שיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית
-
לאחר הפחדות קשות (ממשתמשים שרוצים לעזור לי) הורדתי את האתר מהאוויר בניתים עד שיתברר העניין
אם משהו רוצה לקחת את זה עליו שיכתוב -
לאחר הפחדות קשות (ממשתמשים שרוצים לעזור לי) הורדתי את האתר מהאוויר בניתים עד שיתברר העניין
אם משהו רוצה לקחת את זה עליו שיכתוב@cannon כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
אם משהו רוצה לקחת את זה עליו שיכתובמי הפחיד אותך?:)
תכין דפי HTML, ושים הכל באתר שלי בשמחה.
רק תמצא מישהו שיכתוב לך הכל מאפס, אתה יכול לאחסן הכל מקומית, רק דרך הHTML, ומקסימות העלאה חד-פעמית של מה שכבר יש.נ.ב
אני עוקב אחר האתר שלך כל הזמן, פתחתי אותו היום אולי 5 פעמים.
אני מחזיק מאד מאד מהפרויקט שלך! אולי אכניס אותו לעימודית, המטרה הקדושה של הנגשת אלמנטים לציבור, היא דבר שניסיתי לעשותה בעצמי כמה פעמים, אך אין לי פנאי לזה, והנה יצרת פתרון שיתופי שקולע למטרה החשובה הזו. -
@cannon כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
רק תמצא מישהו שיכתוב לך הכל מאפס, אתה יכול לאחסן הכל מקומית, רק דרך הHTML, ומקסימות העלאה חד-פעמית של מה שכבר יש.נ.ב
אני מחזיק מאד מאד מהפרויקט שלך! אולי אכניס אותו לעימודית, המטרה הקדושה של הנגשת אלמנטים לציבור, היא דבר שניסיתי לעשותה בעצמי כמה פעמים, אך אין לי פנאי לזה, והנה יצרת פתרון שיתופי שקולע למטרה החשובה הזו.@es0583292679 כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
רק תמצא מישהו שיכתוב לך הכל מאפס, אתה יכול לאחסן הכל מקומית, רק דרך הHTML, ומקסימות העלאה חד-פעמית של מה שכבר יש.
אמרתי כבר שאני מוכן.
וגם @רפי-סאם אמר שהוא עושה את זה כבר. -
@es0583292679 כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
רק תמצא מישהו שיכתוב לך הכל מאפס, אתה יכול לאחסן הכל מקומית, רק דרך הHTML, ומקסימות העלאה חד-פעמית של מה שכבר יש.
אמרתי כבר שאני מוכן.
וגם @רפי-סאם אמר שהוא עושה את זה כבר. -
אמרתי כבר שאני מוכן.
וגם @רפי-סאם אמר שהוא עושה את זה כבר.@MindBlaze כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
אמרתי כבר שאני מוכן.
וגם @רפי-סאם אמר שהוא עושה את זה כבר.@cannon כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
@MindBlaze מצוין אני בעד
מצוין!
תתייגו אותי ברגע שזה מוכן. -
אני מחזיק מאד מאד מהפרויקט שלך! אולי אכניס אותו לעימודית, המטרה הקדושה של הנגשת אלמנטים לציבור, היא דבר שניסיתי לעשותה בעצמי כמה פעמים, אך אין לי פנאי לזה, והנה יצרת פתרון שיתופי שקולע למטרה החשובה הזו.@es0583292679 כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
אתה בעצם מוכן לאחסן גם את התמונות?
-
@MindBlaze כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
אמרתי כבר שאני מוכן.
וגם @רפי-סאם אמר שהוא עושה את זה כבר.@cannon כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
@MindBlaze מצוין אני בעד
מצוין!
תתייגו אותי ברגע שזה מוכן.@es0583292679 שים לב שזה אתר שלא הולך לאחסן ממש קצת תוכן.
