שיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס
-
@ישיביש לא קניתי אבל מה שידוע לי הסוללה צנועה, 2700 מיליאמפר/שעה. אין טעינה מהירה במיוחד, רק 18 וואט.
-
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
לא מאמין שמישהוא יתרום לזה, מינימום זה איזה קופת צדקה...
אני מאמין שעובדים כבר על גרסאות, יש כבר חניות לפי מה שבררתי מולם שהזמינו את הפלאפון הזה, רק רציתי לזרז את התהליך, כי כנראה זה יקח להם זמן..., יש פה מספיק תותחים שיכולים לעשות את זה...
-
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
אני מאמין שעובדים כבר על גרסאות, יש כבר חניות לפי מה שבררתי מולם שהזמינו את הפלאפון הזה, רק רציתי לזרז את התהליך, כי כנראה זה יקח להם זמן..., יש פה מספיק תותחים שיכולים לעשות את זה...
@איציק0 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
@מישהו12 הוא אחד התוחים הגדולים כאן ואם זה לא חשוב לך אתה לא חייב לתרום. סך הכל ביקש שמי שחשוב לו ורוצה לתמוך בעשייה המדהימה שלו יכול לנדב כמה פרוטות שייצטרפו לכדי מכשיר.
גם כשתהייה גירסא בחנויות זה יעלה לך 100 שקל -
@איציק0 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
@מישהו12 הוא אחד התוחים הגדולים כאן ואם זה לא חשוב לך אתה לא חייב לתרום. סך הכל ביקש שמי שחשוב לו ורוצה לתמוך בעשייה המדהימה שלו יכול לנדב כמה פרוטות שייצטרפו לכדי מכשיר.
גם כשתהייה גירסא בחנויות זה יעלה לך 100 שקלאף אחד לא אמר שהוא לא תותח ואף אחד לא זלזל בו...
רשמתי רק שיכתוב מה העליות וכו', בשמחה...
-
@קינג-קומפיוטר ההצדקה?
א. כי אפשר. יש לו מצלמה יחודית.
ב. אני מאמין שיצרו במיוחד בלי מצלמה כמות קטנה יותר.@מישהו12 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
א. כי אפשר. יש לו מצלמה יחודית.
אגב יש לך מושג מה מיוחד במצלמה שלו?
והאם זה אמור להיות יותר טוב משל הג׳לי סטאר -
אז מי שכבר סכרן ולא יכול להתאפק יש לי את הפון ביד הזמנתי אותו מאלי המכשיר עלה 545 והמכס 173 הוא מגיע עם בוטלדור פתוח ככה שאפשר לעשות לו רוט בקלות רק שכרגע עדיין אין לי סקטר שלו בשביל לשאוב את הבוט המקורי הוא מגיע עם imei לא כשר החלפתי עם התוכנה שיש בפורום הוא תומך וולטי אגב גם בהוט מובייל
-
אז מי שכבר סכרן ולא יכול להתאפק יש לי את הפון ביד הזמנתי אותו מאלי המכשיר עלה 545 והמכס 173 הוא מגיע עם בוטלדור פתוח ככה שאפשר לעשות לו רוט בקלות רק שכרגע עדיין אין לי סקטר שלו בשביל לשאוב את הבוט המקורי הוא מגיע עם imei לא כשר החלפתי עם התוכנה שיש בפורום הוא תומך וולטי אגב גם בהוט מובייל
@ילד
איך המצלמה? -