עזרה | טאבלט עם סים נטפרי
-
@יעקב-ישראל
עשיתי למכשיר אחד רוט התקנתי את המודל של התעודות וגם התקנתי תעודות משתמש הסתרתי רוט מכל האפליקציות שיכלו איכשהו להיות קשורים לגוגל ועובד לו נהדר כל האפליקציות וגם הדפדפן כרום גרסה הכי עדכנית
אין לי מושג למה אבל זה המציאות
מקווה שעזרתי.@פיני10 כתב בעזרה | טאבלט עם סים נטפרי:
@יעקב-ישראל
עשיתי למכשיר אחד רוט התקנתי את המודל של התעודות וגם התקנתי תעודות משתמש הסתרתי רוט מכל האפליקציות שיכלו איכשהו להיות קשורים לגוגל ועובד לו נהדר כל האפליקציות וגם הדפדפן כרום גרסה הכי עדכנית
מקווה שעזרתי.ככה זה אמור להיות.
ואגב זה לא "וגם" התקנתי תעודות משתמש המודול של התעודות ס"ה עושה שמה שמותקן בתעודות משתמש יהיה גם בתעודות מערכת, אז זה הכרחי להכניס את התעודות משתמש.
-
@פיני10 כתב בעזרה | טאבלט עם סים נטפרי:
@יעקב-ישראל
מקווה שעזרתי.ככה זה אמור להיות.
ואגב זה לא "וגם" התקנתי תעודות משתמש המודול של התעודות ס"ה עושה שמה שמותקן בתעודות משתמש יהיה גם בתעודות מערכת, אז זה הכרחי להכניס את התעודות משתמש.
@ע-ה-דכו-ע כתב בעזרה | טאבלט עם סים נטפרי:
המודול של התעודות ס"ה עושה שמה שמותקן בתעודות משתמש יהיה גם בתעודות מערכת
השאלה איזה מודול.. יש כמה
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בעזרה | טאבלט עם סים נטפרי:
המודול של התעודות ס"ה עושה שמה שמותקן בתעודות משתמש יהיה גם בתעודות מערכת
@yos כתב בעזרה | טאבלט עם סים נטפרי:
צודק לגמרי. התקנתי את המודל של @sivan22 שכולל את התעודות בפנים (אגב @יעקב-ישראל נראה לי שאין שם את התעודות החדשות של RL כך שאם תשתמש עם זה על RL תוסיף ידנית את החדשות למודל)