בירור | כמה שאלות בהכשרת מכשיר אנדרואיד 8 לאחר רוט
-
@החפץ-בעילום-שם-0 wificond רק דופק את הוויפי
@שמעון-pc יש לך מושג על הסטטוס בר?
-
@שמעון-pc יש לך מושג על הסטטוס בר?
@החפץ-בעילום-שם-0 זה vendor /etc/permissions/android.hardware.wifi.xml לא עזר גם לסטוס בר?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 זה vendor /etc/permissions/android.hardware.wifi.xml לא עזר גם לסטוס בר?
@שמעון-pc לא בדקתי עדיין (כי אני רוצה קודם לעשות גיבוי בSP - שאם ח"ו יהיו בעיות...)
אבל גם אם זה עובד, איך אני מוריד את נתונים סלולריים ונקודה לשיתוף אינטרנט? -
@שמעון-pc כתב בבירור | כמה שאלות בהכשרת מכשיר אנדרואיד 8 לאחר רוט:
מחקתי, וזה הוריד את הוויפי מהסטטוס בר
אבל בהגדרות עדיין יש הוויפי -
@שמעון-pc כתב בבירור | כמה שאלות בהכשרת מכשיר אנדרואיד 8 לאחר רוט:
מחקתי, וזה הוריד את הוויפי מהסטטוס בר
אבל בהגדרות עדיין יש הוויפי@החפץ-בעילום-שם-0 תעלה את הsystemui כדי שאני יעבור על זה
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תעלה את הsystemui כדי שאני יעבור על זה
@שמעון-pc
MtkSystemUI[1].apk
זה האפליקציה.
אשמח שתגיד לי גם איך דופקים את האפשרות בתפריט ההגדרות את 'רשת ואינטרנט' וגם אם אתה יודע איך מסירים את זה מהתפריט -
@שמעון-pc
MtkSystemUI[1].apk
זה האפליקציה.
אשמח שתגיד לי גם איך דופקים את האפשרות בתפריט ההגדרות את 'רשת ואינטרנט' וגם אם אתה יודע איך מסירים את זה מהתפריט@החפץ-בעילום-שם-0 סליחה התבלבלתי
אני צריך את הsettings(אני מקווה שאספיק לעזור לך לפני שיתחיל הזמן)
-
@החפץ-בעילום-שם-0 סליחה התבלבלתי
אני צריך את הsettings(אני מקווה שאספיק לעזור לך לפני שיתחיל הזמן)
@שמעון-pc
MtkSettings.apk
אני לא יודע איך אני גם לא אחזתי את הטעות...
אני גם בעיקרון צריך את זה לתחילת הזמן -
@שמעון-pc
MtkSettings.apk
אני לא יודע איך אני גם לא אחזתי את הטעות...
אני גם בעיקרון צריך את זה לתחילת הזמן@החפץ-בעילום-שם-0 אני לא מצליח להעלות את האפליקצייה ששיניתי
אז תכנס אצלך לarsc ושם com.android.settings ואז bool ועוד פעם bool ושם תשנה את config_show_wifi_display_menu
לfalse -
@החפץ-בעילום-שם-0 אני לא מצליח להעלות את האפליקצייה ששיניתי
אז תכנס אצלך לarsc ושם com.android.settings ואז bool ועוד פעם bool ושם תשנה את config_show_wifi_display_menu
לfalse@שמעון-pc הוויפי לא ירד מההגדרות, המעניין הוא שבמשתמש חדש זה כן ירד מההגדרות עוד בעריכה הקודמת (לא בעריכה הזו של הפוסט האחרון)