להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
@otopaz כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@מישהו12 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@ארי.מ. כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@אלי-TZA אני לרוב לוקח 40, חישבנתי רק את ה 7$ שתצטרכו לשלם לr0l0gin
ושלי גם כולל גרסה
אני עדיין מתלבט כמה לקחת בעתיד, לרוב זה תלוי בבן אדם אם זה מישהו שאומר לי שהוא אברך \ צריך הנחה היו פעמים שאני "לוקח" גם 0 שח, אני לא עושה את זה בשביל הרווח, רק לוקח כסף בגלל מה שהסברתי בפוסט הנלווה, יש לי כ"כ הרבה חפירות, כשאנשים רואים שעולה להם משהו רק מדברים איתך עם הם רצינים, ולא מבזבזים את הזמן, גם היו פעמים שלקחתי יותר אם מישהו רצה משהו ספציפי, והייתי צריך ליצור תוכנה מיוחדת בשבילואני לא יודע מתי התחלת לקחת 40 שלחתי חבר אליך לאחרונה שאחרי מיקוח אמרת לו 60... 40 זה אולי מחיר סביר בשקלול מחיר המכשיר עצמו. אגב בשוק יש מחירים זולים יותר גם לגירסה מלאה
לגבי החבר שלך אני לא יודע, כי אני לא @10110000 ולא מכיר את המציאות...
אבל, מחילה, מה זה הקשקוש הזה "מחיר סביר"?!
בן אדם עמל, השקיע, חקר ופיתח משהו בזעת אפיו.
במקביל, לך יש מכשיר שהוא תכל'ס לא שימושי בלי הפיתוח שלו.
אז וואלה, גם 100 שח + זה מחיר הגיוני ביחס לתמורה. בשוק אומנם המחירים זולים יותר, ולכן מי שיקח 100 (כיום, בהתחלה זה התאים) הוא יקרן.
אבל 60 שקל? זה ממש מצחיק להתלונן על זה.
מיצינו את מחלוקת ה'כן כסף' - 'לא כסף'. אני מבין לחלוטין מי שמבקש להרוויח ועוד מצליח להרוויח הרבה כסף מזה. אמנם, אין שום מקום להעביר ביקורת או לנסות למנוע מאנשים לפרסם את זה בחינם.
מסכים,
ומצד שני אין שום היגיון. שום היגיון. בהעברת ביקורת גם לצד השני - על אנשים שמתפרנסים ביושר מיגיע כפיהם.בפורום אנשים פה התרגלו שהכל בחינם, בזכות תרבות השיתוף המדהימה שיש כאן,
אבל מגזימים עם זה לפעמים.כן, אני אומר בלי להתבייש. פרסמתי פה הרבה מאוד דברים בחינם, (ואגב, לצערי, הציבור לא באמת יודע להעריך את זה. אחת הסיבות שדי הפסקתי...
כמעט לא קיבלתי תרומות בדף התרומות שלי) אבל לפעמים אנשים פה דורשים שניתן דברים שעמלנו עליהם, בחינם, או כועסים כאילו אנחנו עושקים את הציבור.את הצד הזה באתי להציג.
אסור להגזים ל2 הצדדים, ובפורום בעיקר כועסים עלינו, שאנחנו מעיזים להתפרנס מיגיע כפינו.תדמיין את התסכול שלך מזה שמישהו העביר ביקורת על פרסום בחינם, תוסיף את זה שמי שמעביר ביקורת פוגע בפרנסה שלך במקום להכיר טובה,
ותקבל את התחושות שלנו, המפתחים.אז אני אומנם לא מסכים ב100% עם @10110000 , אבל התחושות שלו מוצדקות ומובנות לחלוטין.
@מישהו12 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אבל לפעמים אנשים פה דורשים שניתן דברים שעמלנו עליהם, בחינם, או כועסים כאילו אנחנו עושקים את הציבור.
את הצד הזה באתי להציג.
