מה אפשר עדיין לשפר?
-
@אלישי
שאלה 1. בשביל שלא נטריד אותך סתם , תגיד לנו בבקשה אם הרגל עדיין על הגזמכיון שהרגל שלי עדיין על הגז
- שמת לב שיש בעיה עם התיוגים?
לדוגמא אם רוצים לתייג את יוסי מחשבים [וזה קורה די הרבה...] אז זה לא נותן, אם עושים רווח / עושים - בין השמות שלו , החלון של השמות נעלם
ואם כותבים רק יוסי ויורדים ברשימה , זה לא נותן לרדת יותר
ואגב , זה עם מחשב
- שמת לב שיש בעיה עם התיוגים?
-
@משה-מזרחי אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
לדוגמא אם רוצים לתייג את יוסי מחשבים [וזה קורה די הרבה...] אז זה לא נותן, אם עושים רווח / עושים - בין השמות שלו
פשוט מאד למה כי לפי כללי התיוג ביותר ממילה אחת צריך לעשות משה-מזרחי וברגע שאתה לא עושה את המעקף אז כבר סיימת את השם
-
@שלמה-ווייס
בדיוק לזה הוא התכוון שכשהוא עושה את הסימן הזה-
אז נסגר הרשימה של השמות ואם הוא לא עושה את הסימן הנ"ל אז הוא לא יכול להמשיך לדפדף לשם של @יוסי-מחשבים!! -
@יעקב-מ-פינס עכשיו הבנתי היה לי מאד מוזר שמישהו כמו @משה-מזרחי לא ידע כזה דבר @משה-מזרחי סליחה
-
- הכל בסדר
- הרשימה נעלמת , אבל אתה צודק , אם עושים מקף זה כן מתייג
אבל אני מתכוון שזה ימשיך עם הרשימה , כמדומני שפעם זה כן עבד , וזה מה שאני רוצה שיסדרו
-
@אלישי שמתקבלת התראה על הודעה שנערכה אי אפשר לדעת איזה מכל הפוסט שיכול להיות מאוד ארוך עם כמה הודעות של אותו משתמש
-
@זעירא-דמן-חבריא אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@אלישי שמתקבלת התראה על הודעה שנערכה אי אפשר לדעת איזה מכל הפוסט שיכול להיות מאוד ארוך עם כמה הודעות של אותו משתמש
לא צודק תלחץ על ההתראה ותגיע בדיוק לפוסט שנערך
-
@MOSHE כבר דיברו על הנושא הזה, הבעיה היא שזה זולל משאבים עצומים, מכיון שהשרת צריך לקלוט כל רגע את מצב תעבורת המשתמשים ובשביל זה חייבים שרת בסדר גודל של גוגל וואצאפ וכו'... בינתיים אין לנו כזה שרת אולי עם הזמן... (רק לתת פרופורציה, בלשונית משתמשים מחוברים, המערכת לפעמים עושה קריאה רק פעם ב-15 דקות ואז מעדכנת מי התנתק מהפורום, כך יכול להיות לפעמים שכשיצאת מהפורום עדיין יהיה כתוב לזמן מה שאתה עדיין מחובר..., והתוסף שהגדרנו שמראה מי מסתכל עכשיו בנושא מסויים זולל משאבים עצומים מהשרת, בגלל הקריאות הרצופות לשרת על מצב המשתמשים, ולכן כאמור בינתיים א"א להתיימר להעמיס על השרת את התעבורה הזאת).
-
-
אני מעוניין להציע (יתכן שכבר הציעו) שבכל אשכול ותת אשכול יהיה אופציה לנושאים שלא נקראו, הפורום הזה הרי מכיל כל כך הרבה נושאים, ואני מניח שלרוב האנשים מעניין חלק מסויים מהפורום, וכך זה יקל על הציבור לעקוב אחרי עדכונים בתתי אשכול וכו',
מקווה שהסברתי את עצמי מספיק. -
@רמיזא אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
אני מעוניין להציע (יתכן שכבר הציעו) שבכל אשכול ותת אשכול יהיה אופציה לנושאים שלא נקראו, הפורום הזה הרי מכיל כל כך הרבה נושאים, ואני מניח שלרוב האנשים מעניין חלק מסויים מהפורום, וכך זה יקל על הציבור לעקוב אחרי עדכונים בתתי אשכול וכו',
מקווה שהסברתי את עצמי מספיק.יש בדף של הנושאים שלא נקראו אפשרות לצפות בנושאים רק מחלק מהפורום:
-
@פישל דיברו על כך שזה באג של הגירסה החדשה, אי"ה בקרוב נשדרג לגירסה יותר חדשה ומקוה ששם תיקנו את הבאג הזה...
(בכל גירסה יש באגים, אבל את רוב הבאגים אנחנו מסדרים מיד אבל לפעמים פשוט מחכים לגירסה החדשה כי אנחנו יודעים שזה לא שוה את הזמן..)