עזרה בדפדפן לינוקס על מכונה וירטואלית
-
@MENIS אגב אני מצליח להכניס את התעודה רק לפיירפוקס ולא לכרום זה תעודה שונה בכרום?
@שלמה-ווייס אני ביקשתי מהם לפיירפוקס, אני אבדוק מה ההבדל בהקדם
-
@MENIS אגב אני מצליח להכניס את התעודה רק לפיירפוקס ולא לכרום זה תעודה שונה בכרום?
@שלמה-ווייס זה אמור לעבוד, איך אתה ניסית להתקין בכרום?
נסה כך:
כנס להגדרות - פרטיות ואבטחה - אבטחה (השלישי) - למטה נהל אישורים - ייבוא -
@שלמה-ווייס זה אמור לעבוד, איך אתה ניסית להתקין בכרום?
נסה כך:
כנס להגדרות - פרטיות ואבטחה - אבטחה (השלישי) - למטה נהל אישורים - ייבוא@MENIS דרך settings>privecy and security>more>manage certificats> וכשנכנסתי לזה לחצתי על inpurt ולא הופיע לי בכלל רק כשבחרתי שיציג את כל הקבצים ואז קיבלתי הודעת שגיאה שזה invalid
-
@MENIS דרך settings>privecy and security>more>manage certificats> וכשנכנסתי לזה לחצתי על inpurt ולא הופיע לי בכלל רק כשבחרתי שיציג את כל הקבצים ואז קיבלתי הודעת שגיאה שזה invalid
@שלמה-ווייס הרגע התקנתי בעצמי לנסיון ועבד נהדר, תוכל לצלם לי את השגיאה?
-
@שלמה-ווייס הרגע התקנתי בעצמי לנסיון ועבד נהדר, תוכל לצלם לי את השגיאה?
-
@MENIS זה בכלל מחפש קובץ בסיומת SSL
-
@MENIS זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על ייבוא

-
@שלמה-ווייס בא נעשה זאת אחרת, אני השתמשתי בחלון אחר:
Video_2020-07-21_154221_edit.wmv -
@שלמה-ווייס בא נעשה זאת אחרת, אני השתמשתי בחלון אחר:
Video_2020-07-21_154221_edit.wmv@MENIS אבל אצלי זה נראה קצת שונה ואין את האופציה של אבטחה בכלל
-
@MENIS אבל אצלי זה נראה קצת שונה ואין את האופציה של אבטחה בכלל
@שלמה-ווייס אוקיי, אני יריץ אובנטו ואנסה ישר שם,
אגב בתמונה האחרונה איפה שכתוב הSSL אתה לא יכול להחליף את זה בלחיצה על החץ הקטן הצמוד? -
@שלמה-ווייס אוקיי, אני יריץ אובנטו ואנסה ישר שם,
אגב בתמונה האחרונה איפה שכתוב הSSL אתה לא יכול להחליף את זה בלחיצה על החץ הקטן הצמוד?@MENIS תודה רבה יפה מאד מצידך
בטח שאני מחליף ורק אז מופיע לי הקובץ וכשאני מנסה לפתוח נותן לי שגיאה -
@MENIS תודה רבה יפה מאד מצידך
בטח שאני מחליף ורק אז מופיע לי הקובץ וכשאני מנסה לפתוח נותן לי שגיאה@שלמה-ווייס המחשב שלי נתקע קשות, אני לא יכול להריץ כעת, בכל אופן מעיון ברשת:
הכרום מעודכן?
תעתיק לשורת הכתובת:chrome://flags/#allow-insecure-localhostותלחץ על enable
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות