להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
@אלי-TZA אני לרוב לוקח 40, חישבנתי רק את ה 7שח שתצטרכו לשלם לr0l0gin
ושלי גם כולל גרסה
אני עדיין מתלבט כמה לקחת בעתיד, לרוב זה תלוי בבן אדם אם זה מישהו שאומר לי שהוא אברך \ צריך הנחה היו פעמים שאני "לוקח" גם 0 שח, אני לא עושה את זה בשביל הרווח, רק לוקח כסף בגלל מה שהסברתי בפוסט הנלווה, יש לי כ"כ הרבה חפירות, כשאנשים רואים שעולה להם משהו רק מדברים איתך עם הם רצינים, ולא מבזבזים את הזמן, גם היו פעמים שלקחתי יותר אם מישהו רצה משהו ספציפי, והייתי צריך ליצור תוכנה מיוחדת בשבילו@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@אלי-TZA אני לרוב לוקח 40, חישבנתי רק את ה 7$ שתצטרכו לשלם לr0l0gin
ושלי גם כולל גרסה
אני עדיין מתלבט כמה לקחת בעתיד, לרוב זה תלוי בבן אדם אם זה מישהו שאומר לי שהוא אברך \ צריך הנחה היו פעמים שאני "לוקח" גם 0 שח, אני לא עושה את זה בשביל הרווח, רק לוקח כסף בגלל מה שהסברתי בפוסט הנלווה, יש לי כ"כ הרבה חפירות, כשאנשים רואים שעולה להם משהו רק מדברים איתך עם הם רצינים, ולא מבזבזים את הזמן, גם היו פעמים שלקחתי יותר אם מישהו רצה משהו ספציפי, והייתי צריך ליצור תוכנה מיוחדת בשבילואני לא יודע מתי התחלת לקחת 40 שלחתי חבר אליך לאחרונה שאחרי מיקוח אמרת לו 60... 40 זה אולי מחיר סביר בשקלול מחיר המכשיר עצמו. אגב בשוק יש מחירים זולים יותר גם לגירסה מלאה
-
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
ואגב אני עושה גרסאות ממש בזול, לא מבין כ"כ מה התלונות
אני לרוב לוקח 40, חישבנתי רק את ה 7$ שתצטרכו לשלם לr0l0gin
מה שקשה לי זה שהמחיר של השוק יורד אצל היבואנים כשדבר כזה קורה, אין לי כח להסביר את כל הקשר ואיך הפורום פה משפיע על זה
בא נדייק בעובדות, בפורום רצית 70 רק על החלפת IMEI בלי גרסה, אתה לוקח 40 אולי ליבואנים.. זכותך לקחת כמה שתרצה. אבל אם זה מוציא את הכדאיות בהזמנה מסין כמו שאנו רואים שמכשירים שכבו אצל אנשים במגירה עד עכשיו, ושאחרי הפרסום כל המלאי באלי התרוקן מיד. אז כנראה זול זה לא. (במושגים של משתמשי הפורום לפחות)
שא ברכה ופרנסה בשפע לך ולכולם
@אלי-TZA תיקנתי
אני הורדתי מחירים עם הזמן
הלוואי ויבואנים היו משלמים ככה, אצלם זה מחיר חד פעמי
חלומות שהתרוקן מיד בגלל זה לא מאמין סתם קונספירציה חמודה, כמו איזה וורט עם גימטריה
יש המון אנשים שצורבים את הגרסאות שלי, לא יכול לקחת אחריות על מה המחיר שהם צורבים וזכותם המלאה, זה הזמן שלהם, אני דיברתי על עצמי -
@otopaz לא תמחק את הרעיון הזה הרגע ה' יברך אותך יש המון בעיות בזה
1, כאמור הIMEI לא ישתנה בשום מכשיר ללא עוד עריכות
2, אם תעשה את העריכות הנצרכות ישתנה הIMEI ל2 הסימים ואולי כל הNV
במקרה הכי טוב שינית את 2 הIMEI ודפקת לכולם את המכשיר כי אי אפשר לשנות את IMEI 1 ללא שינוי החתימה של הSIM LOCK
במקרה הכי גרוע שיהית לכולם את כל הNV וללא גיבוי אין דרך לתקן את זה ואפשר להשתמש עם המכשיר כשעון מעורר ומחשבון, ושלא נשכח משחק סייק@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
במקרה הכי טוב שינית את 2 הIMEI ודפקת לכולם את המכשיר כי אי אפשר לשנות את IMEI 1 ללא שינוי החתימה של הSIM LOCK
במקרה הכי גרוע שיהית לכולם את כל הNV וללא גיבוי אין דרך לתקן את זה ואפשר להשתמש עם המכשיר כשעון מעורר ומחשבון, ושלא נשכח משחק סייקאוקיי תיקון - קראתי שוב את דברי @r0l0gin לכלי שהוא פיתח ומדובר על IMEI2 בלבד אכן.
