שיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס
-
אצלי הf25 כבר בסל הקניות של אלי אקספרס, מחכה רק מי שייתן לי אור ירוק שהוא עושה לי גרסא ואני קונה.
מי שעושה פה גרסאות הוא שיכול להתאים לי שהפלאפון יעבוד גם עם סים כשר, שיעדכן.
אני מזמין במקום...@איציק0 תשנה imei ואז תשאב ותערוך לעצמך או סינון או חסימה...
-
אצלי הf25 כבר בסל הקניות של אלי אקספרס, מחכה רק מי שייתן לי אור ירוק שהוא עושה לי גרסא ואני קונה.
אני מזמין במקום...@איציק0 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
אני מזמין במקום...אם זה מספיק כשר בשבילך אתה יכול לסיר אפליקציות מובנות ע"י פקודות ADB ולשנות IMEI לכשר ע"י המדריך לשינוי IMEI בכל טלפון עם מעבד MTK .
-
אני מזמין במקום...@איציק0 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
שהוא עושה לי גרסא
האם אתה מוכן לשלם למי ש"יעשה לך גרסא"?
ולא, לא מדובר ב100 שח. אם אתה רוצה שמישהו יפתח גרסא למכשיר בשבילך זה הרבה יותר, בדרך כלל אלפי שקלים.אם לא, תאלץ לחכות שמישהו יבנה ויציע את שלו לצריבה
-
@איציק0 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
שהוא עושה לי גרסא
האם אתה מוכן לשלם למי ש"יעשה לך גרסא"?
ולא, לא מדובר ב100 שח. אם אתה רוצה שמישהו יפתח גרסא למכשיר בשבילך זה הרבה יותר, בדרך כלל אלפי שקלים.אם לא, תאלץ לחכות שמישהו יבנה ויציע את שלו לצריבה
-
אם אקבל מספיק תרומות בזמן סביר, אזמין אותו ואפיץ את הקושחה שלו לטובת הציבור למי שירצה לבנות גרסאות. אולי אפילו אבנה גרסא חינמית, בלי נדר. שמתי יעד גבוה קצת מהמחיר הנוכחי בעלי אקספרס, בשל עלות המיסים
-
@ישיביש לא קניתי אבל מה שידוע לי הסוללה צנועה, 2700 מיליאמפר/שעה. אין טעינה מהירה במיוחד, רק 18 וואט.
-
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
לא מאמין שמישהוא יתרום לזה, מינימום זה איזה קופת צדקה...
אני מאמין שעובדים כבר על גרסאות, יש כבר חניות לפי מה שבררתי מולם שהזמינו את הפלאפון הזה, רק רציתי לזרז את התהליך, כי כנראה זה יקח להם זמן..., יש פה מספיק תותחים שיכולים לעשות את זה...
-
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
אני מאמין שעובדים כבר על גרסאות, יש כבר חניות לפי מה שבררתי מולם שהזמינו את הפלאפון הזה, רק רציתי לזרז את התהליך, כי כנראה זה יקח להם זמן..., יש פה מספיק תותחים שיכולים לעשות את זה...
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
@מישהו12 הוא אחד התוחים הגדולים כאן ואם זה לא חשוב לך אתה לא חייב לתרום. סך הכל ביקש שמי שחשוב לו ורוצה לתמוך בעשייה המדהימה שלו יכול לנדב כמה פרוטות שייצטרפו לכדי מכשיר.
גם כשתהייה גירסא בחנויות זה יעלה לך 100 שקל -
מה זאת אומרת תרומות?
שיפרט עלויות וכו'
@מישהו12 הוא אחד התוחים הגדולים כאן ואם זה לא חשוב לך אתה לא חייב לתרום. סך הכל ביקש שמי שחשוב לו ורוצה לתמוך בעשייה המדהימה שלו יכול לנדב כמה פרוטות שייצטרפו לכדי מכשיר.
גם כשתהייה גירסא בחנויות זה יעלה לך 100 שקלאף אחד לא אמר שהוא לא תותח ואף אחד לא זלזל בו...
רשמתי רק שיכתוב מה העליות וכו', בשמחה...
-
@קינג-קומפיוטר ההצדקה?
א. כי אפשר. יש לו מוצר יחודית.
ב. אני מאמין שיצרו במיוחד בלי מצלמה כמות קטנה יותר.@מישהו12 כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
א. כי אפשר. יש לו מצלמה יחודית.
אגב יש לך מושג מה מיוחד במצלמה שלו?
והאם זה אמור להיות יותר טוב משל הג׳לי סטאר -
אז מי שכבר סכרן ולא יכול להתאפק יש לי את הפון ביד הזמנתי אותו מאלי המכשיר עלה 545 והמכס 173 הוא מגיע עם בוטלדור פתוח ככה שאפשר לעשות לו רוט בקלות רק שכרגע עדיין אין לי סקטר שלו בשביל לשאוב את הבוט המקורי הוא מגיע עם imei לא כשר החלפתי עם התוכנה שיש בפורום הוא תומך וולטי אגב גם בהוט מובייל
-
אז מי שכבר סכרן ולא יכול להתאפק יש לי את הפון ביד הזמנתי אותו מאלי המכשיר עלה 545 והמכס 173 הוא מגיע עם בוטלדור פתוח ככה שאפשר לעשות לו רוט בקלות רק שכרגע עדיין אין לי סקטר שלו בשביל לשאוב את הבוט המקורי הוא מגיע עם imei לא כשר החלפתי עם התוכנה שיש בפורום הוא תומך וולטי אגב גם בהוט מובייל
@ילד
איך המצלמה? -
-
@ילד כתב בשיתוף | זה קרה! Qin f25 זמין לרכישה מאליאקספרס:
שכרגע עדיין אין לי סקטר שלו בשביל לשאוב את הבוט המקורי הוא
איפה נתקעת?
-
@ילד
איך המצלמה?@קראנץ-ונילה וואלה לא להתעלף אבל היא סבבה
-
@נוחעם-FM בשביל לעשות רוט צריך boot.img מקורי להעתיק לפון לצרוב עם מגיסק ואז לצרוב עם sp flash