זו לא הדעה הרווחת כאן בפורום. ממש מיעוט, אם בכלל.. [אני בכל אופן לא מצאתי מישהו שדרש או כעס אם לא נותנים לו בחינם מוצר שעמלת עליו].
הדיון כאן היה האם הגיוני למנוע מאדם לתת בחינם מוצר שפיתח, בזמן שיש כאלו שמרוויחים עליו כסף.
ובזה אני חושב שהדרישה הזו לא הגיונית.. ונראה שגם אתה דיי מסכים עם זה.ואגב אנצל את הבמה החשובה הזו להודות לך על תרומתך העצומה לפורום, הן בפיתוח והן במידע עשיר ומקצועי. שאפו!
-
@שמואל5 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
כל התוכנה הזאת רק משנה את הIMEI או גם מורידה את האינטרנט?
IMEI. יתכן שאפשר דרכה גם להשיג את החסימה הנכספת, אבל כרגע אף אחד עוד לא יודע איך לעשות את זה.
שאלתי בצ'אט של החנות של נוקיה למה לא ניתן להשיג את המכשירים
וזו התשובה
Hello! Unfortunately, the Nokia 235 and 220 models are not available for purchase in Israel due to compatibility issues with local SIM cards. However, we do offer the Nokia 215, which is a great alternative with features like 4G connectivity, dual SIM support, and a durable design. If you're interested, I can provide more details or help you place an order for the Nokia 215.
תרגום:
שלום! למרבה הצער, דגמי נוקיה 235 ו-220 אינם זמינים לרכישה בישראל עקב בעיות תאימות עם כרטיסי SIM מקומיים. עם זאת, אנו מציעים את נוקיה 215, שהיא אלטרנטיבה נהדרת עם תכונות כמו קישוריות 4G, תמיכה בכרטיסי SIM כפולים ועיצוב עמיד. אם אתם מעוניינים, אוכל לספק פרטים נוספים או לעזור לכם להזמין את נוקיה 215.
לדעתי זה לא נכון, כי גם 215 אי אפשר להשיג -
וזו התשובה
Hello! Unfortunately, the Nokia 235 and 220 models are not available for purchase in Israel due to compatibility issues with local SIM cards. However, we do offer the Nokia 215, which is a great alternative with features like 4G connectivity, dual SIM support, and a durable design. If you're interested, I can provide more details or help you place an order for the Nokia 215.
תרגום:
שלום! למרבה הצער, דגמי נוקיה 235 ו-220 אינם זמינים לרכישה בישראל עקב בעיות תאימות עם כרטיסי SIM מקומיים. עם זאת, אנו מציעים את נוקיה 215, שהיא אלטרנטיבה נהדרת עם תכונות כמו קישוריות 4G, תמיכה בכרטיסי SIM כפולים ועיצוב עמיד. אם אתם מעוניינים, אוכל לספק פרטים נוספים או לעזור לכם להזמין את נוקיה 215.
לדעתי זה לא נכון, כי גם 215 אי אפשר להשיג -
וזו התשובה
תרגום:
לדעתי זה לא נכון, כי גם 215 אי אפשר להשיג@משהקפלן תכתוב להם שהבעיה היא רק בגרסאות 14 ו15 אבל אנחנו מבקשים גרסה 11 שמתאימה לארץ. 215 - הוא מתכוון 2020.
יתכן שגם הרבה הזמינו לכשר ונחסם להם והשאירו ביקורת שלילית. צריך למצוא דרך להרגיע אותם (ראיתי בפרסום שלהם באותיות קידוש לבנה ש"לא מתאים לסים כשר").
תוכל לשלוח לי לינק לסוחר ? אנסה לדבר איתו
-
@משהקפלן תכתוב להם שהבעיה היא רק בגרסאות 14 ו15 אבל אנחנו מבקשים גרסה 11 שמתאימה לארץ. 215 - הוא מתכוון 2020.
יתכן שגם הרבה הזמינו לכשר ונחסם להם והשאירו ביקורת שלילית. צריך למצוא דרך להרגיע אותם (ראיתי בפרסום שלהם באותיות קידוש לבנה ש"לא מתאים לסים כשר").