אם אני מבין, ניסיון לשנות את IMEI 1 יהרוס את המכשיר ?
זה אומר שאצלי במכשיר היה IMEI 1 כמו בדיוק בגרסת המפעל כי אני צורב גרסת מפעל מלאה שע"פ הידוע לנו עכשיו מכילה כבר את ערכי הIMEI ולא קורה לי שום דבר ? קשה לי להאמין. -
במקרה הכי גרוע שיהית לכולם את כל הNV וללא גיבוי אין דרך לתקן את זה ואפשר להשתמש עם המכשיר כשעון מעורר ומחשבון, ושלא נשכח משחק סייקאוקיי תיקון - קראתי שוב את דברי @r0l0gin לכלי שהוא פיתח ומדובר על IMEI2 בלבד אכן.
זה אומר שאצלי במכשיר היה IMEI 1 כמו בדיוק בגרסת המפעל כי אני צורב גרסת מפעל מלאה שע"פ הידוע לנו עכשיו מכילה כבר את ערכי הIMEI ולא קורה לי שום דבר ? קשה לי להאמין. -
זה אומר שאצלי במכשיר היה IMEI 1 כמו בדיוק בגרסת המפעל כי אני צורב גרסת מפעל מלאה שע"פ הידוע לנו עכשיו מכילה כבר את ערכי הIMEI ולא קורה לי שום דבר ? קשה לי להאמין.@otopaz כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
זה אומר שאצלי במכשיר היה IMEI 1 כמו בדיוק בגרסת המפעל כי אני צורב גרסת מפעל מלאה שע"פ הידוע לנו עכשיו מכילה כבר את ערכי הIMEI ולא קורה לי שום דבר ? קשה לי להאמין.
לא, להבנתי כוונתו שהתוכנה שאתה צורב איתה לא דורסת את ה-NV במלואו ולא משנה את ערכי ה-IMEI כלל!
-
@otopaz כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
זה אומר שאצלי במכשיר היה IMEI 1 כמו בדיוק בגרסת המפעל כי אני צורב גרסת מפעל מלאה שע"פ הידוע לנו עכשיו מכילה כבר את ערכי הIMEI ולא קורה לי שום דבר ? קשה לי להאמין.
לא, להבנתי כוונתו שהתוכנה שאתה צורב איתה לא דורסת את ה-NV במלואו ולא משנה את ערכי ה-IMEI כלל!
@אלי-TZA כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
מייד אבדוק. את כל החלפת האייקונים עשיתי איתה - לא רואה מדוע שהיא לא תשנה את הIMEI ג"כ אם הוא שם. נקווה שהמכשיר ישרוד.
-
@אלי-TZA כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
מייד אבדוק. את כל החלפת האייקונים עשיתי איתה - לא רואה מדוע שהיא לא תשנה את הIMEI ג"כ אם הוא שם. נקווה שהמכשיר ישרוד.
-
אכן הפרופיל של @r0l0gin נמחק ! מוזר מאוד. @r0l0gin - תגובתך ?
לגבי התוכנה - הספקתי להוריד אותה כולל קוד המקור.
לגבי גרסאות - אני יודע כבר לייצר גרסאות מלבד נושא מקש ה0. אולי בעזרת הTOOL החדש אצליח יותר. זה באמת רק עניין של זמן, הבעיה שאין לי הרבה ממנו....
לגבי הIMEI - גם זה כבר חינמי בזכות @r0l0gin , למרות שעכשיו אנחנו יודעים שהPAC בעצם כבר יכיל IMEI כשר.
