שיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס
-
@7716508 תגיד גם לך אם המכשיר מקבל מכה קצת יותר מידי חזקה הוא עושה הפעלה מחדש ואם הוא מקבל מכה בקטנה הוא נכבל למסך יותר נכון ננעל המסך ואז צריך לפתוח מחדש כאילו
-
@מישהו12
תודה על הסקירה וסחטיין על המקלדת. מחכים כבר להכשרה שלך...אם יש לך סים של גולן\סלקום אני ישמח לדעת האם יש את הבעיה בשלוחות למשל בקלקו וכדו'
או שהסינים כבר פתרו את זה... -
@מישהו12 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
לא כתבת על הvolte ברישמי.
והאם יש קושחה עם בוטלואדר סגור? -
והאם יש קושחה עם בוטלואדר סגור?@למה-באתי כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
כי לא בדקתי
@למה-באתי כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
והאם יש קושחה עם בוטלואדר סגור?
מן הסתם. אני כתבתי על מה שהגיע עם המכשיר שלי.
-
אז סופית אין nfc אפילו בסיסטם?🥹🥹
-
אז סופית אין nfc אפילו בסיסטם?🥹🥹
-
@הרב-של-השכונה במפרט באלי אקספרס כתוב שאין. במכשירים שהגיעו לאנשים, אין. מסקנה, כנראה שאין.
@מישהו12 כן אבל כמו ש @שניאור-שמח אמר שבf22 pro הסיבוב מסך היה צריך לשנות משהו בהגדרות ואז עבד אז אולי גם כאן נשנה משהו ואולי יעבוד..
טוב אני לא מצפה בתחקור את זה עכשיו עם היום הראשון שלך בטלפון אולי בהמשך אתה והמומחים עם הזמן אולי תגיעו לאיזה מסקנה.. -
@מישהו12 כן אבל כמו ש @שניאור-שמח אמר שבf22 pro הסיבוב מסך היה צריך לשנות משהו בהגדרות ואז עבד אז אולי גם כאן נשנה משהו ואולי יעבוד..
טוב אני לא מצפה בתחקור את זה עכשיו עם היום הראשון שלך בטלפון אולי בהמשך אתה והמומחים עם הזמן אולי תגיעו לאיזה מסקנה..@הרב-של-השכונה אין ספק שאם אתקל בזה זה יהיה נחמד.
אבל צריך להבין, שNFC זה:
א. פיצ'ר מאוד מבוקש.
ב. רכיב שעולה כסף.בקיצור, הסיכוי אחרי שכתוב בפירוש במפרט שאין, שיהיה, הוא אפס לדעתי ולכן לא אשקיע בזה מאמץ...
כמובן שאשמח להתבדות, אבל לא נראה לי. -
@הרב-של-השכונה אין ספק שאם אתקל בזה זה יהיה נחמד.
אבל צריך להבין, שNFC זה:
א. פיצ'ר מאוד מבוקש.
ב. רכיב שעולה כסף.בקיצור, הסיכוי אחרי שכתוב בפירוש במפרט שאין, שיהיה, הוא אפס לדעתי ולכן לא אשקיע בזה מאמץ...
כמובן שאשמח להתבדות, אבל לא נראה לי.@מישהו12 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
אבל צריך להבין, שNFC זה:
א. פיצ'ר מאוד מבוקש.
כמובן שאשמח להתבדות, אבל לא נראה לי.ואם הבוטלואדר פתוח אז הוא לא כ"כ שמיש.
כמו הלום.. -
אבל צריך להבין, שNFC זה:
א. פיצ'ר מאוד מבוקש.
כמובן שאשמח להתבדות, אבל לא נראה לי.ואם הבוטלואדר פתוח אז הוא לא כ"כ שמיש.
כמו הלום..@למה-באתי אבל אין מודל מג'סיק שמסדר את זה?
-
טוב אני לא מצפה בתחקור את זה עכשיו עם היום הראשון שלך בטלפון אולי בהמשך אתה והמומחים עם הזמן אולי תגיעו לאיזה מסקנה..@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
@מישהו12 כן אבל כמו ש @שניאור שמח אמר שבf22 pro הסיבוב מסך היה צריך לשנות משהו בהגדרות ואז עבד אז אולי גם כאן נשנה משהו ואולי יעבוד..
טוב אני לא מצפה בתחקור את זה עכשיו עם היום הראשון שלך בטלפון אולי בהמשך אתה והמומחים עם הזמן אולי תגיעו לאיזה מסקנה..אני גם בהתחלה הייתי בטוח שאין, אבל אחרי שראיתי שדיין תקשורת רשמו שיש אז אמרתי אולי צריך לשנות משהו בסיסטים כדי שיהיה.. אבל בסוף זה לא נכון
וגם דיין תקשורת מחקו את המידע השגוי הזה -
@עדלאידע כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
שימו לב, שהגרסאות העדכניות של Magisk בעייתיות בהתקנת מודולים
למה? במה זה מתבטא?
כנראה איזה שינוי שהם עשו שגרם לזה..
אני גם לא הבנתי למה לא עובד לי מודל, ואז אחד אמר לי… -
למה? במה זה מתבטא?
אני גם לא הבנתי למה לא עובד לי מודל, ואז אחד אמר לי…@שניאור-שמח כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
למה? במה זה מתבטא?
אני גם לא הבנתי למה לא עובד לי מודל, ואז אחד אמר לי…ו27 עובד?
מה הפשט?