להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
לגבי המלאי כמו שכתבו זה קצת מוזר, גיששתי מה העניין ואני יתנסח בזהירות.
נראה שסמוך למועד הפרסום כאן הופעל לחץ על היצרן ועל אלי אקספרס בכל האמצעים החוקיים למנוע מכירת מכשירי נוקיה באלי אקספרס. זה לא פעם ראשונה ולמוכרים יש דרכים להתמודד עם זה כגון מכירת מכשירי חיקוי לנוקיה ללא הלוגו וד"ל.בנוסף להתרשמותי לא כדאי ואין טעם לפרסם כאן קישורים למכשירים עם מלאי וד"ל..
@אלי-TZA כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
נראה שסמוך למועד הפרסום כאן הופעל לחץ על היצרן ועל אלי אקספרס בכל האמצעים החוקיים למנוע מכירת מכשירי נוקיה באלי אקספרס
אופציה נוספת זה שעוד מעט ה11.11 והם מעלים מחירים כדי "להוריד" בהמשך
עוד אופציה שבעקבות ביקוש גדול שנוצר בגלל הגירסה שהעלו כאן המוכר העלה מחיר (לפי כללי הביקוש-והיצע) -
תגידו לי אתם אזויים, אתם באמת חושבים שיש למישהו כאן יכולת להשפיע על מי מוכר מה באליאקפרס, איזה קונספירציה מדהימה🤩
עוד מעט תגידו לי שהעולם שטוח ושאנשי לטאה מנהלים את כדור הארץ.
למי שלא מכיר את הרפרנס מאוד ממליץ לקרוא את לפחות תחילת הכתבה הזאת
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
תגידו לי אתם אזויים, אתם באמת חושבים שיש למישהו כאן יכולת להשפיע על מי מוכר מה באליאקפרס, איזה קונספירציה מדהימה🤩
המכשירים המקוריים של נוקיה נמכרים באלי ע"י מוכר אחד ויחיד, עם כל מיני שלוחות. יתכן ויבואנים בארץ התחייבו לו שאם לא ימכור הם יזמינו כמות כפולה, או כל כיו"ב
-
המכשירים המקוריים של נוקיה נמכרים באלי ע"י מוכר אחד ויחיד, עם כל מיני שלוחות. יתכן ויבואנים בארץ התחייבו לו שאם לא ימכור הם יזמינו כמות כפולה, או כל כיו"ב
@משהקפלן
אם יש להם כזה כוח למה שלא השתמשו בו מההתחלה?בנוסף אם יש להם כוח והשפעתו היא זמנית למה שיתמשו בו כאשר יוצאת תוכנה לשינוי IMEI (ועוד) ולא כאשר יוצאת גרסה כשרה?
בנוסף במידה וההשפעה היא זמנית מה הרווח שיצא מזה?
אם החברה (HMD) כול כך מסתמכת על היבואן הישראלי (שכבר לא כול כך מרכזי כמו הוועדה) למה שלא תחתום איתו דיל על גרסה כשרה או בלעדיות בכלל וזהו?
או שנגיע למסקנה הפשוטה שמדובר בצירוף מקרים ותו לא.
-
@משהקפלן
אם יש להם כזה כוח למה שלא השתמשו בו מההתחלה?בנוסף אם יש להם כוח והשפעתו היא זמנית למה שיתמשו בו כאשר יוצאת תוכנה לשינוי IMEI (ועוד) ולא כאשר יוצאת גרסה כשרה?
אם החברה (HMD) כול כך מסתמכת על היבואן הישראלי (שכבר לא כול כך מרכזי כמו הוועדה) למה שלא תחתום איתו דיל על גרסה כשרה או בלעדיות בכלל וזהו?
@cfopuser כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@משהקפלן
או שכך, או לא.
רק תסביר לי למה כשהזמנתי לאנגליה, או לאיטליה, הוא נתן. כששיניתי לישראל, אופס, לא ניתן לשלוח למיקום זה.....
כנס לכאן, ותנסה לשלוח לישראל
https://he.aliexpress.com/item/1005006990463508.html?gatewayAdapt=glo2isr
או כאן מציע לשלוח לאירלנד
https://he.aliexpress.com/item/1005007206272699.html?spm=a2g0o.productlist.main.2.5d00680E680EAr&algo_pvid=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f&algo_exp_id=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f-1&pdp_ext_f={"order"%3A"14"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!EUR!95.01!59.99!!!108.02!68.21!%402101529317616004961035547ef2b9!12000041189718652!sea!IE!0!ABX!1!0!n_tag%3A-29910%3Bd%3A23e15b79%3Bm03_new_user%3A-29895%3BpisId%3A5000000187455099&curPageLogUid=n9HpQULbf05P&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005007206272699|_p_origin_prod%3A&gatewayAdapt=glo2isr
ועוד יותר, קיבלתי מהם קופון במרכז ההודעות, כיון שזה היה לי בעגלה -
@cfopuser כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@משהקפלן
או שכך, או לא.