@10110000 דיברנו בפרטי בחביבות רבה
אתה מאוד מוכשר ולדעתי צריך לקחת את היכולות שלך הרבה מעבר לשטויות האלו של הגרסאות של הטלפונים האלו ... בכל אופן כמו שכבר אמרנו, אין טעם להתמרמר על מי שרוצה לפרסם גרסאות בחינם. הייתי מייעץ לך לשתף את המידע שיש לך (ממילא אנחנו כבר 95% שם) ולפתוח חשבון תרומות כמו @r0l0gin ולצרף את כוחך הרב לתרומה לקהילה.
הייתי מייעץ לך לשתף את המידע שיש לך (ממילא אנחנו כבר 95% שם) ולפתוח חשבון תרומות כמו @r0l0gin ולצרף את כוחך הרב לתרומה לקהילה.
האמת שהצעתי ל @r0l0gin לחקור משהו ולהוציא את זה לכולם אבל הוא לא ענה לי ככה שלא יודע למה הוא לא רוצה
-
@אלי-TZA תיקנתי
אני הורדתי מחירים עם הזמן
הלוואי ויבואנים היו משלמים ככה, אצלם זה מחיר חד פעמי
חלומות שהתרוקן מיד בגלל זה לא מאמין סתם קונספירציה חמודה, כמו איזה וורט עם גימטריה
יש המון אנשים שצורבים את הגרסאות שלי, לא יכול לקחת אחריות על מה המחיר שהם צורבים וזכותם המלאה, זה הזמן שלהם, אני דיברתי על עצמי@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
תסלח לי אבל אתה זה שרוצה לחלום, אני ראיתי את זה קורה באלי אקספרס מול העיניים אי אפשר לספר לי סיפורים..
אפשר לראות את זה בבירור כאן לעיל מישהו פרסם קישור זמין ומיד הוא גם התרוקן וכתבו שכבר לא זמין.. -
תסלח לי אבל אתה זה שרוצה לחלום, אני ראיתי את זה קורה באלי אקספרס מול העיניים אי אפשר לספר לי סיפורים..
אפשר לראות את זה בבירור כאן לעיל מישהו פרסם קישור זמין ומיד הוא גם התרוקן וכתבו שכבר לא זמין..@אלי-TZA שמע אין לך דרך לדעת לכן זה חלומות, אולי גם פשוט היה אחד ונמכר, גם ישראלים לא היחידים שקונים, יש כ"כ הרבה הסברים הגיוניים אחרים, כמה אנשים אתה חושב כבר הזמינו
שוב זה הסבר חמוד ויפה ולא בהכרח נכון ואולי כן
יש לי רעיון נראה יכול להיות שאני טועה, תיצור סקר -
@אלי-TZA שמע אין לך דרך לדעת לכן זה חלומות, אולי גם פשוט היה אחד ונמכר, גם ישראלים לא היחידים שקונים, יש כ"כ הרבה הסברים הגיוניים אחרים, כמה אנשים אתה חושב כבר הזמינו
שוב זה הסבר חמוד ויפה ולא בהכרח נכון ואולי כן
יש לי רעיון נראה יכול להיות שאני טועה, תיצור סקר@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
שמע אין לך דרך לדעת לכן זה חלומות
אתה שוב מנסה לספר סיפורים..
אני מספר שראיתי את זה קורה מול העיניים ואתה ממשיך לחלום שאין לי דרך לדעת..בא, אני מכיר את אלי ותהלוכותיו כנראה כמעט כמו שאתה מכיר את קושחות נוקיה..
היה מלאי והוא נמכר כולו אחרי הפרסום כאן, בסבירות גבוהה בשעות הקרובות אחרי פתיחת יום העבודה בסין יגיע מלאי חדש.אבל בנתיים צריך שמישהו כאן יעלה הורדה לתוכנה..
ואגב, כמו שכתבתי בעבר יש לי שפע מכשירי 2020 ואין לי בזה שום צורך, חשוב לי רוח הקהילה הייחודית שקמה פה. ממש נהנתי בזמנו לראות בשכונה סביבי המון מכשירי 215 2020 אחרי הפרסום בזמנו בהביני את החסכון לכל משק בית חרדי.
-
@otopaz סתם חבל סמוך עלי
לא שאני תמיד צודק אולי אני טועה, תיקח את זה בתור חידה, יש פה הגיון
אני אוהב חידות -
שמע אין לך דרך לדעת לכן זה חלומות
אתה שוב מנסה לספר סיפורים..