זה אתר להעלאת תמונות שנוצרו בבינה מלאכותית, עם חישוב דרגות משתמש וכו׳ -
@ע-ה-דכו-ע כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
למה לא? יש לי מקום ב"ה.
@es0583292679 שים לב שזה אתר שלא הולך לאחסן ממש קצת תוכן.
זה אתר להעלאת תמונות שנוצרו בבינה מלאכותית, עם חישוב דרגות משתמש וכו׳כל זה רק על המעבד של השרת, החישוב וכל זה צריך להיות PHP ורישומי טקסט מקומיים, או כל דרך שתרצה, זה לא לוקח מקום.
כעת הבנתי שבמקום כלשהו, כנראה איזה פורום חיצוני, מישהו הפחיד את בעל הבית בנושאי זכויות יוצרים.
אני כמובן חושב שאין כאן בעיה, וזה לא משנה על איזה סגנון זה מבוסס וכדו', ברגע שזו יצירה פרטית מותר לחלק אותה.
אבל הכי טוב לשאול עו"ד מומחה ולקבל ממנו היתרים ברורים. -
@ע-ה-דכו-ע כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
למה לא? יש לי מקום ב"ה.
@es0583292679 שים לב שזה אתר שלא הולך לאחסן ממש קצת תוכן.
זה אתר להעלאת תמונות שנוצרו בבינה מלאכותית, עם חישוב דרגות משתמש וכו׳כל זה רק על המעבד של השרת, החישוב וכל זה צריך להיות PHP ורישומי טקסט מקומיים, או כל דרך שתרצה, זה לא לוקח מקום.
כעת הבנתי שבמקום כלשהו, כנראה איזה פורום חיצוני, מישהו הפחיד את בעל הבית בנושאי זכויות יוצרים.
אני כמובן חושב שאין כאן בעיה, וזה לא משנה על איזה סגנון זה מבוסס וכדו', ברגע שזו יצירה פרטית מותר לחלק אותה.
אבל הכי טוב לשאול עו"ד מומחה ולקבל ממנו היתרים ברורים.@es0583292679 כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
אבל הכי טוב לשאול עו"ד מומחה ולקבל ממנו היתרים ברורים.אין שום בעיה של זכויות יוצרים!
על בעל האתר לכתוב במקום של פרסום היצירה שהעלאת היצירה היא על דעת המעלה , ואין אחריות על בעלי האתר.
כמו"כ לכתוב שאין להעלות יצירות לא שלך או שלא אושרו שיועלו. וגם שכל המעלה יצירה לאתר זה על דעת זה שכל מי שרוצה יכול להוריד אותה ולהשתמש בה. -
אבל הכי טוב לשאול עו"ד מומחה ולקבל ממנו היתרים ברורים.אין שום בעיה של זכויות יוצרים!
על בעל האתר לכתוב במקום של פרסום היצירה שהעלאת היצירה היא על דעת המעלה , ואין אחריות על בעלי האתר.
כמו"כ לכתוב שאין להעלות יצירות לא שלך או שלא אושרו שיועלו. וגם שכל המעלה יצירה לאתר זה על דעת זה שכל מי שרוצה יכול להוריד אותה ולהשתמש בה.@MindBlaze כתבתי את זה ל @es0583292679 בפרטי ואני יכתוב את זה לכולם
יתכן ואין בזה ממש בסופו של דבר על הצד שאני חשוף לתביעה ועל הצד שאני לא חשוף אבל אני יקבל מכתבים מאימים וכדו' זה לא שווה לי להסתכן אין לי בפרויקט הזה רווח רציתי רק לעזור
לא שווה לי לשבור את הראש על זה -
@MindBlaze כתבתי את זה ל @es0583292679 בפרטי ואני יכתוב את זה לכולם
יתכן ואין בזה ממש בסופו של דבר על הצד שאני חשוף לתביעה ועל הצד שאני לא חשוף אבל אני יקבל מכתבים מאימים וכדו' זה לא שווה לי להסתכן אין לי בפרויקט הזה רווח רציתי רק לעזור
לא שווה לי לשבור את הראש על זה -
לא שווה לי לשבור את הראש על זה@cannon כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
לא שווה לי לשבור את הראש על זהאני ממליץ שתהיה הבעלים מאחורי הקלעים, ותמצא מתנדב מאחד מבחורי שבטי ישראל דכאן שינהל את זה, ואילו אני נותן לך בשמחה אתר אחסון דומיין קידום גוגל וכו'.
