בירור | דור 4 בשיאומי הכשר ועדת הרבנים
-
@נוחעם-FM
אז את האומר שיכול להיות שזה בעיה של החברת תקשורת
ועד כמה שמצידם הסים תומך וזה בעיה של חברת הפלאפונים אין מה לעשות נכון?? כי כבר המילטון מסתמא לא תומכת כבר שנה בפלאפון שיואמי הכשר וא"כ אין להם גירסא מעודכנת? -
@דוד-ארן לא יודע.
אולי כן יש תמיכה... אולי אפשר להחליף גירסא... (הבנתי שהיו שתי מהדורות ושזה תלוי בזה...)@נוחעם-FM
אתה מסתמא לא יודע מי עוסק בזה??
זה גם נשמע לי מוזר לומר שהבעיה מצד הטלפון משום שבהגדרות הוא נותן אפשרות לוולטה, נראה לך באמת שיכול להיות כזה דבר שיש אפשרות לוולטה והגירסא של הטלפון לא תומכת בזה?
אני מתייג את @שלוםפ השאלה היא אחת מכשיר שיומאי Qiin+1 של ועדת הרבנים לענייני תקשורת גירסא V1 בהגדרות יש אפשרות להפעיל וולטה אבל במסך הבית הוא לא מראה שום סמל למעלה הוא גם לא מראה איזה דור זה אם 3 או 4 רק את סולם הקליטה. ניסיתי את הקודים לכפיית דור 4 והקוד הזה לא עובד בטלפון. האם אמור להיות וולטה במכשיר הזה? ואם לא האם ניתן לעשות משהו, כי כמובן שא"א לצרוב עליו גירסא אחרת כי זה ועדת הרבנים -
@נוחעם-FM
אתה מסתמא לא יודע מי עוסק בזה??
זה גם נשמע לי מוזר לומר שהבעיה מצד הטלפון משום שבהגדרות הוא נותן אפשרות לוולטה, נראה לך באמת שיכול להיות כזה דבר שיש אפשרות לוולטה והגירסא של הטלפון לא תומכת בזה?
אני מתייג את @שלוםפ השאלה היא אחת מכשיר שיומאי Qiin+1 של ועדת הרבנים לענייני תקשורת גירסא V1 בהגדרות יש אפשרות להפעיל וולטה אבל במסך הבית הוא לא מראה שום סמל למעלה הוא גם לא מראה איזה דור זה אם 3 או 4 רק את סולם הקליטה. ניסיתי את הקודים לכפיית דור 4 והקוד הזה לא עובד בטלפון. האם אמור להיות וולטה במכשיר הזה? ואם לא האם ניתן לעשות משהו, כי כמובן שא"א לצרוב עליו גירסא אחרת כי זה ועדת הרבנים