שיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס
-
@קינג-קומפיוטר @שניאור-שמח

זה נראה שיש כאן סטוק רום כי יש לו את כל האפליקציות של גוגל וגם כפתורים למטה כמו בגרסה של f22 pro זה נכון -
נראה שהמכשיר מזוהה בתור F22 pro
screen-20251212-010636.mp4 -
נראה שהמכשיר מזוהה בתור F22 pro
screen-20251212-010636.mp4@אזולאי @שניאור-שמח לכל מי שרוצה יש לי stok rom גלובלי עם גוגל בוטלדור נעול מקורי ללא רוט עם קבצי רוט לצריבה אחר פתיחת הבוטלדור אני יודע שאסור לעלות לכאן קבצים של גרסה מי שיודע איך מקבלים אישור ואז לעלות אני אעלה את זה לפה לטובת הכלל אגב סודר שמה כל הבגים זה כמו הגרסה של הסטוקרום של ה-f22 פרו רק שזה אנדרואיד 14
-
@אזולאי @שניאור-שמח לכל מי שרוצה יש לי stok rom גלובלי עם גוגל בוטלדור נעול מקורי ללא רוט עם קבצי רוט לצריבה אחר פתיחת הבוטלדור אני יודע שאסור לעלות לכאן קבצים של גרסה מי שיודע איך מקבלים אישור ואז לעלות אני אעלה את זה לפה לטובת הכלל אגב סודר שמה כל הבגים זה כמו הגרסה של הסטוקרום של ה-f22 פרו רק שזה אנדרואיד 14
@ילד כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
@אזולאי @שניאור-שמח לכל מי שרוצה יש לי stok rom גלובלי עם גוגל בוטלדור נעול מקורי ללא רוט עם קבצי רוט לצריבה אחר פתיחת הבוטלדור אני יודע שאסור לעלות לכאן קבצים של גרסה מי שיודע איך מקבלים אישור ואז לעלות אני אעלה את זה לפה לטובת הכלל אגב סודר שמה כל הבגים זה כמו הגרסה של הסטוקרום של ה-f22 פרו רק שזה אנדרואיד 14
לאיזה מכשיר ?
-
לאיזה מכשיר ?
@עניו-כמשה
לכאורה qin f25
-
לאיזה מכשיר ?
@עניו-כמשה qin f25
-
@עניו-כמשה
לכאורה qin f25
-
יש סטוק רום עם שירותי גוגל?
סוף סוף קיבלתי את המכשיר לידיים שלי ולהפתעתי הרבה - בגוגל כתוב שהמכשיר מאושר ועל הבוטלאודר כתוב שהוא נעול.
אני מופתע מאוד
הנה תמונות

-
@אזולאי מאוד הגיוני שפתוח למרות שבהגדרות כתוב שסגור, יש פקודה ל fastboot לבדיקה תגגל
גוט שאבע'ס
@mefateach כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
@אזולאי מאוד הגיוני שפתוח למרות שבהגדרות כתוב שסגור, יש פקודה ל fastboot לבדיקה תגגל
גוט שאבע'ס
רוב הסיכויים שזה באמת סגור
כי זה גם מאושר עם גוגל, והם עשו איתם שת״פ בתשלום