מה אפשר עדיין לשפר?
-
@צדיק-תמים יפה שערכת את התגובה...
דבר ראשון לפרוג יש המון בעיות.
דבר שני במה הפורום גדול? אולי במשתמשים.
ברור שיש מקום לעוד קטגוריות.
ולכן הצעתי שתי רעיונות להנגשה. -
@צדיק-תמים אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@MOSHE אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
דבר ראשון לפרוג יש המון בעיות.
כגון?
המון ספאם.
-
@צדיק-תמים פרוג זה הפורום החרדי הראשון שהוקם לפני יותר מעשור, במשך הרבה שנים הוא היה פורום ישנוני, עד ש... בשנים האחרונות יש מסות מטורפות של משתמשים ולדעתי יש בלאגן אחד גדול מה שגורם לרמה ירודה.
הפלוס של מתמחים:- הם יכולים ללמוד מהטעיות של פרוג ולפתוח לאט לאט או כל פתרון אחר.
- פרוג כמעט ולא משקיעים בפורום, הם רק מעוניינים להביא אנשים שילמדו אצלם ולכן כל הקטגוריות שאינם של אנשי מקצוע הם זוועה.
המעלה הגדולה של מתמחים, זה שהמנהלים וכל הצוות משקיעים ועוקבים כל הזמן אחרי הפורום ולכן יש יכולת לנסות עוד נישות שלא קיימות כיום.
-
@צדיק-תמים לפתוח פורום חדש זה כנראה יותר מדי.
אולי לפתוח סוג של "מחיצה" עם נושאים נוספים. -
@MOSHE ראשית אני חושב שצריך לפתוח את השאלה הזאת בפוסט חדש כי הוא יהיה סוער.
שנית אני בעד שהכניס את כל המקצועות או התחומים הגבריים, ואל תקפצו עלי שאני מדיר נשים.
פשוט במציאות יש פחות ברברת והפורום פה יותר עוסק בעיסוקים גבריים מה שאין כן בפרוג...
אין ספק שנשים שפונות לקבלת עזרה בפורום מקבלות עזרה מקצועית ועניינית מה שאין כן בפרוג.
וזאת בגלל שרוב המשתמשים הם גברים.
כתבת רכבים אני בעד.
קניות מוצלחות אני די נגד.
ויש דברים שצריכים איזון.
אבל בגדול אם כמות המשתמשים תגדל יהיה קשה לעקוב אחרי הספאם בפורום שלא נדבר על משאבים... -
@MOSHE שמע, ראשית כל אני נגד זה שאתה קורא לתחומים ז"ל... זה ממש לא ז"ל, הפורום שם הוקם בעיקר לתכנות וכל שאר הדברים שם זה רק למסביב, ולכן הפורום שם חי ונושם.
אני סובר בפירוש שאם אתה רוצה לשתף בקניה מוצלחת וכד' תוכל לכתוב את זה בתחומים, וזה לא יהיה מיותר, יש שם את התותחים שיענו ויעזרו לך בנושאים הללו, הפורום כאן מתמקד רק בקטגוריה אחת (טכנולוגית מחשוב וסלולאר) שמחולק לעוד כמה קטגוריות לפי העניין, הפורום כאן הוקם לא כמתחרה של תחומים אלא כנספח של תחומים, ולכן לי אישית נראה שתחומים הייתה ועדיין פלטפורמה מתאימה לדברים שהזכרת (הגם שקניות מוצלחות רק לעניני טכנולוגיה, יש לזה כן קשר לנושא הפורום, ולכן כפי ש @קטונתי הזכיר אם תפתח נושא חדש על זה, נוכל לשקול כל דבר לגופו)...
עדיין, אם הציבור המבורך כאן יחליט שכן צריכים לפתוח עוד קטגוריה שתיים שלא קשורים ישירות לנושא הפורום, יש מצב שכן נפתח את זה, אבל עדיין, לא אפתח עשרות קטגוריות שבכל אחד יהיה פוסט פעם בשנתיים...
#זו_רק_דעתי -
@qwq אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@אלישי @שלמה-ווייס להוסיף אפשרות שיכלו לדעת האם השיני קרא את הצט או את התגובה מתי שאתה כותב לאחד
כבר כתבו את זה אלף פעמים
וענו שזה יקח מידי הרבה משאבים -
@צדיק-תמים אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@qwq אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@אלישי @שלמה-ווייס להוסיף אפשרות שיכלו לדעת האם השיני קרא את הצט או את התגובה מתי שאתה כותב לאחד
כבר כתבו את זה אלף פעמים
וענו שזה יקח מידי הרבה משאביםדווקא על מה שהוא שואל ענו, שלא כל אחד רוצה שיראו מתי הוא קרא את מה שכתבת לו ולא תמיד חייב להגיד תשובה מייד...
-
@זונדל-גרנד אם כן אפשר לעשות את זה וולנטרי
-
@אלישי
אולי אפשר לסדר שלאחר יציאה מהנושא שהסתכלתי האשכול יפתח באותו מקום ולא בתחילת הרשימה.
כלומר, יש אשכולות עם מאות נושאים וכשמגלגלים את הדף לפי הסדר ופותחים נושא ביציאה ממנו ע"י לחיצה בנתיב האשכול חוזר לתחילת הדף, ורק דרך החץ לחזור לשלב קודם הוא חוזר למקום בדף בו עמדת.