפוס נורות ותקלות מניסיון, השנייה מבחינת העברית והממשק לדעתי יותר טובה (יש בה הרבה יותר סטרינגים) אבל אין לי איתה ניסיון אבל אני יודע שהיא גם אחת הטובות אם יש לך בעיה בחיבור זה בדרך כלל בעיה בהגדרות
-
@נתנאל-לוי טורק אחת הטובות עובדת מצויין כולל איפוס נורות ותקלות מניסיון, השנייה מבחינת העברית והממשק לדעתי יותר טובה (יש בה הרבה יותר סטרינגים) אבל אין לי איתה ניסיון אבל אני יודע שהיא גם אחת הטובות אם יש לך בעיה בחיבור זה בדרך כלל בעיה בהגדרות
@בניית-גרסאות ניסיתי כמעט חצי שעה להגדיר מפה ומפה ודרך בלוטוס היא פשוט רואה את כל התקני הבלוטוס ולא את הOBD!! יש שם משהו ג'יבריש כזה גם ניסיתי ולא עבד
-
@בניית-גרסאות ניסיתי כמעט חצי שעה להגדיר מפה ומפה ודרך בלוטוס היא פשוט רואה את כל התקני הבלוטוס ולא את הOBD!! יש שם משהו ג'יבריש כזה גם ניסיתי ולא עבד
@נתנאל-לוי אתה צריך קודם לתאם את המכשיר בהגדרות הרגילות של הבלוטוס של המכשיר ואחכ להתחבר דרך האפליקציה או שהמתאם שלך לא נתמך למרות שזה סיכוי נמוך