רק תסביר לי למה כשהזמנתי לאנגליה, או לאיטליה, הוא נתן. כששיניתי לישראל, אופס, לא ניתן לשלוח למיקום זה.....
כנס לכאן, ותנסה לשלוח לישראל
https://he.aliexpress.com/item/1005006990463508.html?gatewayAdapt=glo2isr
או כאן מציע לשלוח לאירלנד
https://he.aliexpress.com/item/1005007206272699.html?spm=a2g0o.productlist.main.2.5d00680E680EAr&algo_pvid=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f&algo_exp_id=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f-1&pdp_ext_f={"order"%3A"14"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!EUR!95.01!59.99!!!108.02!68.21!%402101529317616004961035547ef2b9!12000041189718652!sea!IE!0!ABX!1!0!n_tag%3A-29910%3Bd%3A23e15b79%3Bm03_new_user%3A-29895%3BpisId%3A5000000187455099&curPageLogUid=n9HpQULbf05P&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005007206272699|_p_origin_prod%3A&gatewayAdapt=glo2isr
ועוד יותר, קיבלתי מהם קופון במרכז ההודעות, כיון שזה היה לי בעגלה -
@משהקפלן כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
יש גם את מוכרי המחודשים שפתאום היו צריכים להפסיק למכור נוקיה מכל דגם שהוא גם מלפני 20-30 שנה (לפחות למראית עין..
)זה הרבה יותר מדיל מסחרי כזה או אחר
-
@משהקפלן כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
יש גם את מוכרי המחודשים שפתאום היו צריכים להפסיק למכור נוקיה מכל דגם שהוא גם מלפני 20-30 שנה (לפחות למראית עין..
)זה הרבה יותר מדיל מסחרי כזה או אחר
-
ש שניאור שמח התייחס לנושא זה
-
@jack לכאורה אתה עושים קונספירציה זה פשוט בגלל החוק של הדור 4 הם לא יכולים לייבא את זה כי הוא לא מוגדר כנתמך זה הכל
-
@jack לכאורה אתה עושים קונספירציה זה פשוט בגלל החוק של הדור 4 הם לא יכולים לייבא את זה כי הוא לא מוגדר כנתמך זה הכל
-
@urielk כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אני משתמש בכזה שקניתי באלי אקספרס לפני חודשיים. זה פשוט פתאום נסגר בארץ. ממש במקרה אחרי שפרסמנו שאנחנו מוציאים גרסה חינמית. ממש במקרה.
וגם ממש במקרה ש @r0l0gin פרסם את התוכנה לשינוי imei אז ממש במקרה מישהוא התלונן שזה לא חוקי וחסמו אותו (מישהוא שבעצמו משתמש בזה כנראה). זה גם ממש במקרה.
אני מסכים שאולי יש לזה הסבר טבעי. אבל חייבים להודות שיש בהחלט חשד סביר שיש גורמים שחוששים מזה מאוד, ועושים ״השתדלות״ (שלא) ע״פ התורה שהרי ידוע שפרנסה משמיים. לפעמים צריך קצת לעזור לשמיים, זה הכל.
כמובן שאני לא רומז לאף אחד ספציפי חס ושלום - רק מציב את העובדות.
-
אני שונא שאנשים שולפים רעיונות ומציגים אותם בתור עובדות
אבל בתור לימוד זכות עליך אומר שייתכן מאוד שאתה מתבלבל בין חובות קימעונאי (שאסור לו למכור מכשיר שאינו תומך) ולבין קניה באופן פרטי.קונה פרטי שמייבא מחו"ל לא אמורה להיות הגבלה.
כמו"כ ממתי עליאקספרס צדיק יותר מEBAY או ALIBABA(שמשווקת למוכרים בסיטנאות בעיקר!) שמוכרים את כל ה"המכשירים האסורים"?
ובכל מקרה לדעתי זהו מקרה מעניין לרשות התחרות.
שהרי ממ"נ המקרה הזה דורש חקירה:
מצד אחד אם נעשה פה סיכול ממוקד לייבוא ע"י גורם כלשהו הרי שאאל"ט מדובר בעבירה פלילית ע"פ חוק
ומצד שני אם מדובר בחרם על ישראל (שהרי המוכר משווק לטורקיה ולירדן ורק לישראל נמנע מלשלח!) ג"כ בדבר שצריך לטפל בועריכה:באורח פלא מצאתי עכשיו בעליאקספרס נוקיה 235 בעברית ב260 ש"ח שנשלח לישראל!
מוזר.
-
אבל בתור לימוד זכות עליך אומר שייתכן מאוד שאתה מתבלבל בין חובות קימעונאי (שאסור לו למכור מכשיר שאינו תומך) ולבין קניה באופן פרטי.קונה פרטי שמייבא מחו"ל לא אמורה להיות הגבלה.
