מה אפשר עדיין לשפר?
-
@אלישי @שמואל שמתם לב שהממון אשכולות בפורום מוצפים בהערות איך משתמשים/מתייגים/תיקון כותרת וכו' לפעמים זה ממש תופס אשכול שלם אומנם כאן בפורום הסדר הוא הראשון במעלה וזה מאד חשוב אבל צריך למצוא דרך אחרת איך להעיר ולא שזה יתפוס 20 פוסטים ויותר, @bbn הציע פעם שמשתמשים עם סכום מוניטין מסויים יוכלו להגיב בצ'אט גם לאילו שחסום להם לא יודע עד כמה זה מקובל אבל לפחות שיוכלו לשלוח לינקים מסויימים כמו של כללי הפורום וכו' שוב תודה על כל ההשקעה
-
@MOSHE אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@אלישי
אפשר לשפר מאוד את כל נושא הצ'אט בפורום.- לדעת האם ההוא שמתכתבים איתו זמין כרגע.
- מתי היה זמין פעם אחרונה.
- מתי שמתכתבים בפועל שיראו כשהשני כותב.
בקיצור שיהיה כמו כל התכתבות בכל פלטפורמה אחרת.
ו ענק על חלקך בפורום המדהים!
אני גם חושב ככה אבל שיהיה אופציה כמו בווצאפ שמי שעושה שלא יראו אם קרא גם הוא לא רואה
אשמח מאוד לתשובה ממש תודה רבה רבה לכול המנהלים פורום מליגה אחרת️️️️️️ -
@משה-מזרחי אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
אם אפשר , שמצטטים מישהו שגם ציטט, אז יופיע רק מה שהוא אמר , ולא מה שהוא ציטט
@מתחיל-מומחה היקר גילה לנו פעם שיש אפשרות פשוט להכחיל רק את המילים אותם רוצים לצטט ורק אז ללחוץ על ציטוט ו...הופ רק מה שבחרתם מצוטט אז הנה יש לנו
-
פוסט זה נמחק!
-
@אריה-דבי-עלאי
זה לא נכון אני מעלה כל הזמן תמונות לצאט וזה עובד לי -
@אריה-דבי-עלאי
תבדוק אני שלחתי לך בצאט עכשיו תמונה -
@דגלש אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
אני מקווה שלא הורדת את הרגל מהגז...
כשמשתמשים עם תוים מיוחדים בשם שלהם נותנים לייק זה נראה ככה... יש מה לעשות בנושא?
לא רק כשנותנים לייק בכל מקום זה כך
-
@אלישי
שאלה 1. בשביל שלא נטריד אותך סתם , תגיד לנו בבקשה אם הרגל עדיין על הגזמכיון שהרגל שלי עדיין על הגז
- שמת לב שיש בעיה עם התיוגים?
לדוגמא אם רוצים לתייג את יוסי מחשבים [וזה קורה די הרבה...] אז זה לא נותן, אם עושים רווח / עושים - בין השמות שלו , החלון של השמות נעלם
ואם כותבים רק יוסי ויורדים ברשימה , זה לא נותן לרדת יותר
ואגב , זה עם מחשב
- שמת לב שיש בעיה עם התיוגים?
-
@משה-מזרחי אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
לדוגמא אם רוצים לתייג את יוסי מחשבים [וזה קורה די הרבה...] אז זה לא נותן, אם עושים רווח / עושים - בין השמות שלו
פשוט מאד למה כי לפי כללי התיוג ביותר ממילה אחת צריך לעשות משה-מזרחי וברגע שאתה לא עושה את המעקף אז כבר סיימת את השם