עזרה | קובץ תאריכים
-
אני מחפש קובץ של תאריך עברי+לועזי ומופיע בו את כל החגים העיבריים למשך שנים קדימה
אשמח לדעת מהיכן ניתן להוריד כזה קובץ -
אני מחפש קובץ של תאריך עברי+לועזי ומופיע בו את כל החגים העיבריים למשך שנים קדימה
אשמח לדעת מהיכן ניתן להוריד כזה קובץ@מתמחה-100 אפשר ליצור בפייתון דבר כזה, אבל החיסרון הוא שהחגים שמופעים הם ביחד עם חגים ישראלים (יום ירושלים וכדו) ולסנן את זה זה קצת בעיה כי בדר״כ הסינון מתבצע בעזרת חגים האסורים במלאכה (לבתי עסק וכדו) אבל גם בחגים עבריים יש כאלו שמותרים במלאכה וגם הם יורדים אחרי סינון.
אם זה לא משנה לך, תגיד לי איזה פורמט אתה צריך את זה ועד איזה תאריך ואני ינסה ליצור לך. -
אשמח לדעת מהיכן ניתן להוריד כזה קובץ -
אשמח לדעת מהיכן ניתן להוריד כזה קובץ@מתמחה-100 כתב בעזרה | קובץ תאריכים:
אשמח לדעת מהיכן ניתן להוריד כזה קובץאני משער שכוונתך לאקסל?
אם באמת לזה הכוונה אני אוכל להשתדל להעלות לך קובץ כזה
-
@מתמחה-100 אפשר ליצור בפייתון דבר כזה, אבל החיסרון הוא שהחגים שמופעים הם ביחד עם חגים ישראלים (יום ירושלים וכדו) ולסנן את זה זה קצת בעיה כי בדר״כ הסינון מתבצע בעזרת חגים האסורים במלאכה (לבתי עסק וכדו) אבל גם בחגים עבריים יש כאלו שמותרים במלאכה וגם הם יורדים אחרי סינון.
אם זה לא משנה לך, תגיד לי איזה פורמט אתה צריך את זה ועד איזה תאריך ואני ינסה ליצור לך.@איש-אמת כתב בעזרה | קובץ תאריכים:
@מתמחה-100 אפשר ליצור בפייתון דבר כזה, אבל החיסרון הוא שהחגים שמופעים הם ביחד עם חגים ישראלים (יום ירושלים וכדו) ולסנן את זה זה קצת בעיה כי בדר״כ הסינון מתבצע בעזרת חגים האסורים במלאכה (לבתי עסק וכדו) אבל גם בחגים עבריים יש כאלו שמותרים במלאכה וגם הם יורדים אחרי סינון.
אם זה לא משנה לך, תגיד לי איזה פורמט אתה צריך את זה ועד איזה תאריך ואני ינסה ליצור לך.אני צריך קובץ אקסל או csv שכל שורה מכילה 3 עמודות - יום לועזי, עברי, ואם יש חג יום טוב בלבד (ר"ה שני ימים, יום כיפור, יו"ט ראשון ואחרון של סוכות וכו') אז לציין איזה בעמודה השלישית
ושיהיה למשך שנים קדימה (מספיק לי אפילו 19 ואני אשכפל את זה)תודה רבה
-
@איש-אמת כתב בעזרה | קובץ תאריכים:
אם זה לא משנה לך, תגיד לי איזה פורמט אתה צריך את זה ועד איזה תאריך ואני ינסה ליצור לך.אני צריך קובץ אקסל או csv שכל שורה מכילה 3 עמודות - יום לועזי, עברי, ואם יש חג יום טוב בלבד (ר"ה שני ימים, יום כיפור, יו"ט ראשון ואחרון של סוכות וכו') אז לציין איזה בעמודה השלישית
@מתמחה-100 כתב בעזרה | קובץ תאריכים:
@איש-אמת כתב בעזרה | קובץ תאריכים:
יש לי קובץ כזה פחות או יותר מוכן, בלי נדר עוד כמה דקות אני אבדוק אם הוא צריך שינויים וכדו' ואעלה לך.
-
-
רק עכשיו אני שם לב שאתה צריך כמה שנים אני שמתי לך 2 שנים
תכתוב לי כמה שנים בדיוק אתה צריך
זה כולה לשנות בהוצאת הדוח@.moti כתב בעזרה | קובץ תאריכים:
רק עכשיו אני שם לב שאתה צריך כמה שנים אני שמתי לך 2 שנים
תכתוב לי כמה שנים בדיוק אתה צריך
זה כולה לשנות בהוצאת הדוחאם תעשה 38 שנים זה ודאי יספיק.
מה שאני הייתי באמצע לסדר הוא מתרס עד תתקס, ועד שהאקסל שלי חישב כל פעם 50 תהליכים וכו' ראיתי פתאום שיש לו תקלה בפסח ובשבועות שהוא כותב אותם חודש שלם בדיוק לפני הזמן
-
בבקשה
חגים אסורים במלכאה.xlsx