להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
@שלוםפ כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@yeh-0 אני יודע, אמרתי בברמה תיאורטית זה אותו דבר.
לא מצאתי שם משהו נורמלי שאמור לייצג ערכים, לכן ככל הנראה זה עובד בשיטה שונה ואין דימוי חוץ מזה ששניהם unisoc, יתכן ואני טועה
-
והנה עוד דוגמא שאנשים שיגעו את נוקיה על IMEI כשר ופשוט יכלו לשלם 50 שח' ל @10110000 עכשיו כולם מפסידים מזה.
והנה עוד דוגמא שאנשים שיגעו את נוקיה על IMEI כשר ופשוט יכלו לשלם 50 שח' ל @10110000 עכשיו כולם מפסידים מזה.
זה פשוט לא נכון. נגמר להם במלאי ויהיה שוב בקרוב (דיברתי איתם).
חוץ מזה - אנשים רוצים את זה חופשי. למה זה קשה להבין את זה ?
-
-
@yeh-0 יש לך את מה שהתוכנה שלהם מורידה? אם כן זה מוצפן.
אני מצליח להשתמש בFDL
-
@otopaz
איזו חנות זו -
@otopaz
איזו חנות זו -
@שלוםפ
שאלתי את מי שכתב שדיבר איתם וזה יחזור בקרוב למלאי -
@שלוםפ
שאלתי את מי שכתב שדיבר איתם וזה יחזור בקרוב למלאי -
@שלוםפ
נכון, עלי בנוי מחנויות/מוכרים שונים -
@yeh-0 ממה שהתוכנה מורידה?
לא ממש, ואני לא רוצה להסביר איך כי אני לא רוצה שידעו מאיפה השגתי, רק ציינתי שאין כ"כ מה לטרוח בשביל זה כי גם התוכנה פה לא תועיל לזה
-
@yos 1. הקוד לא עובד החל מגרסה 3 ואני דיברתי על העיקרון שהתוכנה לא נוצרה עבור מכשיר ספציפי כמו הישנה אלא לכל מעבדי יוניסוק.
-
ראיתי שאנשים מודאגים מההעלמות שלי
דבר ראשון, לא קרה לי שום דבר ברוך השם, ולא, לא הגיעו אלי לאיים עלי או משהו כדי שאני אוריד את התוכנהאחד מהחברים כאן (כנראה) התלונן ל-GitHub והם מאמתים מחדש את הזהות של החשבון שלי ובינתיים הם הורידו אותו
זה בעקבות המדיניות שלהם קודם להוריד, אחר כך לשאול שאלות כדי להימנע מתביעות
אם אני אצליח לקשר את כתובת ה-IP של המתלונן לאחד המשתמשים פה (אני מקווה מאוד שזה לא אחד המשתמשים פה) אני אעדכן כמובן בפוסט בהמשךבינתיים, כפי שאמרתי קודם מכיוון שהקוד עלה לאינטרנט כבר לפני חודש ישנם עותקים רבים שלו במקומות שונים הנה מקום נוסף לדוגמא:
https://gitlab.com/r0l0gin.13371/SPRDNVEditor/בנוסף, העלתי את התוכנה עצמה גם ל-MEGA להורדה קלה יותר
https://mega.nz/file/n0Q3nL7C#cN8M8dvpK4Fn0zY4HD8ylrkqIToQAOQMtaF6lljrdP0רק כדי לענות על כמה שאלות שעלו:
כן, התוכנה מאפשרת גם לשנות IMEI ב-215 ובשאר הטלפונים של 2020, זה חוסך הרצה של תוכנה מפוקפקת שדורשת ביטול האנטי וירוס
לא, לא צריך לקנות שום דבר כדי לשנות את ה-IMEI, ניתן ליצור את קבצי ההגדרות בעצמכם באמצעות קבצי FDL של כל טלפון שיש לכם, זה רק קצת יותר טכני וקצת פחות נוחיכולתי כמובן לעשות תוכנה שמתמקדת רק בשינוי IMEI בקלות, ולמי שיסתכל אפילו יש שאריות בקוד מזה שהתחלתי בפועל לבנות את זה, אבל עצרתי כי החלטתי שאני רוצה שאנשים יתמקדו ביכולת של התוכנה להוציא יותר מה-NV ופחות להתמקד ב-IMEI
אני מקווה שאנשים יקדישו זמן למחקר ויבנו גרסאות טובות יותר לנוקיה באמצעות שינויים ועריכות של ה-NV
יש שם הרבה פרמטרים לשחק איתם, אני בטוח שעוד לא גילינו את כל מה שאפשר על זה
מי שרוצה לשנות את התוכנה כדי שהיא תהיה כלי טוב יותר לשינוי IMEI מוזמן בברכה, רק תקפידו שהקוד שלכם יהיה גם הוא פתוח ונגיש לתועלת הציבורבינתיים, אשמח אם נשמור את האשכול הזה שימושי לטובת אנשים שבאמת רוצים להשתמש בתוכנה שלי לעריכת ה-NV, ופחות לוויכוחים עקרים בשאלה מי מקבל כסף ועל מה
אפשר לפתוח אשכול נוסף לדיונים בפילוסופיית ה-Free Software והאם היא טובה או לא, אבל זה לא הפוסט הנכון עבור זה לדעתי -
דבר ראשון, לא קרה לי שום דבר ברוך השם, ולא, לא הגיעו אלי לאיים עלי או משהו כדי שאני אוריד את התוכנהאחד מהחברים כאן (כנראה) התלונן ל-GitHub והם מאמתים מחדש את הזהות של החשבון שלי ובינתיים הם הורידו אותו