חבל, זה מעשה שטן, אל תתרגש.
אני קיבלתי מן הסתם הרבה יותר מכתבים ממך... והנה אני כאן, לא הפסקתי את הפעילויות שלי בגלל זה.
אתה תלמד עם הזמן שהדברים האלה שטויות, אתה רק צריך לודא שאתה עושה הכל כחוק.
לפני זמן מה התקשרה אליי חברה מסוימת בטון מאיים: "יש לך חמש דקות לשנות משהו באתר שלך, אחרת..."
עניתי להם בשלווה: "מה בדיוק הבעיה שלכם? אתם מנסים להתלבש עליי?"
בחרתי לא להתרגש ולא להגיב בלחץ.ומה קרה בסוף?
הזמן עשה את שלו, הם עצמם נפלו בכמה פרויקטים, עובדים עזבו, ונשארו במצב לא פשוט.
ברשותי גם תיעודים שיכולים למוטט אותם הרבה יותר מזה, אך אין בכך צורך.הלקח פשוט:
לא כל מי שמאיים - באמת מסוגל לממש את האיום שלו.
כשאין תוקף משפטי - לא בבית דין ולהבדיל לא בערכאות - מדובר באוויר חם בלבד.
לכן, במקום להיבהל, עדיף לעמוד יציב, לשמור על קור רוח, ולתת לעובדות לדבר מעצמן. -
לא שווה לי לשבור את הראש על זהאני ממליץ שתהיה הבעלים מאחורי הקלעים, ותמצא מתנדב מאחד מבחורי שבטי ישראל דכאן שינהל את זה, ואילו אני נותן לך בשמחה אתר אחסון דומיין קידום גוגל וכו'.
חבל, זה מעשה שטן, אל תתרגש.
אני קיבלתי מן הסתם הרבה יותר מכתבים ממך... והנה אני כאן, לא הפסקתי את הפעילויות שלי בגלל זה.
אתה תלמד עם הזמן שהדברים האלה שטויות, אתה רק צריך לודא שאתה עושה הכל כחוק.
לפני זמן מה התקשרה אליי חברה מסוימת בטון מאיים: "יש לך חמש דקות לשנות משהו באתר שלך, אחרת..."
עניתי להם בשלווה: "מה בדיוק הבעיה שלכם? אתם מנסים להתלבש עליי?"
בחרתי לא להתרגש ולא להגיב בלחץ.ומה קרה בסוף?
הזמן עשה את שלו, הם עצמם נפלו בכמה פרויקטים, עובדים עזבו, ונשארו במצב לא פשוט.
ברשותי גם תיעודים שיכולים למוטט אותם הרבה יותר מזה, אך אין בכך צורך.הלקח פשוט:
לא כל מי שמאיים - באמת מסוגל לממש את האיום שלו.
כשאין תוקף משפטי - לא בבית דין ולהבדיל לא בערכאות - מדובר באוויר חם בלבד.
לכן, במקום להיבהל, עדיף לעמוד יציב, לשמור על קור רוח, ולתת לעובדות לדבר מעצמן.
אני מאוד איתך בנושא הזה שלא צריך להיבאל מכל בן אדם שני שמגיע לצעוק ולאיים -
@רציונל כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
יש לי מנוי שם
ועם מנוי מקבלים גם את קבצי צד השרת?@oryadaniely כתב בשיתוף | "AIלמנט" מאגר הגרפיקה היהודית החינמית:
ועם מנוי מקבלים גם את קבצי צד השרת?
לא