אני מספר שראיתי את זה קורה מול העיניים ואתה ממשיך לחלום שאין לי דרך לדעת..בא, אני מכיר את אלי ותהלוכותיו כנראה כמעט כמו שאתה מכיר את קושחות נוקיה..
היה מלאי והוא נמכר כולו אחרי הפרסום כאן, בסבירות גבוהה בשעות הקרובות אחרי פתיחת יום העבודה בסין יגיע מלאי חדש.אבל בנתיים צריך שמישהו כאן יעלה הורדה לתוכנה..
ואגב, כמו שכתבתי בעבר יש לי שפע מכשירי 2020 ואין לי בזה שום צורך, חשוב לי רוח הקהילה הייחודית שקמה פה. ממש נהנתי בזמנו לראות בשכונה סביבי המון מכשירי 215 2020 אחרי הפרסום בזמנו בהביני את החסכון לכל משק בית חרדי.
@אלי-TZA אין לי כח אפילו להגיב
מי מספר סיפרים מי שאומר שיודע אפילו שהוא לא יודע או מי שמערער בדבר ואומר שזה לא בטוח
חשיבה רציונלית מאוד פשוטה, אם אתה רוצה כ"כ אני מכיר את המוכר, אני יכול לשאול אותו למה נגמר לו המלאיאולי אתה נביא מי יודע
אני לא אמשיך להגיב בעניין הזה -
@otopaz סתם חבל סמוך עלי
אני אוהב חידותאבל @r0l0gin כתב בפירוש שבשימוש בתוכנה שלו זה אפשרי ? לשנות IMEI2 הכוונה.
-
@otopaz סתם חבל סמוך עלי
אני אוהב חידותאבל @r0l0gin כתב בפירוש שבשימוש בתוכנה שלו זה אפשרי ? לשנות IMEI2 הכוונה.
-
מי מספר סיפרים מי שאומר שיודע אפילו שהוא לא יודע או מי שמערער בדבר ואומר שזה לא בטוח
חשיבה רציונלית מאוד פשוטה, אם אתה רוצה כ"כ אני מכיר את המוכר, אני יכול לשאול אותו למה נגמר לו המלאיאולי אתה נביא מי יודע
אני לא אמשיך להגיב בעניין הזה -
גם לי
אגב, כנראה שהייתה אי הבנה שהובילה לוויכוח, לא כתבתי שאזל המלאי לסוחר אלא באלי. שני דברים קצת שונים.
-
@אלי-TZA @10110000 הכל טוב. אלו ואלו דברי אלוקים חיים
@10110000 אוחז שהכשרון והמוטיבציה שלו עובדים טוב שיש תמורה כספית עבור המאמץ, ואנחנו נוטים יותר לרעיון הקוד הפתוח - אלו שתי תפיסות לגיטימיות, לא צריך לריב ...
@10110000 שוב אני אומר - אני אוחז שאתה כשרון מבוזבז, אתה יכול להרוויח בחודש מה שלא תרוויח ב100 שנה מהצריבות האלו. תשקיע בדברים רציניים, ואת זה תפתח לציבור. זו עניות דעתי כמובן
-
@10110000 אוחז שהכשרון והמוטיבציה שלו עובדים טוב שיש תמורה כספית עבור המאמץ, ואנחנו נוטים יותר לרעיון הקוד הפתוח - אלו שתי תפיסות לגיטימיות, לא צריך לריב ...
@10110000 שוב אני אומר - אני אוחז שאתה כשרון מבוזבז, אתה יכול להרוויח בחודש מה שלא תרוויח ב100 שנה מהצריבות האלו. תשקיע בדברים רציניים, ואת זה תפתח לציבור. זו עניות דעתי כמובן
-
@אלי-TZA @10110000 הכל טוב. אלו ואלו דברי אלוקים חיים @10110000 אוחז שהכשרון והמוטיבציה שלו עובדים טוב שיש תמורה כספית עבור המאמץ, ואנחנו נוטים יותר לרעיון הקוד הפתוח - אלו שתי תפיסות לגיטימיות, לא צריך לריב ...
כל מילה, רק הפריע לי "החלקות" מסויימות.. ברמת העיקרון מאוד הסכמתי גם עם הפוסט הארוך שכתב בזמנו וכתבתי ע"ז.