כמו"כ ממתי עליאקספרס צדיק יותר מEBAY או ALIBABA(שמשווקת למוכרים בסיטנאות בעיקר!) שמוכרים את כל ה"המכשירים האסורים"?
מצד אחד אם נעשה פה סיכול ממוקד לייבוא ע"י גורם כלשהו הרי שאאל"ט מדובר בעבירה פלילית ע"פ חוק
ומצד שני אם מדובר בחרם על ישראל (שהרי המוכר משווק לטורקיה ולירדן ורק לישראל נמנע מלשלח!) ג"כ בדבר שצריך לטפל בועריכה:באורח פלא מצאתי עכשיו בעליאקספרס נוקיה 235 בעברית ב260 ש"ח שנשלח לישראל!
מוזר.
-
מוזר.
-
@urielk כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אתה כנראה קצת מתבלבל.
235 וכן 220 תומכים בדור 4, שהוא כעת חוקי לחלוטין.
ואדרבה, אתה יכול למצוא בקלות באלי נוקיה C2 שהוא באמת לא חוקי -
תודה רבה! ניכרת ההשקעה אבל:
עדיין כל מי שלא מתמצא בדברים הללו לא מצליח לעשות כלום, כמוני. אני ממש לא טכנופוב ועדיין לא מוצא יד ורגל בשינוי IMEI לפי המדריך הנ"ל
המדריך לא מפורט ומוסבר כלל! תכתוב מדריך וקח בחשבון שאם אתה רוצה לעזור אנשים הוא צריך להיות מוסבר דיו כדי שגם מי שלא בתחום הזה יוכל להסתדר.
כתבת
"התחברות למכשיר באמצעות FDL1 ו-FDL2." מה זה?
"יוצרים קובץ הגדרות על סמך קבצי ה-FDL של המכשיר" מה? איך?
"מחברים את המכשיר למחשב במצב צריבה" איך??
"חשוב להדגיש: אין חובה להשתמש בהם. אפשר ליצור קבצים כאלה לבד ובחינם מהתוכנה עצמה" איך??
לא צריך דרייברים, כן צריך, מאיפה מורידים?
תשקיע במדריך מפורט וקל להבנה
שלב תמונות! ובחיית רבאק סרטון הסבר והדגמה! עם סרטון הסבר ממש כל אחד יוכל להבין ולדעת איך משתמשים! -
לא קשור כל כך לאשכול... אבל הרגשתי צורך.. כאחד ששרוף על נוקיה (10 שנים עם c2 בלי תקלות בכלל) קניתי נוקיה 235 מאליאקספרס ושמתי גרסה כשרה ב30 ש"ח (למעוניינים אתן פרטים בשמחה- לא אחד מהפורום כאן) אך שני טלפונים הנוספים קניתי 5X5 והם פי כמה יותר טובים מנוקיה 235 בכל הפרמטרים ולא הרבה יותר יקר מה235 (באיזור 340שח למכשיר). הנוקיה הוא יותר סיני מהסיני כך שהלהיטות אחרי הנוקיה מנסיון לא נראת מוצדקת ופער המחירים לא גדול
-
עדיין כל מי שלא מתמצא בדברים הללו לא מצליח לעשות כלום, כמוני. אני ממש לא טכנופוב ועדיין לא מוצא יד ורגל בשינוי IMEI לפי המדריך הנ"ל
המדריך לא מפורט ומוסבר כלל! תכתוב מדריך וקח בחשבון שאם אתה רוצה לעזור אנשים הוא צריך להיות מוסבר דיו כדי שגם מי שלא בתחום הזה יוכל להסתדר.
כתבת
"חשוב להדגיש: אין חובה להשתמש בהם. אפשר ליצור קבצים כאלה לבד ובחינם מהתוכנה עצמה" איך??
שלב תמונות! ובחיית רבאק סרטון הסבר והדגמה! עם סרטון הסבר ממש כל אחד יוכל להבין ולדעת איך משתמשים!@dude כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
כתבת
שלב תמונות! ובחיית רבאק סרטון הסבר והדגמה! עם סרטון הסבר ממש כל אחד יוכל להבין ולדעת איך משתמשים!צודק בכל מילה, ולא עוד, אלא שבעקבות כך, באים כאלה שכן מבינים דבר או 2 ומכינים גרסאות כשרות על סמך התוכנה הנ"ל, למרות שהוא ביקש והזהיר שלא לעשות מזה כסף......ומוכרים את הגרסאות........
-
בלי להיכנס למי עשה מה, אלה העובדות הפשוטות:
מצד אחד מניעת קניה באלי: מכשירים חדשים הם מתקשים בכלל למכור, ומחודשים לא מוכרים תחת המותג נוקיה.
ומצד שני מניעת הורדת התוכנה: מעקב הלשנה וחסימת הגיטאהב וכל העתק שלו שמפורסם. בנוסף מישהו מחק לפחות את אחד הקישורי מג'יקוד שהעלתי. לא עקבתי על השאר.