להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
@טשיקאוור-ניוז בדיוק על זה @10110000 התריע...
אם מישהו יעלה את זה יהיה אפשר להזמין שוב מאלי@יענקיH
כלומר? חבר שלי קנה ב ksp וזה fdl שונה,
האם גם מאלי שונה?
התחילו לייצר את כולם עם שונה?
זה תגובה של היבואנים? -
@יענקיH
האם גם מאלי שונה?
זה תגובה של היבואנים?@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@יענקיH
האם גם מאלי שונה?
זה תגובה של היבואנים?התחילו לייצר את כולם שונה.
-
@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@יענקיH
האם גם מאלי שונה?
זה תגובה של היבואנים?התחילו לייצר את כולם שונה.
-
ערב טוב
עשיתי ניסוי עכשיו עם פרופיל שאין בו קבצי FDL
ועדיין נתן לי את אותה הודעת שגיאה
מה שאומר שהשיאה היא בדרייברים שהעלו פה בעבר
האם מישהו הצליח עם הדרייברים שיש פה שהעלה פה בעבר @טשיקאוור-ניוז
להעלות נוקיה 235 מודל 2024? -
ערב טוב
עשיתי ניסוי עכשיו עם פרופיל שאין בו קבצי FDL
ועדיין נתן לי את אותה הודעת שגיאה
מה שאומר שהשיאה היא בדרייברים שהעלו פה בעבר
האם מישהו הצליח עם הדרייברים שיש פה שהעלה פה בעבר @טשיקאוור-ניוז
להעלות נוקיה 235 מודל 2024? -
אם אתם חושבים שזה בגלל התוכנה הזו אתם חיים בלהלה לנד, אף אחד לא יודע ממנה, וזה לא מעניין את הקרקשתא של אף אחד מהיבואנים או סין
-
אם אתם חושבים שזה בגלל התוכנה הזו אתם חיים בלהלה לנד, אף אחד לא יודע ממנה, וזה לא מעניין את הקרקשתא של אף אחד מהיבואנים או סין
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
מזכיר לי קצת את התגובות על הפסקת המכירות לארץ, שהיה מיד בהוצאת התוכנה.
שכולם לגלגו על זה שיש קשר בין הדברים,
עד שכולם הודו בזה.
כנראה שליבואנים בארץ יש כח מול היצרן בסין -
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
מזכיר לי קצת את התגובות על הפסקת המכירות לארץ, שהיה מיד בהוצאת התוכנה.
שכולם לגלגו על זה שיש קשר בין הדברים,
עד שכולם הודו בזה.
כנראה שליבואנים בארץ יש כח מול היצרן בסין -
@משהקפלן עדיין חיי באשליה, אף אחד לא הודה בזה, היבואנים אפילו לא יודעים על הקיום של התוכנה פה וכאמור לעיל, איזה שטויות, האמת שמצחיק לקרוא עד כמה אתם חיים בבועה
-
@משהקפלן עדיין חיי באשליה, אף אחד לא הודה בזה, היבואנים אפילו לא יודעים על הקיום של התוכנה פה וכאמור לעיל, איזה שטויות, האמת שמצחיק לקרוא עד כמה אתם חיים בבועה
-
@10110000 ואני ישאל עוד שאלה,
אם אתה תצליח לפרוץ את אייפון 17 ותפרסם את זה כאן בפורום ובגיטאהב
אתה חושב שאפל לא יוציאו עידכון שיחסום את זה?אז נכון שHMD זה שונה מאפל אבל עדיין אולי זה כן בגלל זה...
@נוחעם-FM כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אתה חושב שאפל לא יוציאו עידכון שיחסום את זה?אז נכון שHMD זה שונה מאפל אבל עדיין אולי זה כן בגלל זה...
למה שיהיה אכפת לHMD שתפרוץ אותם?
-
-
@נוחעם-FM
שמיים לארץ, על מה אתה מדבר בכלל, הגרסאות היו כבר בפורום של הרוסים חודשים לפני שהוציא את התוכנה פה, קורא מקרים, וגם הגרסה של ה16 זה בגלל שינוי חומרה לא שינוי fdl לפי מה שנראה כרגע, הם לא שינו את החתימות ככה שזה לא מעיד על כלום -
@נוחעם-FM
שמיים לארץ, על מה אתה מדבר בכלל, הגרסאות היו כבר בפורום של הרוסים חודשים לפני שהוציא את התוכנה פה, קורא מקרים, וגם הגרסה של ה16 זה בגלל שינוי חומרה לא שינוי fdl לפי מה שנראה כרגע, הם לא שינו את החתימות ככה שזה לא מעיד על כלום@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@נוחעם-FM
שמיים לארץ, על מה אתה מדבר בכלל, הגרסאות היו כבר בפורום של הרוסים חודשים לפני שהוציא את התוכנה פה, קורא מקרים, וגם הגרסה של ה16 זה בגלל שינוי חומרה לא שינוי fdl לפי מה שנראה כרגע, הם לא שינו את החתימות ככה שזה לא מעיד על כלוםעדיין לא הצלחת להסביר מדוע לכל העולם היה אפשר להזמין חוץ מישראל.
אם לא בגלל יבואנים מקומיים שהם בקשר איתם -
@נוחעם-FM
שמיים לארץ, על מה אתה מדבר בכלל, הגרסאות היו כבר בפורום של הרוסים חודשים לפני שהוציא את התוכנה פה, קורא מקרים, וגם הגרסה של ה16 זה בגלל שינוי חומרה לא שינוי fdl לפי מה שנראה כרגע, הם לא שינו את החתימות ככה שזה לא מעיד על כלום@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@נוחעם-FM
שמיים לארץ, על מה אתה מדבר בכלל, הגרסאות היו כבר בפורום של הרוסים חודשים לפני שהוציא את התוכנה פה, קורא מקרים, וגם הגרסה של ה16 זה בגלל שינוי חומרה לא שינוי fdl לפי מה שנראה כרגע, הם לא שינו את החתימות ככה שזה לא מעיד על כלוםזה מעניין, איזה חומרה השתנתה? מעבד אחר? לא ראיתי הבדל