בירור | מישהו יודע עם הכלי הזה עובד גם באנדרואיד 13?
-
@עדלאידע
אוקי, לא ראיתי את זה, אבל בכל אופן זה ממש מוזר, כי זה אמור להיות מותאם למכשיר, ואי אפשר ככה בצורה אוניברסלית...@5elisha כתב בבירור | מישהו יודע עם הכלי הזה עובד גם באנדרואיד 13?:
@עדלאידע
אוקי, לא ראיתי את זה, אבל בכל אופן זה ממש מוזר, כי זה אמור להיות מותאם למכשיר, ואי אפשר ככה בצורה אוניברסלית...- ברור שזה לא אוניברסלי, כמו שצריך לשים את הboot שמותאם למכשיר...
- אם ממילא צורבים את זה עם השבתת אימות אז לכאורה גם vbmeta של מכשיר אחר יעבוד, וזכור לי שראיתי קובץ vbmeta גנרי שמושבת כבר ומתאים לכל המכשירים.
-
@5elisha כתב בבירור | מישהו יודע עם הכלי הזה עובד גם באנדרואיד 13?:
@עדלאידע
אוקי, לא ראיתי את זה, אבל בכל אופן זה ממש מוזר, כי זה אמור להיות מותאם למכשיר, ואי אפשר ככה בצורה אוניברסלית...- ברור שזה לא אוניברסלי, כמו שצריך לשים את הboot שמותאם למכשיר...
- אם ממילא צורבים את זה עם השבתת אימות אז לכאורה גם vbmeta של מכשיר אחר יעבוד, וזכור לי שראיתי קובץ vbmeta גנרי שמושבת כבר ומתאים לכל המכשירים.
-
טוב אנשים לאחר בדיקה בעזרת טרמינל (וצאט גיפיטי) הוברר שהvbmeta מנוטרל. עכשיו כשאני מנסה להצרוב את הבוט הוא מכניס את המכשיר לפסטבוט ואז הוא לא מוצא את המכשיר... הוא כותב 'ממתין לאיזה שהוא מכשיר' (בתרגום חופשי)... ואני חושב שעליתי על הבעיה... במכשיר שלי חסומה הגישה בהגדרות לאפשרויות למפתחים אז אני פותח ניפוי באגים דרך הטרמינל וזה נכבה בכל הפעלה מחדש אז כנראה כשהוא פותח פסטבוט זה גם נכבה כמו בהפעלה מחדש. השאלה היא איך אפשר לעשות שהניפוי באגים יידלק אוטומטית עם המכשיר...
-
טוב אנשים לאחר בדיקה בעזרת טרמינל (וצאט גיפיטי) הוברר שהvbmeta מנוטרל. עכשיו כשאני מנסה להצרוב את הבוט הוא מכניס את המכשיר לפסטבוט ואז הוא לא מוצא את המכשיר... הוא כותב 'ממתין לאיזה שהוא מכשיר' (בתרגום חופשי)... ואני חושב שעליתי על הבעיה... במכשיר שלי חסומה הגישה בהגדרות לאפשרויות למפתחים אז אני פותח ניפוי באגים דרך הטרמינל וזה נכבה בכל הפעלה מחדש אז כנראה כשהוא פותח פסטבוט זה גם נכבה כמו בהפעלה מחדש. השאלה היא איך אפשר לעשות שהניפוי באגים יידלק אוטומטית עם המכשיר...
-
@elia1234 כתב בבירור | מישהו יודע עם הכלי הזה עובד גם באנדרואיד 13?:
אז כנראה כשהוא פותח פסטבוט זה גם נכבה כמו בהפעלה מחדש
זה לא קשור,
בשביל להתחבר לפאסטבוט לא צריך ניפוי באגים דלוק.
זה כנראה בעיה של דרייברים. -
@עדלאידע אבל הוא מזהה את המכשיר בסטטוס מכשיר
איפה? בפאסטבוט?
-
-
@elia1234 אופס.... ככה חשבתי...
זה באמת נראה ככה אבל זה לא עבד ועל פי צאט גיפיטי הוא לא מצא את המחיצה הנכונה לצרוב אליה.... -
אין בעיה לתייג כשמדובר בנושא שאני יכול לעזור בו
בשמחה!אבל תשתמש בADB נורמאלי ולא בכל הכלים האלו...
-
@מישהו12 אני חדש מאוד בנושא... אגב אני מנסה להבין, אם יש לי כבר רוט אז אני יכול להגיע למיקום של ה BOOT אז למה אני לא יכול פשוט להחליף אותו עם מנהל MT או משהו
@elia1234
א. ברוך הבאאם אתה חדש ורוצה ללמוד זה מעולה, ואשמח לעזור, אבל הכלים האלו לא מומלצים למתחילים בעיני - יש בהם תקלות, קשה לדבג את התקלות, והבעיה שהם "ממכרים" למתחילים...
ADB הרשמי ניתן להורדה כאן, אין לו ממשק גרפי
https://developer.android.com/tools/releases/platform-tools
ב. אין כזה דבר "מיקום של הבוט" זו מחיצה נפרדת.
-
זה באמת נראה ככה אבל זה לא עבד ועל פי צאט גיפיטי הוא לא מצא את המחיצה הנכונה לצרוב אליה....@elia1234 כתב בבירור | מישהו יודע עם הכלי הזה עובד גם באנדרואיד 13?:
זה באמת נראה ככה אבל זה לא עבד ועל פי צאט גיפיטי הוא לא מצא את המחיצה הנכונה לצרוב אליה....יותר נראה לי שהוא לא מצא את המחיצה שהוא היה צריך לצרוב.
בטוח הכנסת את הקובץ BOOT.IMG לתיקיה המתאימה בתיקיית הסקריפט?
-
זה באמת נראה ככה אבל זה לא עבד ועל פי צאט גיפיטי הוא לא מצא את המחיצה הנכונה לצרוב אליה....יותר נראה לי שהוא לא מצא את המחיצה שהוא היה צריך לצרוב.
בטוח הכנסת את הקובץ BOOT.IMG לתיקיה המתאימה בתיקיית הסקריפט?
@ע-ה-דכו-ע כן. כשאני הוצאתי אותו מהמכשיר קראו לו BOOT_A ובצריבה קראתי לו (ע"פ ההוראות) רק BOOT יכול להיות שזה הבעיה?
-
@ע-ה-דכו-ע כן. כשאני הוצאתי אותו מהמכשיר קראו לו BOOT_A ובצריבה קראתי לו (ע"פ ההוראות) רק BOOT יכול להיות שזה הבעיה?
-
קראת לו עם סיומת img ?
והכנסת אותו לתיקיה boot & recovery ?
-
קראת לו עם סיומת img ?
והכנסת אותו לתיקיה boot & recovery ?
@ע-ה-דכו-ע א. כן
ב. ספציפית בADB TOOL STAR זה תיקיית ADB TOOL STAR -
@ע-ה-דכו-ע א. כן
ב. ספציפית בADB TOOL STAR זה תיקיית ADB TOOL STAR