הצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ
-
להוסיף בדף הראשי צאט שדבר ראשון במקום לפתוח נושא יעשו חיפוש עם הבינה מלאכותית שאולי היא תוכל לעזור על פי הבסיס המידע בפורום ולשלוח לפוסט הרלוונטי
רעיון לא רע?
@שמואל -
להוסיף בדף הראשי צאט שדבר ראשון במקום לפתוח נושא יעשו חיפוש עם הבינה מלאכותית שאולי היא תוכל לעזור על פי הבסיס המידע בפורום ולשלוח לפוסט הרלוונטי
רעיון לא רע?
@שמואל -
@cfopuser כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
@ssshmuel כסף....
אפשר לעשות שכל אחד יכניס API אישי בהגדרות
ולאמיתו של דבר כמדומני ש @ שמואל (או מישהוא בשמו) כתב איפשהוא שהוא לא רוצה AI כי כל המטרה של הפורום הוא שאנשים נעזרים ובאגב עוזרים לאנשים וAI ינטרל את זה)
-
רעיון לא רע?
@שמואל -
רעיון לא רע?
@שמואל -
@חפש-אותי כן אבל עובדה שרוב האנשים לא מחפשים כי פותחים ישר נושא חדש על אותו נושא שכבר קיים בדיוק אני חושב שאם יהיה AI שיהיה מוגדר לענות רק מפוסטים פה בפורום הוא יהיה מדיוק והוא גם ישלח לפוסט המתאים לא?
-
אני חשבתי כבר הרבה זמן על רעיון דומה.
תמצות קצר של האשכול ב AI בתחילת האשכול.
הרי יש אשכולים עם מאות אם לא אלפי הודעות, ולעבור על כולם זה לא הגיוני..
ומאוד הגיוני שמישהו נתקע עם אחת הבעיות שאתה תקוע בהם (אם לא עשרות לפניך) ושאלו את זה וענו להם וכו'
סך הכל זה גם לטובת המשתמשים העוזרים.
(כמה פעמים יצא לכם לחזור 10 פעמים על אותו הסבר באותו אשכול?! כל פעם למשתמש אחר שנכנס עכשיו ומבקש עזרה לגיטימית..) -
אני חשבתי כבר הרבה זמן על רעיון דומה.
תמצות קצר של האשכול ב AI בתחילת האשכול.
הרי יש אשכולים עם מאות אם לא אלפי הודעות, ולעבור על כולם זה לא הגיוני..
ומאוד הגיוני שמישהו נתקע עם אחת הבעיות שאתה תקוע בהם (אם לא עשרות לפניך) ושאלו את זה וענו להם וכו'
סך הכל זה גם לטובת המשתמשים העוזרים.
(כמה פעמים יצא לכם לחזור 10 פעמים על אותו הסבר באותו אשכול?! כל פעם למשתמש אחר שנכנס עכשיו ומבקש עזרה לגיטימית..) -
@חפש-אותי כן אבל עובדה שרוב האנשים לא מחפשים כי פותחים ישר נושא חדש על אותו נושא שכבר קיים בדיוק אני חושב שאם יהיה AI שיהיה מוגדר לענות רק מפוסטים פה בפורום הוא יהיה מדיוק והוא גם ישלח לפוסט המתאים לא?
@ssshmuel כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
עובדה שרוב האנשים לא מחפשים
זה מתחלק לכמה קבוצות
- אלו שאין להם סבלנות כלל לחפש, והם שואלים מיד בלי לבדוק כלל - והרבה פעמים יוצא מהם דברים טובים מאוד, לא כל דבר שפעם מישהו חשב זה אומר שזה הפתרון היעיל ביותר
- אלו שכן מחפשים אבל לא יודעים איך לחפש - וגם מהם יש תועלת מרובה
- אלו שמחפשים ויודעים איך לחפש אבל מרוב עצים לא רואים יער
- אלו שחיפשו בחיפוש גוגל אבל הוא לא הביא אותם למקום כמו לתפריט הראשי של עזרה הדדית שמשם יש ללחוץ על הנושא המתאים וכתוצאה מזה הם התבלבלו
- אלו שעשו חיפוש מובנה של הפורום אבל לא הסתדרו עם זה - אגב הרבה פעמים זה עדיף למי שלא יודע את העומק הנמצא בחיפוש גוגל
- ויש כאלה שחושבים שאם הם ישאלו הם לא יכשלו (סוג של פחד מובנה שיש לאנשים שעובדים לבד)
ועוד היד נטויה
הפתרון הוא
-
כמו הרעיון כאן אבל לא מדוייק. - [לבעלי החסימות יהיה מורכב AI].
