RM 722 מזויף
-
@116nxh9 לא בטוח לי לא עובד סים של פלאפון על rm 721
@yosefdahan אני לא יודע מה לגבי פלפון אבל רמי לוי עובד לי אחלה ולפי מה שידוע הם רוכבים על פלפון
-
@yosefdahan אמר בRM 722 מזויף:
עובד, אבל אין קליטה טובה
-
@yosefdahan אמר בRM 722 מזויף:
עובד, אבל אין קליטה טובה
@להבין-ולהשכיל לא בכל מה שמגיע אליאקספרס
קניתי מאלי אקספרס 721 ולא עובד לי בו סים של פלאפון -
@להבין-ולהשכיל לא בכל מה שמגיע אליאקספרס
קניתי מאלי אקספרס 721 ולא עובד לי בו סים של פלאפון@yosefdahan האם מישהו בכלל בדק אחד מול אחד 721 מול 722? מדברים על זה כל הזמן האם מישהו ראה את זה? כל רשתות דור 3 בישראל כל החברות יש להם רשת תדר 2100MHZ (כל מכשירי דור 3 תומים בזה) השאלה היא רק על התדר השני - 850 (שיש לפלאפון וגם אולי קצת בסלקום) שרוב המכשירים הסטאנדרטים (לא כולל סמרטפונים) בארץ **לא **תומכים בה היום במקום תדר 900 שקיים בשאר החברות) הנה העתק ברור מויקי:
-
@yosefdahan האם מישהו בכלל בדק אחד מול אחד 721 מול 722? מדברים על זה כל הזמן האם מישהו ראה את זה? כל רשתות דור 3 בישראל כל החברות יש להם רשת תדר 2100MHZ (כל מכשירי דור 3 תומים בזה) השאלה היא רק על התדר השני - 850 (שיש לפלאפון וגם אולי קצת בסלקום) שרוב המכשירים הסטאנדרטים (לא כולל סמרטפונים) בארץ **לא **תומכים בה היום במקום תדר 900 שקיים בשאר החברות) הנה העתק ברור מויקי:
@TipTop אמר בRM 722 מזויף:
@yosefdahan האם מישהו בכלל בדק אחד מול אחד 721 מול 722? מדברים על זה כל הזמן האם מישהו ראה את זה? כל רשתות דור 3 בישראל כל החברות יש להם רשת תדר 2100MHZ (כל מכשירי דור 3 תומים בזה) השאלה היא רק על התדר השני - 850 (שיש לפלאפון וגם אולי קצת בסלקום) שרוב המכשירים הסטאנדרטים (לא כולל סמרטפונים) בארץ **לא **תומכים בה היום במקום תדר 900 שקיים בשאר החברות) הנה העתק ברור מויקי:
לי אישית יש 721 שעובד מצויין עם פלאפון ובמקום שאין קליטה בפלאפון אין קליטה גם לסוגי מכשירים אחרים
-
קניתי נוקיה C2 ממוכר שכתב שהמכשיר RM 722
אבל בדקתי באתר IMEI INFO לפי מספר imei וכנראה שהוא פשוט זייף את זה
חבל, בניתי שיעבוד טוב ברמי לוי ופלאפון, לכן הזמנתי דווקא ממנו
יש לי אפשרות לקבל ממנו את הכסף בחזרה? -
@RAKUTEN תעבור לפרטנר.
גם ככה הרשת של פלאפון על הפנים עד להודעה חדשה עקב בעיות תשתית
https://www.telecomnews.co.il/צפו-לקשיים-בקליטה-ברשתות-הסלולר-של-פלאפון-וסלקום-והחברות-הרוכבות.html
-
@jack תודה על המידע עכשיו מובן כל מה שקורה סוף סוף כשאני התקשרתי לפלאפון הם "לא ידעו" מה לענות מלבד כיבוי והדלקה של המכשיר...
@TipTop תדר 850 מתבטל עוד השנה
כל החברות עוברות ל900
באם זה עוזר מקור