שאלה | מישהו יודע מה זה?
-
שלום
פתחתי באמצעות הגדרות נסתרות בטלפון את זה מישהו יכול לעזור לי מה זה ומה הקוד?
תודה@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | מישהו יודע מה זה?:
שלום
תודהשבוע טוב לך @הרב-של-השכונה
עם כל הכבוד שלי לרבנים, לעשות חידות לאנשים ולנסות לגלות איזה מסך וקוד יש לך במכשיר (שאפילו לא אמרת את שמו..) זה לא לעניין
אז בקיצור הבנת את המסר..
ולא התכוונתי לצעוק עליך, רק שתדע שבשביל לעזור לך תצטרך לתת את המידע המינימלי.. -
@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | מישהו יודע מה זה?:
שלום
תודהשבוע טוב לך @הרב-של-השכונה
עם כל הכבוד שלי לרבנים, לעשות חידות לאנשים ולנסות לגלות איזה מסך וקוד יש לך במכשיר (שאפילו לא אמרת את שמו..) זה לא לעניין
אז בקיצור הבנת את המסר..
ולא התכוונתי לצעוק עליך, רק שתדע שבשביל לעזור לך תצטרך לתת את המידע המינימלי..@שניאור-שמח סליחה סליחה פתחתי בלי להעלות את התמונה סורי, ערכתי
-
@שניאור-שמח סליחה סליחה פתחתי בלי להעלות את התמונה סורי, ערכתי
עדיין תפרט יותר, מה השם של האפליקציה שפתחת ומה הפעולה שלו?
-
עדיין תפרט יותר, מה השם של האפליקציה שפתחת ומה הפעולה שלו?
@שניאור-שמח פתחתי עם אפליקציה שהעלו בפורום שתפיקדה לגלות הגדרות שאין בהגדרות הראשי ונכנסתי פתאום לזה..
-
@שניאור-שמח פתחתי עם אפליקציה שהעלו בפורום שתפיקדה לגלות הגדרות שאין בהגדרות הראשי ונכנסתי פתאום לזה..
מה הactivity (פעילות)?
-
מה הactivity (פעילות)?
@שניאור-שמח של מה?
של האפליקציה? -
@שניאור-שמח של מה?
של האפליקציה?@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | מישהו יודע מה זה?:
@שניאור-שמח של מה?
של האפליקציה?שאתה נכנס עם האפליקציה של ההגדרות נסתרות, אז לפני שאתה לוחץ על ההגדרה כלשהי, תצלם מסך
-
-
@שניאור-שמח של מה?
של האפליקציה?שאתה נכנס עם האפליקציה של ההגדרות נסתרות, אז לפני שאתה לוחץ על ההגדרה כלשהי, תצלם מסך
@שניאור-שמח זה האפליקציה! אם נגיד אני לוחץ על השורה הראשונה הזה עם הסמל של הבית זה ישר מפנה להגדרות..
-
@נחמן-פלח סליחה רק תכנס לראש שלי לשניה שאתה פותח נושא ואז אנשים מתחילים להגיב ואתה קולט ששכחת את התמונה ולא מבינים מה אתה רוצה מהם ואתה לא מבין מה הם רוצים ממך..
-
@שניאור-שמח זה האפליקציה! אם נגיד אני לוחץ על השורה הראשונה הזה עם הסמל של הבית זה ישר מפנה להגדרות..
טוב, אז אין לי מה יותר מדי להגיד לך..
אבל זה לא נראה הגדרה מעניינת.. -
@נחמן-פלח סליחה רק תכנס לראש שלי לשניה שאתה פותח נושא ואז אנשים מתחילים להגיב ואתה קולט ששכחת את התמונה ולא מבינים מה אתה רוצה מהם ואתה לא מבין מה הם רוצים ממך..
-
פוסט זה נמחק!
-
שלום
תודה -
@y0508352872 לא נראלי צריך לתייג את כולם אלא הם יראו בעצמם