שיהיה מובנה כאן בפורום AI או כל דבר אחר שיסכם את הפוסטים בהתחלה
שיעשה מפתח נושאים ומפתח ערכים מסודר עם מילות קוד מדוייקות וכמובן קישורים -
החסרון הוא שאי אפשר לסמוך עליו - אפילו שהוא לא יביא נתונים לפי חיפוש אלא נתונים לפי הפורום
וגם אם הוא יהיה מושלם סביר להניח שאנשים לא הסתדרו מספיק
ובפרט אם נוסיף את הסיבות לעיל
זה מה שאני חושב כעת
@מחובר כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
מי שיש לו בינה מלאכותית כבר יכול לבקש שיחפש לו רק במתמחים
נכון אבל זה לא מספיק מוצלח
@ישראל1212 כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
כל פעם למשתמש אחר
אם תעקוב טוב תראה שהרבה מאוד פעמים זה לאותו משתמש
@לאצי כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
הוצע בעבר
זה אחד מהראיות של פותח הנושא
לי אישית יותר מפריע השגיאות כתיב שיש כאן לאלפים, שהיה טוב מאוד אם היה מתקן שגיאות אוטומטי
-
עובדה שרוב האנשים לא מחפשים
זה מתחלק לכמה קבוצות
- אלו שאין להם סבלנות כלל לחפש, והם שואלים מיד בלי לבדוק כלל - והרבה פעמים יוצא מהם דברים טובים מאוד, לא כל דבר שפעם מישהו חשב זה אומר שזה הפתרון היעיל ביותר
- אלו שכן מחפשים אבל לא יודעים איך לחפש - וגם מהם יש תועלת מרובה
- אלו שמחפשים ויודעים איך לחפש אבל מרוב עצים לא רואים יער
- אלו שחיפשו בחיפוש גוגל אבל הוא לא הביא אותם למקום כמו לתפריט הראשי של עזרה הדדית שמשם יש ללחוץ על הנושא המתאים וכתוצאה מזה הם התבלבלו
- אלו שעשו חיפוש מובנה של הפורום אבל לא הסתדרו עם זה - אגב הרבה פעמים זה עדיף למי שלא יודע את העומק הנמצא בחיפוש גוגל
- ויש כאלה שחושבים שאם הם ישאלו הם לא יכשלו (סוג של פחד מובנה שיש לאנשים שעובדים לבד)
ועוד היד נטויה
הפתרון הוא
-
כמו הרעיון כאן אבל לא מדוייק. - [לבעלי החסימות יהיה מורכב AI].
שיהיה מובנה כאן בפורום AI או כל דבר אחר שיסכם את הפוסטים בהתחלה
שיעשה מפתח נושאים ומפתח ערכים מסודר עם מילות קוד מדוייקות וכמובן קישורים -
החסרון הוא שאי אפשר לסמוך עליו - אפילו שהוא לא יביא נתונים לפי חיפוש אלא נתונים לפי הפורום
וגם אם הוא יהיה מושלם סביר להניח שאנשים לא הסתדרו מספיק
ובפרט אם נוסיף את הסיבות לעיל
זה מה שאני חושב כעת
@מחובר כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
מי שיש לו בינה מלאכותית כבר יכול לבקש שיחפש לו רק במתמחים
נכון אבל זה לא מספיק מוצלח
@ישראל1212 כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
כל פעם למשתמש אחר
אם תעקוב טוב תראה שהרבה מאוד פעמים זה לאותו משתמש
@לאצי כתב בהצעת ייעול | בינה מאלכותית של מתמחים טופ:
הוצע בעבר
זה אחד מהראיות של פותח הנושא
לי אישית יותר מפריע השגיאות כתיב שיש כאן לאלפים, שהיה טוב מאוד אם היה מתקן שגיאות אוטומטי
@975 מסכים עם כל מילה ומצטער על השגיאה בשם של הפוסט פשוט לא הצלחתי לשנות אגב אני לא מבין למה אסור להקפיץ נושא הרי כשכל אחד פותח נושא על אותו בעיה הפורום נהיה הרבה יותר מבולגן עם כשלמישהו יש בעיה והוא קרא את הפוסט בנושא ועדין יש לו בעיה שיכתוב בפוסט ההוא ככה גם יותר מסודר בלי עוד נושאים וגם בפוסט אחד יהיה מרוכז כל המידע באותו נושא לא? (שאלה שמציקה לי הרבה זמן)
-
@975 מסכים עם כל מילה ומצטער על השגיאה בשם של הפוסט פשוט לא הצלחתי לשנות אגב אני לא מבין למה אסור להקפיץ נושא הרי כשכל אחד פותח נושא על אותו בעיה הפורום נהיה הרבה יותר מבולגן עם כשלמישהו יש בעיה והוא קרא את הפוסט בנושא ועדין יש לו בעיה שיכתוב בפוסט ההוא ככה גם יותר מסודר בלי עוד נושאים וגם בפוסט אחד יהיה מרוכז כל המידע באותו נושא לא? (שאלה שמציקה לי הרבה זמן)
אני לא מבין למה אסור להקפיץ נושא
דובר על זה כאן
-
אני לא מבין למה אסור להקפיץ נושא
דובר על זה כאן
@בנימין-מחשבים הנה דוגמא למה צריך AI