עזרה | עזרה בשינוי שם האפליקציה
-
שלום
יש לי אפליקציה שאני רוצה להתקין ויש אותה בטלפון דומה והוא לא נותן לי להתקין הוא כותב לי להתקין עדכונים ואיזה עדכונים האפליקציה לא מותקנת בכלל אז חשבתי לשחק עם השם של החבילה שם בפנים עם עורך apk או משהו בסגנון רק מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון תודה -
שלום
יש לי אפליקציה שאני רוצה להתקין ויש אותה בטלפון דומה והוא לא נותן לי להתקין הוא כותב לי להתקין עדכונים ואיזה עדכונים האפליקציה לא מותקנת בכלל אז חשבתי לשחק עם השם של החבילה שם בפנים עם עורך apk או משהו בסגנון רק מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון תודה@הרב-של-השכונה
@שלמה-רביב העלה היום (או אתמול) מדריך לזה -
שלום
יש לי אפליקציה שאני רוצה להתקין ויש אותה בטלפון דומה והוא לא נותן לי להתקין הוא כותב לי להתקין עדכונים ואיזה עדכונים האפליקציה לא מותקנת בכלל אז חשבתי לשחק עם השם של החבילה שם בפנים עם עורך apk או משהו בסגנון רק מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון תודה@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | עזרה בשינוי שם האפליקציה:
שלום
יש לי אפליקציה שאני רוצה להתקין ויש אותה בטלפון דומה והוא לא נותן לי להתקין הוא כותב לי להתקין עדכונים ואיזה עדכונים האפליקציה לא מותקנת בכלל אז חשבתי לשחק עם השם של החבילה שם בפנים עם עורך apk או משהו בסגנון רק מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון תודהhttps://mitmachim.top/topic/88824/מדריך-מדריך-לשינוי-שם-חבילה/6
-
תודה קליל..
-
שלום
יש לי אפליקציה שאני רוצה להתקין ויש אותה בטלפון דומה והוא לא נותן לי להתקין הוא כותב לי להתקין עדכונים ואיזה עדכונים האפליקציה לא מותקנת בכלל אז חשבתי לשחק עם השם של החבילה שם בפנים עם עורך apk או משהו בסגנון רק מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון תודה@הרב-של-השכונה היא כן מותקנת רק שהיא מוסתרת או מושבתת ואפשר להפעיל אותה בחזרה
למה באמת אתה לא עושה עידכון? -
@הרב-של-השכונה היא כן מותקנת רק שהיא מוסתרת או מושבתת ואפשר להפעיל אותה בחזרה
למה באמת אתה לא עושה עידכון?@y0508352872 אני רוצה פשוט לשנות את השם של האפליקציה הכי קיצוני שיש שהטלפון בכלל לא ידע שזה האפליקציה הזאת אלא סתם משהו כמו מחשבון..
בסדר הצלחתי..