אם אני אצליח לקשר את כתובת ה-IP של המתלונן לאחד המשתמשים פה (אני מקווה מאוד שזה לא אחד המשתמשים פה) אני אעדכן כמובן בפוסט בהמשךבינתיים, כפי שאמרתי קודם מכיוון שהקוד עלה לאינטרנט כבר לפני חודש ישנם עותקים רבים שלו במקומות שונים הנה מקום נוסף לדוגמא:
https://gitlab.com/r0l0gin.13371/SPRDNVEditor/בנוסף, העלתי את התוכנה עצמה גם ל-MEGA להורדה קלה יותר
https://mega.nz/file/n0Q3nL7C#cN8M8dvpK4Fn0zY4HD8ylrkqIToQAOQMtaF6lljrdP0רק כדי לענות על כמה שאלות שעלו:
כן, התוכנה מאפשרת גם לשנות IMEI ב-215 ובשאר הטלפונים של 2020, זה חוסך הרצה של תוכנה מפוקפקת שדורשת ביטול האנטי וירוס
לא, לא צריך לקנות שום דבר כדי לשנות את ה-IMEI, ניתן ליצור את קבצי ההגדרות בעצמכם באמצעות קבצי FDL של כל טלפון שיש לכם, זה רק קצת יותר טכני וקצת פחות נוחיכולתי כמובן לעשות תוכנה שמתמקדת רק בשינוי IMEI בקלות, ולמי שיסתכל אפילו יש שאריות בקוד מזה שהתחלתי בפועל לבנות את זה, אבל עצרתי כי החלטתי שאני רוצה שאנשים יתמקדו ביכולת של התוכנה להוציא יותר מה-NV ופחות להתמקד ב-IMEI
אני מקווה שאנשים יקדישו זמן למחקר ויבנו גרסאות טובות יותר לנוקיה באמצעות שינויים ועריכות של ה-NV
מי שרוצה לשנות את התוכנה כדי שהיא תהיה כלי טוב יותר לשינוי IMEI מוזמן בברכה, רק תקפידו שהקוד שלכם יהיה גם הוא פתוח ונגיש לתועלת הציבורבינתיים, אשמח אם נשמור את האשכול הזה שימושי לטובת אנשים שבאמת רוצים להשתמש בתוכנה שלי לעריכת ה-NV, ופחות לוויכוחים עקרים בשאלה מי מקבל כסף ועל מה
אפשר לפתוח אשכול נוסף לדיונים בפילוסופיית ה-Free Software והאם היא טובה או לא, אבל זה לא הפוסט הנכון עבור זה לדעתי@r0l0gin כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
בינתיים, כפי שאמרתי קודם מכיוון שהקוד עלה לאינטרנט כבר לפני חודש ישנם עותקים רבים שלו במקומות שונים הנה מקום נוסף לדוגמא:
https://gitlab.com/r0l0gin.13371/SPRDNVEditor/
@r0l0gin כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אם אני אצליח לקשר את כתובת ה-IP של המתלונן לאחד המשתמשים פה (אני מקווה מאוד שזה לא אחד המשתמשים פה) אני אעדכן כמובן בפוסט בהמשך
באם זה אחד ממשתמשי הפורום,
אם נלך לפי הסטטיסטיקה, הרי שהוא בנטפרי,
אתה תקבל IP ששייך לכמה עשרות משתמשים, לפחות... -
אפשר לפתוח אשכול נוסף לדיונים בפילוסופיית ה-Free Software והאם היא טובה או לא, אבל זה לא הפוסט הנכון עבור זה לדעתיאחד מהחברים כאן (כנראה) התלונן ל-GitHub והם מאמתים מחדש את הזהות של החשבון שלי ובינתיים הם הורידו אותו
אם אני אצליח לקשר את כתובת ה-IP של המתלונן לאחד המשתמשים פה (אני מקווה מאוד שזה לא אחד המשתמשים פה) אני אעדכן כמובן בפוסט בהמשךאם זה באמת קרה אז זה כבר לא יאומן. אנחנו מכבדים ונותנים צד גם למונחי הכסף למיניהם, אבל הם לא רק שהם מנסים להוריד אותנו מלייצר גרסה חופשית, הם אפילו בחינת "מוייסרים" בשביל לדאוג לעצמם בלבד ...
מאוד נשמח אם תפרסם מי שעשה את זה, וננסה לפנות למנהלי הפורום שיחסמו אותו ...
אם עד עכשיו חשבתי על פתרונות שגם ישרתו את הקהילה, וגם לא יפגעו להם בפרנסה - זה נגמר.
כמובן בהנחה שזה נכון (וקשה לחשוב מי עוד יכול להתלונן על תוכנה כזו...)@r0l0gin - פניתי אליך בנושא ביטול ה'0' וביטול הגישה לשינוי קיצורים מספר פעמים. אם יש לך פתרון לזה, נוכל להעלות גרסאות עוד היום בלי נדר. זה מה שנשאר בעצם. מה אתה אומר ? אשמח לתגובה, גם אם אתה לא יודע. גם בפרטי. מאחר ונושא הקהילה בהחלט בראש מעייניך, תן פה איזו עזרה קלה (באמת אין לי כבר זמן להתעסק עם זה) - ונפתח את זה סופית לציבור