@otopaz כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@משהקפלן תכתוב להם שהבעיה היא רק בגרסאות 14 ו15 אבל אנחנו מבקשים גרסה 11 שמתאימה לארץ. 215 - הוא מתכוון 2020.
זה לא דיבור עם סוחר, זה החנות הרשמית של נוקיה בסין, אין שם מישהו שמדברים איתו, נראה לי שזה תשובות ע"י צ'אט עם בינה מלאכותית
-
עקרונית התוכנה טובה לכל מכשיר יוניסוק קיים רק שצריך לדעת איזה ID זה הIMEI שזה החלק שלא היה ידוע עד היום לציבור הרחב, עקרונית יכול להיות שאפשר גם לשנות עם זה למכשירי 4*4 וכדומה רק שלהם לא נראה לי שיהיה FDLים למישהו...
@שלוםפ כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
עקרונית יכול להיות שאפשר גם לשנות עם זה למכשירי 4*4 וכדומה
אין שם שדה IMEI תקין כמו בנוקיה, אולי ההצפנה שונה,
@10110000 אני שיניתי את שתי הIMEI ולא קרה כלום, לא ניסיתי בסים 1 לשים סים, אבל סים 2 עבד תקין, אתה אומר מנסיון שזה דופק את המכשיר או השערה(מבוססת כמובן-לא חושד שלא
),
ואגב, את הIMEI אפשר לסדר בתוכנות אחרות רק בזהירות על פי ההוראות שנתן @r0l0gin , כמובן שמי שלא בטוח מה הוא עושה שלא ינסה
-
@10110000 אני שיניתי את שתי הIMEI ולא קרה כלום, לא ניסיתי בסים 1 לשים סים, אבל סים 2 עבד תקין, אתה אומר מנסיון שזה דופק את המכשיר או השערה(מבוססת כמובן-לא חושד שלא
),
ואגב, את הIMEI אפשר לסדר בתוכנות אחרות רק בזהירות על פי ההוראות שנתן @r0l0gin , כמובן שמי שלא בטוח מה הוא עושה שלא ינסה
-
),
-
@yeh-0 כל עוד שלא קיבלת בטעות מכשיר דיבאג אין הגיון (או שהחליף בחזרה אוטו ראיתי גם כאלו במכשירים הכי חדשים)
@yeh-0 כל עוד שלא קיבלת בטעות מכשיר דיבאג אין הגיון (או שהחליף בחזרה אוטו ראיתי גם כאלו במכשירים הכי חדשים)
צודק, חזר אוטומטי, רק מה זה מכשיר דיבאג? ניסויים של החברה?
@yeh-0 על פי מה אתה אומר את זה יש לך pac מקורי של 4*4?
יש לי את קובץ הNV, אבל הוא בשיטה אחרת לגמרי מנוקיה,
-
-
-
@yeh-0 אני יודע, אמרתי בברמה תיאורטית זה אותו דבר.
לא מצאתי שם משהו נורמלי שאמור לייצג ערכים, לכן ככל הנראה זה עובד בשיטה שונה ואין דימוי חוץ מזה ששניהם unisoc, יתכן ואני טועה
-
והנה עוד דוגמא שאנשים שיגעו את נוקיה על IMEI כשר ופשוט יכלו לשלם 50 שח' ל @10110000 עכשיו כולם מפסידים מזה.
והנה עוד דוגמא שאנשים שיגעו את נוקיה על IMEI כשר ופשוט יכלו לשלם 50 שח' ל @10110000 עכשיו כולם מפסידים מזה.
זה פשוט לא נכון. נגמר להם במלאי ויהיה שוב בקרוב (דיברתי איתם).
חוץ מזה - אנשים רוצים את זה חופשי. למה זה קשה להבין את זה ?
-
זה פשוט לא נכון. נגמר להם במלאי ויהיה שוב בקרוב (דיברתי איתם).
חוץ מזה - אנשים רוצים את זה חופשי. למה זה קשה להבין את זה ?